Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά σρο Adobe Premiere 6.5

stelrp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία παλιά έκδοση του Adobe Premiere την 6.5

Έκανα την εγκατάσταση σε ένα μηχάνημα pentium4 στα 3Ghz με XP SP3 Αγγλικά και δεν μπορώ να γράψω ελληνικούς τίτλους μέσα στο πρόγραμμα.

Επικοινώνησα με την εταιρία και μου είπαν ότι η νέα έκδοση υποστηρίζει πλήρως ελληνικά, από την έκδοση 2.0 νομίζω τώρα έχει φτάσει στην CS4, αλλά δεν μπορούν να μου πουν τίποτα για τη δική μου έκδοση, η οποία σημειωτέον είναι αγορασμένη νόμιμα αρκετά χρόνια (από το 2003 νομίζω).

Παλιά είχα βάλει κανονικά Ελληνικά γύρω στο 2004, για μια απλή εργασία που είχα, αλλά μάλλον τότε το PC έτρεχε 2000 windows.

Έχω να κάνω μία απλή εργασία και δεν έχω λόγω να τρέχω για αναβαθμίσεις,

Επίσης έχω ελέγξει ότι στα Regional options των XP ¨εχω διαλέξει Greek και χώρα Greece, ακόμα και εκεί που ρωτάει για non-unicode programs έχω βάλει Greek.

Υπάρχει κάποιο registry tip ?

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις την γραμματοσειρά σε κάποια με Ελληνικό encoding; π.χ. Arial

Αν γράψεις το κείμενο σε ένα αρχείο κειμένου, το κάνεις copy-paste στο title editor του premiere;

Υπάρχει και η λύση του photoshop. Να κάνεις δλδ τις κάρτες σου σε psd αρχεία φροντίζοντας να είναι η ανάλυση στα 720χ576, χωρίς bockground layer και το layer των γραμμάτων να είναι merged και όχι σε μορφή που να μπορεί να επεξεργαστεί.

Αυτή η λύση δίνει την καλύτερη ποιότητα γραμμάτων.

Κι εγώ το 6.50 δουλεύω αλλά ποτέ δεν κάνω τίτλους μέσα από το πρόγραμμα. Προτιμώ την λύση του photoshop.

Δημοσ.

Κατέβασα το CS4 se trial mode και στο κομμάτι των τίτλων είναι πανομοιότυπο, Στο CS4 γράφει κανονικά ελληνικά, όπως επίσης και σε ένα παλιό μου μηχάνημα Pentium 2 με win 98 έβαλα Premiere 5.1c και βάζει κανονικοά τίτλους ελληνικούς. Θυμάμαι ότι έγραφα κανονικά ελληνικά και στο 6.5 (είχα πάρει και ελληνικό βιβλίο του Παπασωτηρίου, γιατί η αντιπροσωπεία έδινε μόνο αγλικό βιβλίο), αλλά για μερικά χρόνια τα παράτησα. Δεν έχω ευκαιρο και κάποιο παλιό αρχείο από 6.5 με τίτλους για να το κάνω post, Βασικά βολεύει πολύ να γράφεις ελληνικά, είσαι μέσα στο πρόγραμμα, και έχει αρκετές δυνατότητες, το δε CS4 είναι πολύ βαρύ και αργό για το PC μου (P4 2.4Ghz, 512RAM WIN XP SP3), το άλλο πετάει !!!.

Έκανα φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση, και με μόνο ta XP μου κάνει τα ίδια, Σε PC φίλου επίσης ....

Πρέπει να έιναι κάποια ρύθμιση στη registry.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:46 ----------

ΤΟ copy paste επίσης δεν δουλέυει, όσο για την γραμματοσειρά δοκίμασα ARIAL, COurier ακόμα και κάτι παλιότερες που έχω για Corel - non unicode (HellasARC)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...