johnyb98 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Έχω ένα τοπικό δίκτυο LAN (Αθήνα-κέντρο) στο οποίο συνδέεται και ένα υποκατάστημά του στη Γλυφάδα με VPN. Ψάχνω έναν αναλυτικό οδηγό για videoconferencing. Μεταξύ των χρηστών του LAN αλλά να μπορούν να κάνουν τηλεδιάσκεψη και με το υποκατάστημα στη Γλυφάδα. Τί εξοπλισμός θα χρειαστεί, πρωτόκολλα, γραμμές (ISDN, aDSL,), ταχύτητες γραμμών, διαστάσεις παραθύρων, κ.τ.λ., κ.τ.λ. Άπαντα... Όσο πιό αναλυτικός με επιθυμητά στοιχεία: a. Ελληνικός οδηγός και b. Φωτογραφίες Αν πάλι δεν είναι ελληνικός και δεν έχει φωτό, τί να κάνουμε; Αρκεί να βρουμε κάτι.. Θα μπορούσα να ζητήσω να γίνει από σας κάποια παρουσίαση αλλά νομίζω πως δε θα γίνει και τόσο αποδεκτό. Αν πάλι κάποιος/κάποιοι έχουν όρεξη για κουβεντούλα και να απαντήσουν σε αρκετές ερωτήσεις μου, όλα αποδεκτά. thanks
eski Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Bαλε messenger Aν θες προχωρημενα πραματα απειρες δυνατοτητες στησε ενα Asterisk (Εlastix) google it να βρεις γραμματα αριθμους φωτο κλπ κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.