Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ενας φιλος εχει On και θελει να βλεπει αυτονομα και σε αλλη μια tv τα καναλια που εχει το πακετο της . Αν συνδεσει σε αυτη ενα ακομα αποκωδικοποιητή της On και τον συδεσει με το router θα μπορει να δει και στην αλλη tv ? Aν βλεπει ταυτοχρονα η γραμμη θα αντεχει ? Ευχαριστω.
tzotzo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω την εντυπωση πως θελει 4mbps για την τηλεοραση. Παντως μπορω να σου δανεισω τον εξοπλισμο.Και αν σου κανει τον αγοραζεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω την εντυπωση πως θελει 4mbps για την τηλεοραση.Παντως μπορω να σου δανεισω τον εξοπλισμο.Και αν σου κανει τον αγοραζεις. Ευχαριστω πολυ.θα μου δωσει σημερα αυριο ενα γειτονας και φιλος που δεν τον εχει βαλει καθολου. Και παλι ευχαριστω.
talisman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ενας φιλος εχει On και θελει να βλεπει αυτονομα και σε αλλη μια tv τα καναλια που εχει το πακετο της . Αν συνδεσει σε αυτη ενα ακομα αποκωδικοποιητή της On και τον συδεσει με το router θα μπορει να δει και στην αλλη tv ? Aν βλεπει ταυτοχρονα η γραμμη θα αντεχει ? Ευχαριστω. Νομιζω πως δεν μπορει στην ιδια συνδεση να δει πανω απο μια φορα.Αν μπορει τι καναλια εχει (τα ιδιωτικα πλεον δεν ειναι στο πακετο ) που να θελει να τα δει σε δυο τηλεορασεις ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Βαλαμε ενα δανεικο αποδικωποιητη στην θεση αυτου που ηταν συνδεδεμενος με την tv αλλα τζιφος !!! Μονο τα επιγεια ψηφιακα δειχνει. Πιθανολογω καπιο "ζευγαρωμα" που εχουν κανει αναμεσα σε router και αποδικωποιητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.