Προς το περιεχόμενο

2009-2010:Νέες σειρές

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καμια σειρα που να εχει ξεκινησει ηδη και να εχει ενδιαφερον παιζει παιδια?

Το Melrose Place ξεκινησε. Αλλα δεν εχει ενδιαφερον :-(

Επισης Vampire Diaries για οσους θελουν κατι σε Twilight. Ομολογω οτι μου κινησε λιγο την περιεργεια και θα δω μερικα επεισοδια ακομα.

Δημοσ.
Το Melrose Place ξεκινησε. Αλλα δεν εχει ενδιαφερον :-(

Επισης Vampire Diaries για οσους θελουν κατι σε Twilight. Ομολογω οτι μου κινησε λιγο την περιεργεια και θα δω μερικα επεισοδια ακομα.

Αν και δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το vampire diaries εμένα προσωρινά μου άρεσε το pilot. Oι ηθοποιοί νομίζω παίζουν αρκετά καλύτερα από τους ηθοποιούς του twilight. Eίναι βιαστικό το συμπέρασμα μου έχοντας δει μόνο το pilot , θα δείξει.

Δημοσ.

+1 Στο Vampire Diaries απο μενα

Ατμοσφαιρικο, ωραια σκηνοθεσια και μουσικουλα

Αφου δεν εχουμε true blood το χειμωνα θα βολευτουμε με αυτο..:P

(κι εγω το heroes το σταματησα στα 5-6 επεισοδια της τριτης σεζον..κοντεψε να καει ο εγκεφαλος...μαλλον δεν πρεπει να σκεφτεσαι ενω το βλεπεις..μην το πειτε πουθενα αλλα καποια στιγμη θελω να το συνεχισω :X )

Δημοσ.

Είδα το τρέιλερ από το Flashforward και μοιάζει πολύ δυνατό αλλά και πολύ φιλόδοξο. Αν μιλούσαμε για ταινία θα ετοιμαζόμουν για μεγάλη απογοήτευση (όπως συνέβη με το District 9) αλλά στις σειρές τα αμερικανάκια τα πάνε πολύ καλά συνήθως.

Άντε να δούμε, 24/9 η πρεμιέρα.

Δημοσ.

vampire diaries, scchool teen drama me vampires. αμα αυτοι οι ηθοποιοι παιζουν καλυτερα απο το twilight καλια να μην την δω ποτε την ταινια. γεματο κλισε και κιτσαρια, μονο για 12χρονα κοριτσακια. Ο τυπος δε απο το λοστ (ο boone) βγαζει φοβερο γελιο με την αθλια ερμηνεια του. Ενοειτε οτι δεν την συνεχιζω την σειρα.

• Moderators
Δημοσ.

Σήμερα έχουμε και τον πιλότο από το Community (κωμωδία) και το 6x01 από το The Office (US) "Gossip" .

Έχει κυκλοφορήσει και ένα webrip preair από τον πιλότο του Flash Forward.

Δημοσ.

Κατεβασα το preair του flashforward αλλα δεν αξιζει, ειναι χαλι η ποιοτητα, καλυτερα να περιμενουμε μεχρι...ποτε ειναι η πρεμιερα?

• Moderators
Δημοσ.
απορω επισης πως στην εποχη που ειμαστε, λετε ακομα για cam, webrips, screeners και γενικα αναλογικες/sd ποιοτητες!

Το είδα σήμερα στο "μαγαζί" ως pre-air leak και είπα να το αναφέρω. Το webrip χαρακτηρίζει απόλυτα την ποιότητα του, οπότε όποιος βιάζεται να το δει (δεν το έχω δει), θα υποστεί και την ποιότητα. Screeners από επεισόδια πάντως δε με χαλάνε *

* εξαρτάται βέβαια και από τη σειρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...