Προς το περιεχόμενο

Πoλ. Εργων υποδομης TEI Πατρας ΗΜ.

.Passarhs<>

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ημουν ατυχος και δεν περασα πρωτη επιλογη, ας το αφησουμε αυτο. Επι του θεματος. Αξιζει αυτη η σχολη? Η να ξανα δωσω? Θελω γνωμες... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχει περασει μια φιλη μου και ειναι πολυ ικανοποιημενη. Αν θυμαμαι καλα ειχες πρωτη επιλογη τα εφαρμοσμενα μαθηματικα? Αν ναι, προσωπικη γνωμη ειναι οτι εκεινη κι αν δεν αξιζει..!

Δημοσ.
Εχει περασει μια φιλη μου και ειναι πολυ ικανοποιημενη. Αν θυμαμαι καλα ειχες πρωτη επιλογη τα εφαρμοσμενα μαθηματικα? Αν ναι, προσωπικη γνωμη ειναι οτι εκεινη κι αν δεν αξιζει..!

+1 εχω 2 φιλους στο εφαρμοσμενων μηαθηματικων στο μετσοβιο, μιλαμε για πληρης απογοητευση η σχολη και αποτι λενε οι ιδιοι 0 επαγγελματικη αποκατασταση. Χωρια οτι ειναι παλουκι εκ φυσεως.

100 φορες στο εργων υποδομης. Επισης στην πολη που περασες θα κανεις πολυ ωραια φοιτητικη ζωη, γιαυτο μη σε χαλαει καθολου. Μιλαμε για τον ορισμο της φοιτιτουπολης.

Δημοσ.

Ποια απογνωση παιδι μου? Δοξα τω Θεω να λες που γλιτωσες! Ολα για καλο γινονται. Πηγαινε κανε κατι πρακτικο και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες μιας τοσο γενικης σχολης.Βαζω στοιχημα οτι αν δεν ηταν ΑΕΙ κανεις δε θα τη διαλεγε. Για τους τρελαμενους με τα μαθηματικα θα αρκουσε το τμημα μαθηματικων. Ολα τα αλλα ειναι για να καλυπτονται ωρες και μισθοι.

Αν εχω καταλαβει καλα απο το ΤΕΙ υπογραφεις μεχρι διοροφα, χωρις να ειμαι και σιγουρη. Μπες στο ΤΕΙ Πατρας και δες αν σε ενδιαφερουν τα μαθηματα. Ψαξε το ΣΕΠ (αν διανεμεται ακομα δηλαδη) να δεις ενδεικτικα που μπορεις να δουλεψεις με αυτο το πτυχιο. Καλη σταδιοδρομια!

Δημοσ.

Να πάς για φέτος και να ξαναδώσεις, ειδικά εάν δεν έχεις υποδομή (συγγενείς, γνωστους κλπ που να έχουν σχέση με μηχανιλίκι).

Δημοσ.

καλα οτι σου πουνε στο ινσομνια θα κανεις στην καριερα σου; χαρακτηρα δεν εχεις;

Δημοσ.
ρε φιλε ειμαι σε απογνωση... Απλα πριν παρω την αποφαση να ξαναδωσω θελω να δω αν μπορω να αξιοποιησω αυτο που εχω...

φιλε μου εχω καταλαβει πως το κολλημα σου ειναι ο τιτλος ΤΕΙ. αλλιως δε θα ησουν σε απογνωση. σημερα ψηφιστηκε και το νομοσχεδιο για την ολικη αναβαθμιση ορισμενων τμηματων οποτε το δικο σου μαλλον θα συγχωνευτει με των πολιτικων μηχανικων. σου εφυγε τωρα η απογνωση;:lol:

αστειευομαι μην το παρεις προσωπικα. γενικως ομως αυτην την εντυπωση δινεις. για το τμημα των εφαρμοσμενων μαθηματικων συμφωνω και εγω απολυτα με τα αλλα παιδια, εχουν δικιο.πολυ μετρια πραγματα. εχω φιλους που ειναι στο τμημα και εχουν αναστατωθει γιατι φιαχτηκε οπως λενε μονο και μονο για βολευτουν δημοσιο-υπαλληλισκοι.αληθεια δε μπορεις να δηλωσεις κατι αλλο; κατι που να σε γεμιζει περισσοτερο;

