Προς το περιεχόμενο

Ζωή ή δουλειά?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δλδ ρε αλέτζο

1.Δεν θες να σπουδάσεις(συ είπες σε παλιότερα θέματα)

2.Δε θες να δουλεύεις πολλές ώρες

3.Δε θες να κουράζεσαι

4.Θες καθιστική δουλειά 2ωρης απασχόλησης,3 μέρες τη βδομάδα,με μισθό 7,500,000 ευρώ.

Δεν θες να ζοριστείς δλδ σε τίποτα,ούτε σε σπουδές,ούτε στη δουλειά,ούτε πουθενά

Και κάθε φορά ανοίγεις θέμα για κάτι παρεμφερές,κλαίγεσαι και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου για το ότι θες όλα τα παραπάνω λέγοντας βλακείες για όσους δουλεύουν σκληρά ή πολύ περι δεν ζουν τη ζωή τους μπλα μπλα μπλα yoda yoda yoda ,ε δεν γίνετα αυτό που ζητάς,ένας στους 1000 το κάνει,εεε αποδέξου το να πάει στο διάολο

Κάτι μου λέει πως ένας από τους 1000 είναι και ο aledjo.

Αυτός δεν είναι που ήθελε να "αποθηκεύσει" ένα μεγάλο ποσό τις προάλλες; :P

Δημοσ.
Εγώ αυτό κρατάω: μια διαρκή διαμαρτυρία, "δε μου φτάνουν τα λεφτά", "δε με εκτιμούσε το αφεντικό", "αποτυχημένο το επάγγελμα που σπούδασα", "δεν έχουν οι γονείς μου φράγκα", "δε με καταλαβαίνουν οι γκόμενες", "δε βρίσκω πλούσια γκόμενα".

Δεν ξέρω, aledjo, και να με συγχωρείς, αλλά αν εσύ αυτό το λες ευτυχία, έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη του τι είναι ευτυχία.

κατσε, ποτε το ειπα εγω αυτο?

ευτυχια ειπα για το ΣΗΜΕΡΑ που δεν εχω ολα αυτα τα προβληματα που ειχα παλιοτερα.

παλιοτερα οπως ειπα και πριν, ημουν μικρος και δεν ηξερα.

απλα με τη διαμαρτυρια μου, ειναι ενας τροπος για να εκτιμησω περισσοτερο την ευτυχια που δεν ειχα παλιοτερα....

σκεφτομαι πχ σκηνικα απο παλιοτερη δουλεια και νιωθω ευτυχισμενος που δεν ειμαι ακομα εκει....

καπως ετσι.

δεν ειπα να μου βρειτε λυση

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:01 ----------

Κάτι μου λέει πως ένας από τους 1000 είναι και ο aledjo.

Αυτός δεν είναι που ήθελε να "αποθηκεύσει" ένα μεγάλο ποσό τις προάλλες; :P

και πιο πριν ειχα πει για διακοπες με 100 ευρω σε 1 μηνα! :lol:

βγαλε ακρη τωρα....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:05 ----------

Εχω την εντυπωση οτι ο Αλεκος ειναι απο τους ποιο παρεξηγημενους ποστερς του φορουμ.

ας μην ειχα ανοιξει γκομενικα θεματα παλιοτερα και θα εβλεπες σε τι αντιληψη θα με ειχαν!

κανε μια αναζητηση και θα βρεις οτι εχει απομεινει γιατι πολλα ποστς και τοπικ εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας

γι'αυτο υποψιαζομαι οτι πισω απο το φορουμ πρεπει να βρισκετε μια γυναικα.... δεν εξηγητε αλλιως!

τεσπα

ontopic τωρα.

Δημοσ.

και πιο πριν ειχα πει για διακοπες με 100 ευρω σε 1 μηνα! :lol:

Λογικο το βρισκω αν ειχες παει για διακοπες στο Μπαγκλαντες :P

ας μην ειχα ανοιξει γκομενικα θεματα παλιοτερα και θα εβλεπες σε τι υποληψη θα με ειχαν!

fixed

Δημοσ.

