Προς το περιεχόμενο

χελώνα και κραυγές

SpellStormer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια χελωνίτσα μικρή από αυτές του νερού. χτες γύρισα από το στρατό και την άκουγα να βγάζει κάτι σιγανές κραυγές... παλιά ήταν πολύ ζωηρή και έτρωγε συνεχεια, ερχότανε και σκαρφάλωνε στα τοιχώματα του ενυδρεία αλλα χτες που γύρισα την βλέπω πολύ down και που και που ανοίγει το στόμα τις βγάζει έξω το κεφάλι τις και βγάζει μια κραυγή..

τι παίζει να έπαθε? ξέρει κανένας? :(

Δημοσ.
εχει φρικαρει με τα τραγουδια που βαζεις,χωσε paradise lost και θα στρωσει

που ξερεις τι τραγουδια βαζω με παρακολουθεις? :confused::confused:

Σε πεθύμησε :P

ναι γιαυτο μου εχει γυρισει τον πισινο της και δεν με κοιταει? :P

παντως δεν ειναι και πολυ καλα... αν καποιος ξερει ας μου πει :/

Δημοσ.

Μήπως είναι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=y0A77rohcyg]τέτοιες[/ame] κραυγές; :-)

Πέρα από την πλάκα βρές κάποιον κτηνίατρο που να ειδικεύεται στα ερπετά (εκεί δεν κατηγοριοποιούνται;:P) και ρώτησε και και εδώ.

Δημοσ.

Είδατε πάντως πώς την έφτιαξε. Δυο κουτουλιές της έριξε και η τύπισσα αμέσως στρώθηκε. Αχ εμείς να τα βλέπουμε να μαθαίνουμε.

Δημοσ.
αν δεν κανω λαθος αυτες οι χελωνες δεν ζουν μονες τους...

Όργια;

@topic starter: Πήγαινε την σε ένα κτηνίατρο για να είσαι σίγουρος. Αυτός θα ξέρει καλύτερα.

Δημοσ.
Μήπως είναι
κραυγές; :-)

Πέρα από την πλάκα βρές κάποιον κτηνίατρο που να ειδικεύεται στα ερπετά (εκεί δεν κατηγοριοποιούνται;:P) και ρώτησε και και εδώ.

Μικροτσούτσουνος ο χελωνας; :P

Η χελώνα δε καταλαβαίνει τίποτα από ο,τι καταλαβαίνω :P

Δημοσ.
Η χελώνα δε καταλαβαίνει τίποτα από ο,τι καταλαβαίνω :P

Αφού μέχρι να γίνει η πράξη τουλάχιστον μία απ' τις 2 χελώνες έχει πεθάνει από γηρατειά.

Δημοσ.
Αφού μέχρι να γίνει η πράξη τουλάχιστον μία απ' τις 2 χελώνες έχει πεθάνει από γηρατειά.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

EPIC...Εγραψε...+1 στον κτηνιατρο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...