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι βασιστηκα σε 2 πανεπιστημια που ημουν πολλα μορια πανω απο περσυ. 448 απο το εφαρμοσμενο και γυρω στα 800 απο το επιστημης υπολογιστων και τηλ/κοινωνιων... Και εχα βαλει το πολ. εγρων υποδομης σαν πρωτο ΤΕΙ μετα τα ΑΕΙ. Οπως λες φταιει και ο τιτλος του ΤΕΙ. Και εμενα με επηρεαζει αλλα και ακομη πιο ολυ τους γυρω μου (δικους μου συγγενεις κτλ)..

Δημοσ.
Το θεμα ειναι οτι βασιστηκα σε 2 πανεπιστημια που ημουν πολλα μορια πανω απο περσυ. 448 απο το εφαρμοσμενο και γυρω στα 800 απο το επιστημης υπολογιστων και τηλ/κοινωνιων... Και εχα βαλει το πολ. εγρων υποδομης σαν πρωτο ΤΕΙ μετα τα ΑΕΙ. Οπως λες φταιει και ο τιτλος του ΤΕΙ. Και εμενα με επηρεαζει αλλα και ακομη πιο ολυ τους γυρω μου (δικους μου συγγενεις κτλ)..

Καταρχην ξεκολα και μη ζητας γνωμες μεσα σε φορουμς για το τι αποφαση ζωης θα παρεις.

Δευτερον ξεκολα και γραψε τους συγγενεις σου εκει που ξερεις. Αυτα τα θεματα ειναι προσωπικα, δεν θα αποφασισουν οι συγγενεις τι θελουν να γινεις εσυ. Και μενα των δικων μου τους κακοφανηκε που ο γιος τους δε μπηκε πανεπιστημιο για να λενε στο συγγενολοι και στους φιλους "ο γιος μας μπηκε πανεπιστημιο", αλλα απο την επιλογη ΤΕΙ που εκανα εμανα απολυτα ικανοποιημενος. Και τωρα πλεον ετοιμαζομαι να ξεκινησω δουλεια στο αντικειμνο που σπουδασα, τοσο απλα.

Να ξερεις οτι στην αγορα εργασια το πτυχιο ειναι η βιτρινα. Το θεμα ειναι να ασχοληθεις με κατι που σου αρεσει. Τα ΑΕΙ-ΤΕΙ παρατα τα στην ακρη. Δεν χαθηκε ο κοσμος επειδη δεν περασες σε ΑΕΙ, αρα αν σαρεσει σαν ιδεα το Πολ Εργων Υποδομης συνεχισε.

Οπως ξαναειπα,Πατρα θα περασεις ωραια και απο αποψη φοιτητικης ζωης, δεστα θετικα ολα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι σαν πρώτο από τα ΤΕΙ που λες, το έβαλες στην τύχη ή το προτιμούσες περισσότερο σε σχέση με τα αλλά ΤΕΙ? Αν είναι έτσι δεν ξέρω γιατί το σκέφτεσαι, αν το έβαλες απλά για να συμπληρώσεις το μηχανογραφικό επειδή νόμιζες ότι θα έπιανες τις άλλες 2 σχολές που λες τότε δυστυχώς έκανες κακή συμπλήρωση.

Από εκεί και περά. Κόλλημα με ΤΕΙ – ΑΕΙ είναι άκυρο . Είναι στο ίδιο επίπεδο και μάλιστα μερικά ΤΕΙ είναι «ανωτέρα» από κάποια άλλα ΑΕΙ ενώ επίσης από μερικά ΤΕΙ έχεις σίγουρα καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση.

Συγκεκριμένα με το ΤΕΙ σου τώρα…Εγώ ήμουν στο ΤΕΙ στην Πάτρα αλλά σε άλλη σχολή. Δυστυχώς δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι αλλά το θέμα είναι αν σε ενδιαφέρει εσένα σαν αντικείμενο. Από πλευρά πόλης/ζωής πάντως (και αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα εννοείται) το προτείνω ανεπιφύλακτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...