Προς το περιεχόμενο

Τι κάνεις όταν ξεμένεις από χρήμα ??

markosf1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν λίγο καιρό ... ξόδευα αρκετά χρήματα για διασκέδαση - ένδυση και γενικά για πάρτι μου !

δούλευα αλλά τώρα έχασα την δουλειά μου ... δεν έχω κάποια πηγή και έχω ξεμείνει άσχημα ! να ζητήσω από τους γονείς , ντροπή , κάθώς είμαι και περήφανος !

εσείς τι κάνετε όταν ξεμένετε από χρήμα ?

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ζητάς από γονείς.... δεν έχεις άλλη επιλογή ,και μην μου πεις ότι προτιμάς δάνειο από τράπεζα ή από κάνα τοκογλύφο....

Να σκεφτόσουν την περιφάνεια σου πριν έρθεις σε αυτήν την κατάσταση ,αν και πιστεύω δεν είναι κακό να ζητάς λεφτά από τους γονείς σου, τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες μια ζωή είμαστε κοντά στους γονείς μας.

Δημοσ.
εντάξει ένα 50αρι , μπορείς να το ζητήσεις . αλλά ένα 50αρι κάθε 2 μέρες όχι

Κοίτα την ηλικία μου :-)

Νομίζω το μόνο που μπορείς να κάνεις--->σε καμιά καφετέρια μέχρι να βρεις δουλειά.

Δημοσ.

κρίμα που έχασες την δουλειά σου, εύχομαι να βρεις σύντομα καλύτερη.

Στο 50άρικο κάθε 2 μέρες, δεν πιστεύεις οτι είναι λίγο οξύμωρο να συνεχίζεις το lifestyle που είχες όταν είχες δουλειά, τώρα που είσαι άνεργος? Κάνε τις όποιες περικοπές στα περιττά έξοδά σου, και όταν βρεις με το καλό δουλειά επιστρέφεις στις παλιές συνήθειές σου :-)

Δημοσ.

Αυτό που ξέρουμε καλύτερα απ'ολους :

Κάνε ένα απο τα παρακατω

"Κομπίνα" , "Αρπαχτή" , "Λαμογιά" , "Τσόγος" , "Χρηματιστηριο" , "Μεσάζοντας" ...."..."

Πάντως όχι δουλειά

Μην το πάρεις προσωπικά δεν πάει για σένα :) αναφέρομαι γενικότερα για την νοοτροπία μας

Δημοσ.

αν πω οτι για 1 μηνα εκανα διακοπες, γυρισα πολλα μερη της Ελλαδα σχεδον τζαμπα, θα το πιστεψετε??

ε ναι λοιπον!

η λεξη κλειδι ειναι ΤΡΑΚΑ!

εχω πολλους φιλους και συγγενης, ολοι καπου πανε διακοπες, και με καλουνε να παω μαζι τους.

ε εγω ελεγα το γνωστο "δεν εχω λεφτα" κτλ κτλ και αφου επεμεναν ελεγα "υπαρχει ελευθερος χωρος για να χωρεσω και γω?"

οπου και να πηγενανε εχω ημουν μεσα, με μια τσαντα ρουχα και μερικα ευρω, μπηκα σε 12 αυτοκινητα, αλλαξα 6 τοποθεσιες, κοιμηθηκα οπου ναναι, ετρωγα οτι υπηρχε λιγο απ'ολους!

φυσικα ολοι οι αλλοι εν γνωση τους με φορτωναν.... δεν εκλεψα κανεναν

τελικος απολογισμος, 1 μηνα διακοπες, εξοδα το πολυυυυ 100 ευρω!

εσυ φιλε μπορει να συνεχισεις να βγαινεις και να κανεις οτι θες αλλα

1. να βρισκεις παρεα που να εχει αυτοκινητο

2. δεν ειναι αναγκη να περνεις καφε, πινεις λιγο απο το φιλο σου

3. γενικα τρακα.....

το χρονου σκεφτομαι να λεω οτι πηρε φωτια το σπιτι μου και δεν εχω ουτε 1 ευρω.

