Προς το περιεχόμενο

Μετατροπεας ταινιων σε .mp4

mavlamemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει ρε παιδια καποιος καλος μετατροπεας για Ipod classic γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα.ολο ενα μηνυμα βγαζει οτι δεν δεχεται τις ταινιες επειδη και καλα δεν τις υποστηριζει αλλα ειναι mp4.Επισης τι αναλυση πρεπει να εχουν?

Δημοσ.

Μία μόνο απάντηση: VisualHub ;) Διαλέγεις την συσκευή σου και σου κάνει αυτόματα την μετατροπή.

edit. sorry.... τώρα κατάλαβα ότι ήθελες πρόγραμμα για Windows :-)

Δημοσ.

Εγω θα πρότεινα nero recode.

μπορει να μην ειναι free-ware αλλα εμένα με βολεύει πολύ.

χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες,γρήγορο,και με παρα πολυ καλή ποιότητα,αναλογα όσο το ρυθμίζεις!

Δημοσ.

με ενδιαφερει βασικα να τα περνει το ιποδι μου.με το total video converter μου εκανε βλακειουλες.παντως σας ευχαριστω για τις προτασεις σας μεχρι τωρα

Δημοσ.

δοκιμασα τωρα το ImTOO MPEG και προς το παρον ηταν το καταλληλο γιατι ειμαι περιεργος και τα θελω wide τα βιντεα μου :-) !νομιζω οτι μια φορα που χρησημοποιησα το nero μου εβγαζε αναλυση 300*250 (η οσο ειναι τελος παντων) και οχι 600*480. αν κανω λαθος δεκτο το κραξιμο!!!

Δημοσ.

μπορείς να το πειράξεις!αν θες μπορεις να κάνεις crop.

το μόνο αρνητικό είναι,τουλάχιστον στην έκδοση που έχω,οτι δεν μπορέις να βάλεις υπότιτλους σε ενα βίντεο

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...