Προς το περιεχόμενο

υπαρχει καποιος νομικος ?

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναρωτιεμαι. Ολοι οσοι λετε οτι πρεπει να παει να του μιλησει και να του πει οτι ενοχλει, θεωρειτε πως ο ιδιος δεν ξερει οτι ενοχλει?

Κι εγω οταν βαζω δυνατα μουσικη στο σπιτι, ξερω οτι παιζω με την υπομονη των γειτονων, δεν περιμενω να ερθει καποιος να μου το πει. Το ξερω απο μονος. Δεν ειμαι μικρο παιδακι. Αν το κανω κιολας καθε μερα ξερω οτι τους εχω φερει στα ορια τους.

Τι ακριβως να παει να του πει δηλαδη?

Να του πει τα αυτονόητα. Εκεί φτάσαμε. Αυτός που ενοχλείται από κάτι που όντως είναι ενοχλητικό να πρέπει να πάει και να παρακαλέσει, να του κάνει ο άλλος τη χάρη να μην βαράει τη ντραμς. Η λογική του παραλόγου....

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με εμάς να κάνει διάλογο προσπάθησε και να πει το πρόβλημά του. Ελπίζω να το έπιασες.

Ναι τωρα το πιασα...

Αλλα και εδω μια χαρα του απαντησαν και τον συμβουλευαν, μεχρι που πηγε και διαλεξε την πιο ανωδυνη (για την παρτη του) και ακραια λυση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:56 ----------

Και πως θα του το πει; Θα του πει "μην παίζεις ντραμς;". Εσύ δηλαδή πως θα του μιλούσες;

-Μεγαλε ενοχλεις. Κανε κατι γιατι σπας νευρα. Αν συνεχισεις θα κινηθω νομικα.Ευχαριστω πολυ.

9 δευτερολεπτα. Ουτε ο Μπολτ τοσο...

Δημοσ.

Mementomori πολύ φοβάμαι πως έτσι θα είχε το αντίθετο αποτέλεσμα.....Τέλος πάντων, είμαι υπέρ του διαλόγου, όμως σε κάποιες περιπτώσεις ο άλλος με αυτό που κάνει δε μου αφήνει περιθώρια όσο καλή διάθεση και αν έχω. Βέβαια ο καθένας μας είναι διαφορετικός και εγώ μπορεί να έχω λιγότερες ανοχές απέναντι σε κάποιες καταστάσεις.

Δημοσ.

-Μεγαλε ενοχλεις. Κανε κατι γιατι σπας νευρα. Αν συνεχισεις θα κινηθω νομικα.Ευχαριστω πολυ.

9 δευτερολεπτα. Ουτε ο Μπολτ τοσο...

Αρα ουσιαστικα το προβλημα σου ειναι να παει να τον προειδοποιησει-απειλησει-φοβερισει και οχι να συζητησει (και τι να συζητησει φυσικα, τα αυτονοητα?). Και αμα ο αλλος ειναι και λιγο αλανακος να αρπαχτουν.

1000 φορες καταγελια στην αστυνομια επι τοπου, ωστε να αποφυγει και ενδεχομενους καυγαδες-τσαμπουκαδες κλπ. Και αν του σκασει η αστυνομια του τυπα με τα ντραμς οσο και αν του κακοφανει, θα ξερει οτι εχει αδικο.

Ειναι ανοητο να πας να λες σε ενα γειτονα τα αυτονοητα, ειδικα οταν ξερεις εξαρχης οτι δεν υπαρχει τροπος να αλλαξει (που θα παει για ντραμς) ειτε υπο μορφη κουβεντας, ειτε υπο μορφη απειλης.

Δημοσ.

υ.π η δουλια μου ξεκιναει 4 το πρωι οπωτε δε μπορω να ξεκουραστω δεν αντελω αλλο πειτε κατι σας παρακαλω!!!!

Παρ'όλο που ο τυπος σταματησε να παιζει ντραμς εδω και μιση ωρα εισαι ξυπνιος.

Μηπως τελικα το προβλημα δεν ηταν τα ντραμς και εχεις αυπνιες? :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να προλάβω pm (εννοείται ότι όποιος έχει απορίες ή αντιρρήσεις ευχαρίστως να στείλει):

Τελικά, 60+ μηνύματα σβήστηκαν. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών ήταν ένας θαυμάσιος μεταμεσονύχτιος καυγάς. Αρκετά ήταν εντελώς off topic. Υπήρχαν και ορισμένα μηνύματα τα οποία δεν παραβίαζαν κάποιον κανόνα, πλην όμως σχολίαζαν (υποδειγματικά, ενίοτε) πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν πλέον στη συζήτηση, επομένως ακολούθησαν και αυτά, αφού το σημείο αναφοράς τους δεν υπήρχε πλέον.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα κλειδώνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...