Δημοσ.

xaxa .. ωραίος !

όπως είπα , είμαι περήφανος και δεν κάνω τέτοια . δεν είναι του χαρακτήρα μου .

εσύ που τα κάνεις .. καλά κάνεις ! αφού μπορείς , γιατί όχι

Δημοσ.

αν πω οτι για 1 μηνα εκανα διακοπες, γυρισα πολλα μερη της Ελλαδα σχεδον τζαμπα, θα το πιστεψετε??

ε ναι λοιπον!

η λεξη κλειδι ειναι ΤΡΑΚΑ!

εχω πολλους φιλους και συγγενης, ολοι καπου πανε διακοπες, και με καλουνε να παω μαζι τους.

ε εγω ελεγα το γνωστο "δεν εχω λεφτα" κτλ κτλ και αφου επεμεναν ελεγα "υπαρχει ελευθερος χωρος για να χωρεσω και γω?"

οπου και να πηγενανε εχω ημουν μεσα, με μια τσαντα ρουχα και μερικα ευρω, μπηκα σε 12 αυτοκινητα, αλλαξα 6 τοποθεσιες, κοιμηθηκα οπου ναναι, ετρωγα οτι υπηρχε λιγο απ'ολους!

φυσικα ολοι οι αλλοι εν γνωση τους με φορτωναν.... δεν εκλεψα κανεναν

τελικος απολογισμος, 1 μηνα διακοπες, εξοδα το πολυυυυ 100 ευρω!

εσυ φιλε μπορει να συνεχισεις να βγαινεις και να κανεις οτι θες αλλα

1. να βρισκεις παρεα που να εχει αυτοκινητο

2. δεν ειναι αναγκη να περνεις καφε, πινεις λιγο απο το φιλο σου

3. γενικα τρακα.....

το χρονου σκεφτομαι να λεω οτι πηρε φωτια το σπιτι μου και δεν εχω ουτε 1 ευρω.

Εμένα, εντελώς φιλικά, αν μου το έκανε αυτό ένας γνωστός μου, δε θα σχημάτιζα και τη καλύτερη άποψη.

Δημοσ.

ουτε εγω ειμαι τετοιος!

ειπα πως ακριβως εγινε.

δεν πηγα σε κανεναν και ζητησα ελεημοσυνη, μου λεγανε να παω μαζι τους στο εξοχικο-χωριο και γω ελεγα οτι το ταμειο ειναι μειον και δε μπορω....

επεμεναν ομως και με πεισανε να παω. :)

το αν ο αλλος εχει εξοχικο, εγω το μονο που "καταναλωνω" ειναι χωρος.

δε πληρωσε ποτε κανει κατι για μενα.

αν κοιμομουν στο καναπε, δε νομιζω οτι κλεβω τον αλλον.

αν βγαιναμε για ποτο και οι αλλοι περνανε 4 ποτα αλλα εγω 1 δε βλεπω πουθενα το κακο.

οταν οι αλλοι περνανε κρεπες ή καλαμποκια με 3-3,5 ευρω (!) εγω δεν επερνα.

αν αντι για καφετερια περναμε μπυρες και πηγεναμε στη παραλια και καθομασταν........?

giorgos147 τι εννοεις αν στο εκανε γνωστο σου αυτο?

δηλαδη αν ειχες εξοχικο και ηθελες εσυ να καλεσεις εναν φιλο σου, τι περιμενεις? να σου πληρωσει νοικι για το ντιβανι που θα κοιμηθει?

ή το ενα πιατο φαι αν εφτιαξει η μανα σου?

καπως ετσι ηταν το φετινο καλοκαιρι μου και μ'αρεσε πολυ γιατι ειχε πλακα και περιπετεια!

καθοτι DJ, για 1 μηνα δε πηγα σε κανενα club, δεν ακουσα ραδιο....... γαληνη....

Δημοσ.

Ρε Αλέτζο με το συμπάθειο, η τακτική σου είναι αρρωστημένη. Εγω θα ντρεπόμουν να τα κάνω όλα αυτά, είναι γυφτιά και ζητιανιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...