μολις πληροφορηθηκα οτι ενα παλιο μου μπος, παει για κλεισιμο!

και αυτος ετσι ηταν, απο το πρωι μεχρι το βραδυ. και τι καταλαβε?

η γυναικα το παρατησε, χρωσταει παντου.... (δανεια)

κλασικος Ελληνας ηθελε να δειχνει οτι ειναι δημιουργημενος και οχι τεμπελης οπως οι συνομιλικοι του..

Δημοσ.
Εγώ αυτό κρατάω: μια διαρκή διαμαρτυρία, "δε μου φτάνουν τα λεφτά", "δε με εκτιμούσε το αφεντικό", "αποτυχημένο το επάγγελμα που σπούδασα", "δεν έχουν οι γονείς μου φράγκα", "δε με καταλαβαίνουν οι γκόμενες", "δε βρίσκω πλούσια γκόμενα".

Το πιο εύστοχο post. Αυτό κρατάω.

Δημοσ.
μολις πληροφορηθηκα οτι ενα παλιο μου μπος, παει για κλεισιμο!

και αυτος ετσι ηταν, απο το πρωι μεχρι το βραδυ. και τι καταλαβε?

η γυναικα το παρατησε, χρωσταει παντου.... (δανεια)

κλασικος Ελληνας ηθελε να δειχνει οτι ειναι δημιουργημενος και οχι τεμπελης οπως οι συνομιλικοι του..

απλα δεν τα καταφερε...το οτι δεν μαθαινεις για επιτυχημενους ελληνες που ειναι "απο το πρωι ως το βραδι" δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν

Δημοσ.

Ασχετο - γενικότερα απορώ ΠΩΣ αντέχουν μερικοί άνθρωποι σε αυτή την χώρα , να τους σπιτώνει και να τους ταΐζει η μαμά τους ή ο μπαμπάς τους. Ακόμα και να ήταν τόσο χάλια τα πράγματα έξω όσο θέλουν να υποστηρίζουν , αυτό το πράμα δεν χωνεύεται... :rolleyes:

Δημοσ.

ναι, είναι βολικό όμως. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορείς να παίρνεις σβάρνα τα καλύτερα μπητςμπάρια κάθε κυριακή με το μουράτο gti σου έχοντας μισθό 700 ευρά...

Δημοσ.

...αν υπήρχε και αυτός ο μισθός δεν θα ήταν τόσο πρόβλημα leftermann. Εδώ υπάρχουν κοτζάμ ματντράχαλοι που χαρτζηλικόνονται από τις συντάξεις του πατέρα τους ή το μεροκάματό τους. Να ταν παιδιά τίποτα ματσωμένων πάει στο διάλο... τι να πει κανείς.

Δημοσ.
...αν υπήρχε και αυτός ο μισθός δεν θα ήταν τόσο πρόβλημα leftermann. Εδώ υπάρχουν κοτζάμ ματντράχαλοι που χαρτζηλικόνονται από τις συντάξεις του πατέρα τους ή το μεροκάματό τους. Να ταν παιδιά τίποτα ματσωμένων πάει στο διάλο... τι να πει κανείς.

για ποσο χρονων μιλας και αντρες ή γυναικες?

Δημοσ.

..για τόσα χρόνια , όσο για να καταλάβει ο εκάστοτε οτι τέρμα οι μαλακίες και πως δεν πρέπει να αποτελεί τέτοιου είδους βάρος για την οικογένειά του.

Δημοσ.

εγώ λέω αρχικά να βγω μια βόλτα παραπέρα να μάθω... Αν δεν πιάσει, θα στερηθώ κάτι από την ζωή μου. Τελευταία προσπάθεια θα είναι να πάω να δουλέψω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...