Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ετσι ειναι ο δεκτης αλλα γενικα usb πληκτρολογια βλεπει.Εκανα λαθος πριν που ειπα για ps2 .Ενα usb εχω για ωρα αναγκης και το βαζω σε μπροστινη usb για ευκολια.Αρα δεν επρεπε να αναγνωριζει και το ασυρματο/usb ? Μου ηρθε μια ιδεα....Τον δεκτη usb του πληκτρολογιου τον εχω συνδεση σε usb οθονης ASUS...μπορει να φταιει αυτο και θα το δω αυριο.
caution Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Όχι κατ' ανάγκη, είναι και θέμα έξυπνης σχεδίασης του USB keyboard ώστε να μην έχει ανάγκη από ειδική ρύθμιση... Αλλά ας μην κάνουμε άδικα υποθέσεις, δοκίμασέ το και βλέπουμε
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εβαλα τον δεκτη και σε ενα hub που εχω τον δεκτη ενος laser mouse αλλα παλι δεν δουλευει. Αληθεια...Δεκτες ή πομπους τους λεμε ? Αυριο θα δοκιμασω αν εχω ελευθερη πισω usb αμμεσα.
StavrosD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Στο BIOS λέει legacy USB devicessupport ή legacy usb keyboard support. Προσομοιώνει το BIOS το USB με PS2 πληκτρολόγιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Εβαλα τον δεκτη / πομπο του ασυρματου πληκτρολογιου αμμεσα σε μια μπροστινη usb στον υπολογιστη και το πληκτρολογιο δουλευει και πριν μπει στα windows ο υπολογιστης....Αρα δεν θελει hubακι. Το συγεκριμενο τουλαχιστον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.