Προς το περιεχόμενο

Ζωή ή δουλειά?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ αλέτζο, είναι το ίδιο να μένεις με τους γονείς σου και το ίδιο να μένεις με συγκάτοικους;

Ποιός λέει πως μόνο οι φοιτητές συγκατοικούν; Επειδή έτσι σε βολεύει να λες; Με τους γονείς σου τη γκόμενα που τη βάζεις; Εσύ θα παντρευτείς και θα μείνεις με τους γονείς σου; Ή ξαφνικά θα πηδήξεις από λούζερ σε αυτοδημιούργητο; Μια ζωή θα παρασιτείς one way or another. Δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Ή Λούζερ και καλοφαγάς, ή με αυτοεκτίμηση και τσίτα.

Ο καθένας με τα στάνταρ του όμως.

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά σου λέει ρε,όταν μένεις με τους γονείς τη γκόμενα την βάζεις πιο εύκολα μέσα,οι γονείς κοιμούνται νωρίς,οι συγκάτοικοι το ξενυχτάνε κιολας

Α ρε έχει απειρίσει η κοτσάνα σε αυτό το τοπικ

ε εισαι ........ ! τι να σου πω....

δηλαδη ολοι οι αντρες ΠΡΙΝ φυγουν απο το σπιτι των γονιων του, ΔΕΝ εχουν γκομενα?

Δημοσ.

Γιατί όσοι μένουν με συγκάτοικο δεν έχουν;

Θυμίζω την απάντηση σου στο να μείνεις με συγκάτοικο

οσο για τη λυση που προτεινεις, τη γκομενα που θα τη βαλεις?

ΑΜΑ θες να παντρευτεις, με συγκατοικους θα μενεις?

Δημοσ.

όταν μένεις με τους γονείς, μπορείς άνετα να πας το γκομενάκι σε κάνα ξενοδοχειάκι ναούμ, γιατί περισσεύουν λεφτά από τα 700...

Αντίθετα, αν είσαι μόνος, εσύ και τα 700 ευρουλάκια σου, δεν έχεις ελπίδα με την καμία να μαμήσεις, καθώς δεν περισσεύουν ούτε για έναν γκαϊφέ να την κεράσεις την κοπέλα, πόσο μάλλον τα την κρεβατώσεις... Είναι ακριβό το σπρώξιμο σήμερα...

Δημοσ.
όταν μένεις με τους γονείς, μπορείς άνετα να πας το γκομενάκι σε κάνα ξενοδοχειάκι ναούμ, γιατί περισσεύουν λεφτά από τα 700...

Αντίθετα, αν είσαι μόνος, εσύ και τα 700 ευρουλάκια σου, δεν έχεις ελπίδα με την καμία να μαμήσεις, καθώς δεν περισσεύουν ούτε για έναν γκαϊφέ να την κεράσεις την κοπέλα, πόσο μάλλον τα την κρεβατώσεις... Είναι ακριβό το σπρώξιμο σήμερα...

+1

............

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:19 ----------

Επειδή έτσι σε βολεύει να λες; Με τους γονείς σου τη γκόμενα που τη βάζεις; Εσύ θα παντρευτείς και θα μείνεις με τους γονείς σου.

εισαι εκτος θεματος!

ΔΕΝ ειπα οτι θελω να παντρευτω αλλα ακομα και αν θες να παντρευτεις, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις αν τοσα χρονια εμενες με τους γονεις σου και μαζευες μερικα ευρω απο τα 700 παρα αν εμενες μονος σου και δεν εμενα ουτε λεπτο.

εσυ εχεις μπλεξει το θεμα με τους συγκατοικους.

εγω το λεω για το θεμα χρηματων και μονο.....

Δημοσ.

εισαι εκτος θεματος!

ΔΕΝ ειπα οτι θελω να παντρευτω

εσυ εχεις μπλεξει το θεμα με τους συγκατοικους.

εγω το λεω για το θεμα χρηματων και μονο.....

Λάθος μου .

Δημοσ.
Λάθος μου .

Ε ναι, απορώ γιατί υπήρξε πίστη μετά από αυτό:

αν ηταν με συγκατοικους, συγκατοικοι ειναι και οι γονεις σου.
Δημοσ.

A ρε aledjo, οτι να ναι εισαι. Θα μας βγαλεις και μ****ς που δε μενουμε με τους γονεις μας και δε παμε τζαμπα διακοπες στους φιλους μας(φορτωμα) ή που δουλεύουμε όλη μερα μπας και φτιάξουμε τιποτα σε αυτη τη ζωή.

