Προς το περιεχόμενο

Εξοδος Vga σε S-video

pananton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το laptop μου (dell studio 1537) εχει μια εξοδο HDMI και αλλη μια VGA.Πως μπορω να το συνδεσω σε τηλεοραση που εχει μονο Scart,S-video και rca-video εισοδους?

Γινεται?Αν ναι εχετε να προτεινετε καποιο καλωδιο?

Δημοσ.

HDMI_HDTV_to_VGA_HD15_Cable.jpg

και ή το πέτας ξερω στα RCA ή πάς και παίρνεις εναν αντάπτορα

hama-ada.png

Στα mεdi@m@ρkt είχα βρεί εγώ πάντως αρκετούς τύπους καλωδίων και απο τιμή μπορώ να πώ οτι ήτνα αρκετα προσιτή.

Δημοσ.

:confused::confused:

Αυτο που βλεπω ειναι HDMI?? Απο οσο ξερω HDMI σε VGA δεν γινεται..το μεν πρωτο εχει ψηφιακο σημα το δε αλλο αναλογικο...

Τεσπα αν ειναι θα κανω μια βολτα απο μεδιαμαρκτ να δω τι παιζει...ευχαριστω

Δημοσ.

Τις προάλλες που είχα περασει μια βολτα απο αυτη του Π.Φαλήρου είχε και αντάπτορες και διαφορους τύπους καλώδίων.

Στη τελική έχει και τη δυνατότητα HDMI to DVI και έπειτα σε scart, αν θυμάμαι καλα είχε και τα 2. Βεβαια αυτονόητο να μην περιμένεις τη βέλτιστη ποιότητα έτσι...

Δες και αυτο μια, εχει καιάλλους τύπους καλωδίων που ίσως σου φανούν χρησιμοι!

;)

HDMI HDTV to VGA HD15 3 RCA Converter Adapter Cable

Δημοσ.

Φίλε μου και στο Mediamarkt να πας δεν θα βρείς τέτοιο εξεζητημένο καλώδιο για αυτό απλά κατάληξε στο ποιο καλώδιο θα πάρεις και εμείς μπορούμε να στο βρούμε άμεσα και με εγγύηση σε περίπτωση που χαλάσει.

Το μονό που έχεις να κάνεις είναι να μου στείλεις την εικόνα του καλώδιου με την περιγραφή του σε π.μ . .

Δημοσ.
:confused::confused:

Αυτο που βλεπω ειναι HDMI?? Απο οσο ξερω HDMI σε VGA δεν γινεται..το μεν πρωτο εχει ψηφιακο σημα το δε αλλο αναλογικο...

Τεσπα αν ειναι θα κανω μια βολτα απο μεδιαμαρκτ να δω τι παιζει...ευχαριστω

Και το Dsub αναλογικό είναι, αλλά (σχεδόν) σε όλες τις συσκευασίες από κάρτες γραφικών θα δεις DVI (ψηφιακό) --> Dsub adapter.

Με λίγα λόγια δεν παίζει ρόλο.

HDMI --> RCA δεν είχε τύχει να ξαναδώ, αλλά καθόλου περίεργο δεν μου φάνηκε πως υπάρχει.

Η έκπτωση στην ποιότητα φυσικά θα είναι κάτι παραπάνω από τραγική.

Δημοσ.
Φίλε μου και στο Mediamarkt να πας δεν θα βρείς τέτοιο εξεζητημένο καλώδιο για αυτό απλά κατάληξε στο ποιο καλώδιο θα πάρεις και εμείς μπορούμε να στο βρούμε άμεσα και με εγγύηση σε περίπτωση που χαλάσει.

Το μονό που έχεις να κάνεις είναι να μου στείλεις την εικόνα του καλώδιου με την περιγραφή του σε π.μ . .

Για να μην παρεξηγηθώ τονίζω αυτο που είπα παραπάνω :

Στα mεdi@m@ρkt είχα βρεί εγώ πάντως αρκετούς τύπους καλωδίων και απο τιμή μπορώ να πώ οτι ήτνα αρκετα προσιτή

Οχι αυτο το καλώδιο!

Μπορει να κανει καποι άλλη συνδεση με συνδιασμο αντάπτορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...