Triple_HR21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 γεια σας παιδες λοιποιν εχω ενα τοσιμπα σατελλιτε α210-10a μοντελο laptop και εχω τα εξης προβληματα το εχω παε 3 φορες για σερβισε διοτι ανεβαζε πολυ υψηλη θερμοκρασια και οταν επαιζα κ γκαμες χτιπαγε 90 βαθμους.μου το εκαναν λεει και καλα αντικατσταση μητρικης πλακετας αλλα τωρα που το ξαναπηρα παλι τα ιδια εχουμε για 3 φορα δηλαδη θελουν να μου πουν οτι το εχουν αλαξει 3 φορες και το προβλημα συνεχιζεται?τ λετε να κανω δεν βγαζω ακρι το χω 15 μηνες και ανα 3 μηνες ειναι για σερβισε.... ελεος να πουμε κ ουτε αντικατασταση μου το κανουν οταν τους πηρα τηλ κ το απαιτησα η εγγυηση μου ισχυει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Προσέξε σε παρακαλώ την ορθογραφία σου. Δεν υπάρχει λέξη τοσιβα σατελιτε ούτε λαπ τοπ.
Triple_HR21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 φοβερο λαθος εκανα ε?σταυρωσε με εξυπνακια......
UpToDate_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 φοβερο λαθος εκανα ε?σταυρωσε με εξυπνακια...... 'Έλα ηρέμησε,καλά σου λέει. Νόημα βγάζουμε,αλλά ας μην σκοτώνουμε και ξένες λέξεις .Έστω,διατύπωσε τες στα αγγλικά. Τελοσπαντων,το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Αφού έχεις επιστρέψει το laptop 3 φορές ήδη,απαίτησε πλέον να στο αλλάξουν με καινούργιο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 90 βαθμοι? wtf? Τελος παντων το laptop σου αν ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες σιγουρα δεν ειναι θεμα μητρικης, οποτε αν σου αλλαξαν μητρικη, λογικο ειναι να μην ειδες αλλαγη στη θερμοκρασια. Θερμοκρασια 90C μονο απο κακο επεξεργαστη με κακο-χαλασμενο συστημα ψυξης μπορει να προελθει ή απο αντιστοιχη VGA με κακο συστημα ψυξης. Καλο ειναι να πας να τους πεις να κοιταξετε μαζι τι ακριβως ειναι αυτο που ψηνεται, εφοσον μητρικη δεν ειναι και να φροντισουν να στο αντικαταστησουν. Αληθεια, αντιλαμβανεσαι κι εσυ τοσο υψηλη θερμοκρασια? Δηλαδη το ακουμπας και ζεματαει? Αυτο το λεω μηπως παιζει κανενας προβληματικος αισθητηρας, χωρις να ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες το laptop. Χλωμο εως απιθανο, απλα ας αποκλειουμε καποιες περιπτωσεις. Επισης τους 90C που τους βλεπεις? Με ποιο προγραμμα και σε ποιο μερος του υπολογιστη σου?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 φοβερο λαθος εκανα ε?σταυρωσε με εξυπνακια...... Έχεις δίκιο, έπρεπε να το κλειδώσω εξ αρχής γιατί δεν χρησιμοποιείς την ελληνική γλώσσα. Τέσπα, next time.
diaol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ακριβως το ιδιο προβλημα,ειχα με το ιδιο φορητο.......ωσπου αγανακτησα και τους εβαλα τρελλο χερι....τελικα μου το αλλαξανε,το ειχα παρει απο ηλεκτρονικη αθηνων.Εγω πιστευω οτι σε παραμυθιασανε φιλος οσον αφορα την αλλαγη της πλακετας..........
madsc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ασέβεια προς (s)mod δεν συγχωρείται σε αυτή την κοινότητα, ιδίως για κάποιον που έχει προσφέρει τα μέγιστα. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.