skiabox Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ηρθε η ωρα λοιπον να καθαρισω το VAIO (VGN-FW21Z) γιατι εχει πιασει αρκετη μπιχλα πανω του! Τι καθαριστικα προτεινετε να χρησιμοποιησω? Ευχαριστω!
basilis5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ηρθε η ωρα λοιπον να καθαρισω το VAIO (VGN-FW21Z) γιατι εχει πιασει αρκετη μπιχλα πανω του!Τι καθαριστικα προτεινετε να χρησιμοποιησω? Ευχαριστω! οινοπνευμα και βαμβακι θα σου ελεγα και καμια μπατονετα για τις λεπτομερειες. και παρε και κανενα ειδικο υγρο για την οθονη
np91 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 οινοπνευμα και βαμβακι θα σου ελεγα Και μετα θα ψαχνεις γιατι θαμπωσε το πλαστικο......υπαρχουν ειδικα καθαριστικα ,πηγαινε σε ενα Πλαισιο ,media mark η satourn και παρε κατι ειδικο για να μην κλαις μετα για την βλακεια που εκανες να το καθαρισεις με οινοπνευμα
basilis5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Και μετα θα ψαχνεις γιατι θαμπωσε το πλαστικο......υπαρχουν ειδικα καθαριστικα ,πηγαινε σε ενα Πλαισιο ,media mark η satourn και παρε κατι ειδικο για να μην κλαις μετα για την βλακεια που εκανες να το καθαρισεις με οινοπνευμα λολ καλο. θα μαι τοτε η μοναδικη περιπτωση που δεν μου θαμπωσε ποτε με χρηση οινοπνευματος
np91 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 λολ καλο.θα μαι τοτε η μοναδικη περιπτωση που δεν μου θαμπωσε ποτε με χρηση οινοπνευματος ισως!!!!!!
Street-Fighter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Με αζαξ σιγα μην παει να αγοράσει και ιδικο καθαριστικό για το λαπτοπ. Μονο για την οθόνη να πάρει το ειδικό υγρό.
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω διπλα μου την αντιπροσωπεια της Sony. Λεω να παω μια βολτα να δω τι θα μου πουνε.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 εχει διαφορα που ειναι Vaio???? λοοοοοοοοοοολ? Εχω διπλα μου την αντιπροσωπεια της Sony.Λεω να παω μια βολτα να δω τι θα μου πουνε. οτι να ναι.
GoldenEye Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ουτε τα fujitsu siemens δεν ξεθωριαζουνε. οινοπνευμα και azax και εισαι κομπλε και λιγο με την ηλεκτρικη σκουπα για το πληκτρολογιο και τις γριλλιες για να φυγει η σκονη και να εξαεριζεται καλυτερα. καθε 15 μερες αν το κανεις θα εισαι κομπλε
kirimis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω διπλα μου την αντιπροσωπεια της Sony.Λεω να παω μια βολτα να δω τι θα μου πουνε. Θα σε παραπεμψουν στο εξωτερικο... Εδω δεν ανοιγονται Vaio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.