Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Τρισεύγενη 3 + ευγένεια 3 + gentle ___________ 3G... Θα έχει και τζάμπα διαφήμιση από τα κινητά (μέχρι να βγούνε τα 4G, οπότε θα πρέπει να αλλάξει το όνομά της σε τετρασεύγενη).
SCORPIO777 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 το Τρισεύγενη είναι μοναδικό απο τα άλλα έχει να φάνε και οι κότες μιά χαρά είναι το όνομα . πραγματι μια χαρα ειναι.εγω εχω την συνηθεια οταν γνωριζω ανθρωπους με σπανια ονοματα να τους ρωταω πως αποφασισαν οι γονεις τους να τους βγαλουν ετσι κ.τ.λ. και ετσι να γινεται μια ωραια συζητηση,και βλεπεις οτι χαιρονται και αυτοι νοιωθοντας καποια μοναδικοτητα.εχει και αυτο την χαρη του.
million_voices Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 το Τρισεύγενη είναι μοναδικό απο τα άλλα έχει να φάνε και οι κότες μιά χαρά είναι το όνομα . +g ξκηξκηκξη
inSync Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Να βγάλεις τα τρία, και να μείνει μόνο το Ευγενία.Να κρατήσει το Ευγενία και απο εκεί να βγάλεις ότι θέλεις, Και τα τρία να τα δώσεις στο νονό της. χαχαχαχαχαχαχα on topic τώρα... +1 για το Τρίσα
De@th L0rd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Για αρχή να δώσει δυο μπουνιές στον νονό της.Σέβη μου έρχεται σαν συνειρμός. Εμένα μου έρχεται κάτι σε Μπιούικ :lol:
markosf1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ευγενεία .. απλά το κόβεις λίγο και δεν το αλλάζεις εντελώς , και αφήστε τα ξένα
paschalia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Θρες : Εδώ κάνεις λάθος. Το όνομα το αποφασίζει ο Νονός. Αν ο Νονός πει κολοκυθόσπορος την ώρα που θα ρωτήσει ο παπάς,κολοκυθόσπορος θα ονομαστεί το παιδί. Δεν πα να έχουν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων για το έρμο το όνομα. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Νονός-ά. Μας έλεγε ένας γνωστός για μια σχετική υπόθεση. Οι γονείς είχαν αποφασίσει το χ όνομα,άσχετο με τα ονόματα παππούδων-γιαγιάδων. Η μητέρα του Νονού -φίλη των παππούδων- ήξερε ότι οι παππούδες ήθελαν να βγει το όνομά τους. Και συμβούλευσε τον Νονό να πει το ψ όνομα όταν ρωτήσει ο παπάς. Και έγινε χαμός.
teo64x Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν το ήξερα αυτό. Το αποφάσισα, θα γίνω νονός για τα παιδιά των γνωστών μου. Θα πάω το trolling σε νέα επίπεδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ναι και μετά ο νονός τρώει μια ωραιότατη πόρτα από τους γονείς για την υπόλοιπη ζωή του ναι το γνωρίζω ότι ο νονός τυπικά βάζει την "υπογραφή" αλλά η απόφαση στην πλειοψηφία των περιπτώσεων παίρνεται από τους γονείς...
andreapaog328 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ναι ναι έναν φίλο μου τον είπε Νικολάκη την ώρα που τον βαφτίζανε και του έμεινε τώρα...
pappous_soulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Σέβη μου έρχεται σαν συνειρμός. - Πως σε λένε? - Σέβη - Ωραίο όνομα, απο που βγαίνει? - Απ'το Chevrolet..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.