petrostr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ψάχνω μία παλιά σειρά που παιζόταν την δεκαετία '90 στο Star Channel, με έναν τύπο με ξανθά μαλλιά που οδηγούσε μία μηχανή που έβγαινε από φορτηγό και έλυνε μυστήρια. Ξέρει κάποιος το όνομα της σειράς;
liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Έναν επικυρηγμένο chopper brotha λες, με μακριά μαλλιά-μουσάκι και κάτι μεταξύ Michael Knight & Chuck Norris ένα πράμα;
alexnir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Renegade http://www.imdb.com/title/tt0103524/ ...νομιζω.
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ελληνιστή "ο αποστάτης.... " !!!! (και νομίζω ήταν στον Ant1)
petrostr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Θυμάμαι ότι ήταν ένας εμφανίσιμος τύπος με κοντά ξανθά μαλλιά, που είχε μία μαύρη μηχανή. Έλυνε μυστήρια.. λίγο sci-fi στυλ. Μπορεί να παιζόταν και στον ΑΝΤ1 ή στο Star..
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 δεν είναι ο Renegate τότε... εκείνος είχε πλούσια κώμη...
petrostr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ένα επεισόδιο μάλιστα... είχε και μία τύπισα εξωγήινη που είναι ένα αόρατο διαστημόπλοιο..
Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Το Star δεν είχε βάλει παλιότερα το Prison Break και το έκοψε μετά απο 2-3 επεισόδια?
the_end Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.imdb.com/title/tt0160277/ αυτό ταιριάζει αν και μηχανή/φορτηγό δε θυμάμαι.
petrostr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.imdb.com/title/tt0160277/αυτό ταιριάζει αν και μηχανή/φορτηγό δε θυμάμαι. Όχι φίλε μου, δεν είναι αυτή η σειρά που ψάχνω! Εκείνος ο τύπος νομίζω φορούσε μια cyber στολή.. και υπήρχε φορτηγό.
petrostr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως είναι το Street Hawk; Ούτε αυτή η σειρά είναι!
eko13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Φιλε την ιδια σειρα πρεπει να ψαχνουμε, αυτος ηταν ξανθος κοντο μαλλι, αρχηγος σε μια ομαδα ειχε κανα 4ρι βοηθους (2 αγορια, 2 κοριτσια) με φορτηγο στυλ κιτ και νομιζω ειχαν μηχανη που εσπαγε σε δυο κομματια. Αν θυμαμαι καλα ηταν δυο λεξεις και η μια ηταν rangers (οχι power) ή fighters. Αλλα εχω ψαξει ολο το ιντερνετ δεν βρηκα κατι...
N.I.C Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Φιλε την ιδια σειρα πρεπει να ψαχνουμε, αυτος ηταν ξανθος κοντο μαλλι, αρχηγος σε μια ομαδα ειχε κανα 4ρι βοηθους (2 αγορια, 2 κοριτσια) με φορτηγο στυλ κιτ και νομιζω ειχαν μηχανη που εσπαγε σε δυο κομματια. Αν θυμαμαι καλα ηταν δυο λεξεις και η μια ηταν rangers (οχι power) ή fighters. Αλλα εχω ψαξει ολο το ιντερνετ δεν βρηκα κατι... Αυτούς λες; Η σειρά του ΤS άλλη πρέπει να'ναι, μιλά για έναν μακρυμάλλη
eko13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ρε φιλε αυτη πρεπει να ειναι ;-) Μοιαζει ο αρχηγος. Θυμομουνα οτι ειχε παρομοιο τιτλο αλλα δεν περιμενα ολοιδιο αν βρω ενα επισοδειο θα βεβαιωθω. ΥΕΑΗ! "Team Knight Rider" Αυτη ειναι και την εβρισκα στα αποτελεσματα αλλα δεν το τσεκαρα γιατι νομιζα οτι ηταν ο ιποτης της ασφαλτου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.