Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Χαίρεται! Είμαι κάτοχος ενός HP Pavilion και απ' όσο ξέρω όλη η σειρά Pavilion έχει κάποια κουμπιά αφής πάνω ακριβώς απ' το πληκτρολόγιο τα οποία όμως όταν τα ακουμπάς για να ανεβάσεις ή να κατεβάσεις την ένταση του ήχου σου βγάζουν ένα σπαστικό παραθυράκι που δείχνει την ένταση του ήχου και ακούγεται ένας ήχος, ότι ανεβαίνει ή κατεβαίνει (ανάλογα με το τι κάνεις). Το θέμα είναι όμως ότι όταν τα πατάς αυτά τα κουμπιά ενδιάμεσα από κάποιο παιχνίδι ή όταν τα πατάς συχνά το λογισμικό κολλάει. Και το θέμα είναι ότι κολλάει η εργασία που κάνεις εκείνη την στιγμή και πρέπει να περιμένεις μέχρι να ξεμπλοκάρει. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν μπορώ με κάποιον τρόπο να βγάλω αυτό το λογισμικό χωρίς να αφαιρέσω την δυνατότητα να ρυθμίζω την ένταση του ήχου από τα συγκεκριμένα κουμπιά γιατί δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ρυθμίσω την ένταση από μια συντόμευση του πληκτρολογίου. Γίνεται αυτό ή ζητάω πολλά;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά απεγκατέστησα στο quick play και το quick touch από τον Πίνακα ελέγχου-Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και δεν μου κολλάει πιά όταν ανεβοκατεβάζω την ένταση. Τα πλήκτρα λειτουργούν κανονικά μόνο που δεν εμφανίζει το "μήνυμα" κι έτσι δεν κολλάει. Υ.Γ. Το παραπάνω μήπως το χρειαστεί κάποιος στο μέλλον.
Sant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι το χωρίς το quickplay της HP ο Η/Υ δεν μπορεί να παίξει DVD. Για κάνε μια δοκιμή... Νομίζω ότι ο codec για να παίζει DVD είναι ενσωματωμένος στο HP Quick Play
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι το χωρίς το quickplay της HP ο Η/Υ δεν μπορεί να παίξει DVD.Για κάνε μια δοκιμή... Νομίζω ότι ο codec για να παίζει DVD είναι ενσωματωμένος στο HP Quick Play Χρησιμοποιώ το VLC για να βλέπω DVD οπότε δεν με πειράζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.