Προς το περιεχόμενο

δεν αναγνωριζεται ασυρματο πληκτρολογιο οταν ξεκιναει ο υπολογιστης

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι τωρινο αλλα δεν με πολυαπασχολουσε το οτι πριν μπει στα windows ο υπολογιστης δεν αναγνωριζε το ασυρματο πληκτρολογιο...Τωρα ομως που εχω διπλο λειτουργικο θα ηθελα να μπορω να διαλεξω με τα βελακια με ποιο να ξεκινησω οταν δεν θελω το προεπιλεγμενο.

Υπαρχει γιατρικο ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά στο BIOS κάπου στο Advanced -> Peripheral Configuration βέβαια αυτά είναι και σχετικά με το τι BIOS έχεις. Θα το βρεις, δεν υπάρχει περίπτωση ;)

Αλλά μάλλον θα χρειαστείς ένα ps2 keyboard για την διαδικασία.

Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά στο BIOS κάπου στο Advanced -> Peripheral Configuration βέβαια αυτά είναι και σχετικά με το τι BIOS έχεις. Θα το βρεις, δεν υπάρχει περίπτωση ;)

Αλλά μάλλον θα χρειαστείς ένα ps2 keyboard για την διαδικασία.

Ευχαριστω.Παντα εχω ενα ps2 προχειρο.

Δημοσ.

PS2 πληκτρολόγια, 1,44 floppy drives, jumpers...

Πράγματα που (υποτίθεται ότι) δεν χρειαζόμαστε εδώ και χρόνια, αλλά τα κρατάμε σε μια σκοτεινή γωνιά στο σπίτι για όταν η πράξη μας αποδείξει το αντίθετο :P

Δημοσ.

Μπηκα στο bios αλλα δεν καταφερα να βρω κατι να μου μοιαζει με αυτο που εψαχνα και επειδη τα παιχνιδια με το bios ειναι επικυνδυνα αν δεν ξερεις το αφησα ετσι.

Δημοσ.

Ναι... το πληκτρολόγιο είναι ασύρματο αλλά ο δέκτης είναι USB, σωστά; Άρα η μητρική καλείται να δει ένα USB πληκτρολόγιο σε bios/dos περιβάλλον και για να γίνει αυτό απαιτείται η αντίστοιχη ρύθμιση :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...