Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω στο Γαλαξείδι έχει σχολή μαγείρων χωρίς απολυτήριο. Υπάγεται στον ΟΤΕΚ από ότι είδα και ψάχνοντας λίγο είδα ότι έχει και κάποια τμήματα στην Πάτρα κάθε χρόνο. Δεν ξέρω παραπάνω.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπου και να πας φίλε να θυμάσαι πως το μπουγιουρντί το ψήνεις στο φούρνο και το κεφαλοτύρι σαγανάκι το τηγανίζεις. ΕΛΕΟΣ έχω βαρεθεί να πληρώνω και να τρώω φαγητό από φούρνο μικροκυμάτων. ΕΞΩ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για σας!! πιγενω 2λυκιου και του χρονου θα ειθελα να περασω στιν σχολη τουριστηκων επαγκελματων για σεφ...

αλλα ειμαι μπερδεμενος.. υπαρχι καπιο ΤΕΙ που περνας κανονικα απο πανεληνιες?

νομιζω οτι πρεπει να δινω και ειδικο μαθημα μια ξενη γλωσσα..

αν μπορει καπιος να με διαφοτιση θα το εκτιμουσα πολι!! (περικλη με λενε)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον ο φιλος σου πρεπει να τελιοσει και τιν 1 Λυκειου για να παει σε σχολη μαγειρικης

---------- Προσθήκη στις 17:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:15 ----------

και καλα θα κανουν

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας ειμαι β' λυκειου και ψαχνω για σχολη μαγειρικης που να εισαγεσαι ειτε με πανελληνιες ειτε να ειναι ιδιωτικη(με διαμονη μεσα στη σχολη)μπορειτε να βοηθησετε???

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα, θα σου πρότεινα εκτός των άλλων σχολών που αναφέρθηκαν πιο πάνω και την Etoile by Les Chefs http://www.etoile.edu.gr/ . Ένας φίλος μου που ξεκίνησε εκεί είναι ικανοποιημένος. έχουν πολύ καλούς και επαγγελματίες καθηγητές και έχουν ένα άρτια εξοπλισμένο κτίριο..ελπίζω να βοήθησα κάπως

Δημοσ.

καλησπερα, θα σου πρότεινα εκτός των άλλων σχολών που αναφέρθηκαν πιο πάνω και την Etoile by Les Chefs http://www.etoile.edu.gr/ . Ένας φίλος μου που ξεκίνησε εκεί είναι ικανοποιημένος. έχουν πολύ καλούς και επαγγελματίες καθηγητές και έχουν ένα άρτια εξοπλισμένο κτίριο..ελπίζω να βοήθησα κάπως

Σε θέμα του 2010 δεν νομίζω να βοήθησες και πολύ...

Δημοσ.

Επίσης, πλεον το Chef Club of Greece εχει αποχωρησει απο την εν λογω σχολη, γι'αυτο αλλαξε και ονομασια. Εκει ημουν περισυ και πλεον θα ακολουθησω αλλου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ETOILE?? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δευτερα θα παω μια βολτα απο την Etoile by Les Chefs, για να δω τι παιζει.

Αλλες σχολες που θα ρωτησω ειναι κλασσικα η Le Monde (που ειναι τσιμπημενη), Chef d'oeuvre και τα ΙΕΚ Ξυνη.

Απ'οτι διαβασα οντως το Chef Club of Greece εφυγε απο την Les Chefs, αλλα πλεον δεν εχει αποκλειστικοτητα με καμια σχολη μαγειρικης σε οτι αφορα στην εκπαιδευση.

Αν καποιος ξερει κατι παραπανω, ας το πει.

Μεχρι τωρα η Etoile εχει ενα προβαδισμα λογω τοποθεσιας, εγκαταστασεων και τιμης.

Οποια γνωμη και πληροφορια δεκτη.

Δημοσ.

Guys δεν υπάρχει άτομο πιο μέσα σε αυτά από εμένα.. Η etoile ειναι έτσι και έτσι με κίνδυνο μη ύπαρξης τα επόμενα έτη. Διδακτρα στα 3500 ασυζητητη για Ε.Ε.Σ ..να κοιτάξεις σε Ι.Ε.Κ για κρατικό δίπλωμα.

ΙΕΚ ξυνη σβηστό. Ξεχνά το. 3εκατομμύρια χρωστάει στην εφορία. Εργαστήρια 0. Προς αποφυγήν το μέρος..

ΟικοΔΟΜΉ μακριά. 6.5 εκατομμύρια στην εφορία. Εργαστήρια γαμησετα επίσης.

Le monde, too good to be true bro.. Overcosted μακράν. Αν τα έχεις και σου περισευουν πήγαινε. Αν όχι..μακριά. Καθηγητές με 5-6 έτη εμπειρία..επειδή ειναι φθηνοτεροι.

Ακμή που είμαι φέτος. Πιστεύω ειναι η καλύτερη επιλογή.

Για τα παραπάνω παραδείγματα έχω άτομα σε όλες τις σχολές και ξέρω από πρωυο χέρι τι τρέχει και τι όχι. Επίσης όπου καταλήξεις, να διαπραγμάτευτεις τα χρήματα για υουλαχιστον 500 ευρα κάτω.

Τέλος, ΠΑΝΤΟΥ τα ίδια σκατα ειναι. Εξαιρουμε οτεκ,δομή,ξυνη που ειναι από την μάνα του γτπκ εχεδον πλέον. Οι καθηγητές παίζουν ρόλο ,οι εγκαταστάσεις και η πρακτική σου πάνω απ όλα. Α,chef douvre ειναι Ε.Ε.Σ

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Εχει διαφορα στην αγορα εργασιας το αν εχεις κρατικο διπλωμα, στον συγκεκριμενο τομεα?

Ποσο ειναι τα διδακτρα στην Ακμη?

Εχει πρωινα και απογευματινα τμηματα, και αν ναι, μπορω να αλλαξω απο το ενα στο αλλο αν το θελησω?

Δημοσ.
Εχει διαφορα στην αγορα εργασιας το αν εχεις κρατικο διπλωμα' date=' στον συγκεκριμενο τομεα?

Ποσο ειναι τα διδακτρα στην Ακμη?

Εχει πρωινα και απογευματινα τμηματα, και αν ναι, μπορω να αλλαξω απο το ενα στο αλλο αν το θελησω?[/quote']

Τα δίδακτρα παίζουν. Ειναι πιο κάτω από etoile I think. Αλλά πάντα τα μειώνεις. Όλες οι σχολές θέλουν κι άλλους πελάτες.

Στην Ελλάδα δεν έχει και τοσο διάφορα. Μόνο σε προκηρύξεις ..και αν θες να βγεις εξωτερικό.

Έχει πρωινα,μεσημεριανα και βραδυνα τμήματα. Ναι μπορεις .

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...