marantonis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 BTW, κι εγω τους εκοψα τους Ηρωες μολις ξεκινησε η 3η σαιζον... Τοσοι πολλοι ειμαστε?
skiabox Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καμια σειρα που να εχει ξεκινησει ηδη και να εχει ενδιαφερον παιζει παιδια?
Cue Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δλδ να την σβήσω την 3η season Heroes? Στο θέμα μας!
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Καμια σειρα που να εχει ξεκινησει ηδη και να εχει ενδιαφερον παιζει παιδια? Το Melrose Place ξεκινησε. Αλλα δεν εχει ενδιαφερον Επισης Vampire Diaries για οσους θελουν κατι σε Twilight. Ομολογω οτι μου κινησε λιγο την περιεργεια και θα δω μερικα επεισοδια ακομα.
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Το Melrose Place ξεκινησε. Αλλα δεν εχει ενδιαφερον Επισης Vampire Diaries για οσους θελουν κατι σε Twilight. Ομολογω οτι μου κινησε λιγο την περιεργεια και θα δω μερικα επεισοδια ακομα. Αν και δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το vampire diaries εμένα προσωρινά μου άρεσε το pilot. Oι ηθοποιοί νομίζω παίζουν αρκετά καλύτερα από τους ηθοποιούς του twilight. Eίναι βιαστικό το συμπέρασμα μου έχοντας δει μόνο το pilot , θα δείξει.
proudqueen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 +1 Στο Vampire Diaries απο μενα Ατμοσφαιρικο, ωραια σκηνοθεσια και μουσικουλα Αφου δεν εχουμε true blood το χειμωνα θα βολευτουμε με αυτο.. (κι εγω το heroes το σταματησα στα 5-6 επεισοδια της τριτης σεζον..κοντεψε να καει ο εγκεφαλος...μαλλον δεν πρεπει να σκεφτεσαι ενω το βλεπεις..μην το πειτε πουθενα αλλα καποια στιγμη θελω να το συνεχισω )
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Είδα το τρέιλερ από το Flashforward και μοιάζει πολύ δυνατό αλλά και πολύ φιλόδοξο. Αν μιλούσαμε για ταινία θα ετοιμαζόμουν για μεγάλη απογοήτευση (όπως συνέβη με το District 9) αλλά στις σειρές τα αμερικανάκια τα πάνε πολύ καλά συνήθως. Άντε να δούμε, 24/9 η πρεμιέρα.
tzinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 vampire diaries, scchool teen drama me vampires. αμα αυτοι οι ηθοποιοι παιζουν καλυτερα απο το twilight καλια να μην την δω ποτε την ταινια. γεματο κλισε και κιτσαρια, μονο για 12χρονα κοριτσακια. Ο τυπος δε απο το λοστ (ο boone) βγαζει φοβερο γελιο με την αθλια ερμηνεια του. Ενοειτε οτι δεν την συνεχιζω την σειρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 διπλό episode Californication και 1ο Fringe σήμερα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα έχουμε και τον πιλότο από το Community (κωμωδία) και το 6x01 από το The Office (US) "Gossip" . Έχει κυκλοφορήσει και ένα webrip preair από τον πιλότο του Flash Forward.
sheik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Κατεβασα το preair του flashforward αλλα δεν αξιζει, ειναι χαλι η ποιοτητα, καλυτερα να περιμενουμε μεχρι...ποτε ειναι η πρεμιερα?
Toufas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.tvrage.com/shows/id-22338 να δουμε και αυτο. ---------- Post added at 15:49 ---------- απορω επισης πως στην εποχη που ειμαστε, λετε ακομα για cam, webrips, screeners και γενικα αναλογικες/sd ποιοτητες!
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 απορω επισης πως στην εποχη που ειμαστε, λετε ακομα για cam, webrips, screeners και γενικα αναλογικες/sd ποιοτητες! Το είδα σήμερα στο "μαγαζί" ως pre-air leak και είπα να το αναφέρω. Το webrip χαρακτηρίζει απόλυτα την ποιότητα του, οπότε όποιος βιάζεται να το δει (δεν το έχω δει), θα υποστεί και την ποιότητα. Screeners από επεισόδια πάντως δε με χαλάνε * * εξαρτάται βέβαια και από τη σειρά.
..MementoMori.. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.tvrage.com/shows/id-22338να δουμε και αυτο. Ειδα το πρωτο και δεν ασχοληθηκα με το δευτερο. Οπως ακριβως το λεει και ο τιτλος του. Bored to death.
skiabox Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα απο ολα τα trailer που ειδα ξεχωρισα το 'V' . Το trailer του flashforward δε με εντυπωσιασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.