Αστα τα forum ρε αδερφε και πιασε καμια espresso.

Δημοσ.
A ρε aledjo, οτι να ναι εισαι. Θα μας βγαλεις και μ****ς που δε μενουμε με τους γονεις μας και δε παμε τζαμπα διακοπες στους φιλους μας(φορτωμα) ή που δουλεύουμε όλη μερα μπας και φτιάξουμε τιποτα σε αυτη τη ζωή.

Αστα τα forum ρε αδερφε και πιασε καμια espresso.

δεν ειπα εγω πουθενα γι'αυτο το θεμα, ουτε κατηγορησα κανεναν.

οτι θελει κανει ο καθενας

ΑΛΛΑ μη με κρινεις και μου λες οτι ειμαι "οτι ναναι"!

δεν ειπα οτι ειναι χαζοι αυτοι που δε μενουν με τους γονεις του, απλα συγκρινω αυτα τα δυο και βγαζω δικο μου συμπερασμα πιο ειναι το καλυτερο για μενα.

ΔΕ λεω οτι αυτοι που μενουν μονοι τους ειναι "οτι ναναι"

αλλωστε το θεμα του τοπικ ειναι αλλο....

Δημοσ.

Όχι ρε,εσύ δεν κρίνεις,δεν κατηγορείς και δεν χαρακτηρίζεις κανέναν

μολις πληροφορηθηκα οτι ενα παλιο μου μπος, παει για κλεισιμο!

και αυτος ετσι ηταν, απο το πρωι μεχρι το βραδυ. και τι καταλαβε?

η γυναικα το παρατησε, χρωσταει παντου.... (δανεια)

κλασικος Ελληνας ηθελε να δειχνει οτι ειναι δημιουργημενος και οχι τεμπελης οπως οι συνομιλικοι του..

Δημοσ.

αλλωστε το θεμα του τοπικ ειναι αλλο....

Πολύ σωστά!

Δεν εξετάζουμε πως ή αν την βγάζεις με 700€ αλλά αν αξίζει

να θυσιάζεις τη ζωή σου απλά και μόνο για να κάνεις περιουσία.

Εγώ πιστεύω πως παίζει ρόλο τι στόχους έχεις βάλει στη ζωή σου

και πόσο έξυπνα κινείσαι για την επίτευξή τους.

Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζουν και οι παράγοντες τύχη, κατάσταση,

περιβάλλον, εποχή κτλ αλλά πολύ βασικό ρόλο παίζουν και τα γονίδιά σου.

Δημοσ.
Πολύ σωστά!

Δεν εξετάζουμε πως ή αν την βγάζεις με 700€ αλλά αν αξίζει

να θυσιάζεις τη ζωή σου απλά και μόνο για να κάνεις περιουσία.

Εγώ πιστεύω πως παίζει ρόλο τι στόχους έχεις βάλει στη ζωή σου

και πόσο έξυπνα κινείσαι για την επίτευξή τους.

Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζουν και οι παράγοντες τύχη, κατάσταση,

περιβάλλον, εποχή κτλ αλλά πολύ βασικό ρόλο παίζουν και τα γονίδιά σου.

Για εμενα τα 2 βασικοτερα σε αυτη τη χωρα, αυτα που ειναι υπευθυνα για την οποια καταλληξη σου. Ειδικα ο συνδιασμος των 2 ειναι καταλυτικος για την οποιαδηποτε επιτυχια καποιου ατομου.

Δημοσ.

20-25 ευρώ για 2-3 ώρες ( τόσο δε πάει;:P) επί 3 μέρες που θα την δεις επί 4 βδομάδες= 240-300 το μήνα...Θα τα πληρώνεις όλα εσύ ή θα ενισχύει και η κοπέλα στο δωμάτιο; Ή μήπως θα το κάνετε μία φορά τη βδομάδα μόνο;

Αnyway, εγώ προτιμώ πάντως κάποιον που μένει μόνος του, να έχουμε και μιά άνεση βρε αδερφέ, όχι να μετράμε τις φορές που θα το κάνουμε...Εξάλλου πόσο ελεύθερος χρόνος υπάρχει πλέον για εξόδους; Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να μένω μόνη αλλά έχω καιρό μπροστά , τώρα άρχισα την αποταμίευση...:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...