mavlamemos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Υπαρχει ρε παιδια καποιος καλος μετατροπεας για Ipod classic γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα.ολο ενα μηνυμα βγαζει οτι δεν δεχεται τις ταινιες επειδη και καλα δεν τις υποστηριζει αλλα ειναι mp4.Επισης τι αναλυση πρεπει να εχουν?
kpartsi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μία μόνο απάντηση: VisualHub Διαλέγεις την συσκευή σου και σου κάνει αυτόματα την μετατροπή. edit. sorry.... τώρα κατάλαβα ότι ήθελες πρόγραμμα για Windows
argiro79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Εγώ βρίσκω πολύ βολικό το ImTOO MPEG Encoder Ultimate
Meraklis56 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω θα πρότεινα nero recode. μπορει να μην ειναι free-ware αλλα εμένα με βολεύει πολύ. χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες,γρήγορο,και με παρα πολυ καλή ποιότητα,αναλογα όσο το ρυθμίζεις!
mavlamemos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 με ενδιαφερει βασικα να τα περνει το ιποδι μου.με το total video converter μου εκανε βλακειουλες.παντως σας ευχαριστω για τις προτασεις σας μεχρι τωρα
Meraklis56 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ξέχασα να αναφέρω πως το nero recode,έχει έτοιμο προφιλ για ipod.χωρίς να χρειάζεσαι να ρυθμίσεις τίποτα
mavlamemos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασα τωρα το ImTOO MPEG και προς το παρον ηταν το καταλληλο γιατι ειμαι περιεργος και τα θελω wide τα βιντεα μου !νομιζω οτι μια φορα που χρησημοποιησα το nero μου εβγαζε αναλυση 300*250 (η οσο ειναι τελος παντων) και οχι 600*480. αν κανω λαθος δεκτο το κραξιμο!!!
Meraklis56 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 μπορείς να το πειράξεις!αν θες μπορεις να κάνεις crop. το μόνο αρνητικό είναι,τουλάχιστον στην έκδοση που έχω,οτι δεν μπορέις να βάλεις υπότιτλους σε ενα βίντεο
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
mourlos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 κατεβασε το VIO και μετατρεπει ολα τις ταινιες σε .mp4 συγκεκριμενα για ολεσς τις συσκευες της Απλ. οριστε και το λινκ http://vio.thepiratebay.org/ πιστευω πως σε εχω καλυψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.