Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό συζητιέται,αν το πρόγραμμα στηρίζεται σε plugin και αυτά δεν έχουν βγει ακόμα σε 64bit (βλέπε Photoshop) τότε καλύτερα 32bit γιατί αλλιώς δημιουργούνται πολλά προβλήματα .

Προφανως το συγκεκριμενο ειναι αρκετα ειδικη περιπτωση και οντως ισχυει, αλλα γι αυτο χρησιμοποιησα τον ορο "πολυ γενικα" στην προταση μουwink.gif

Συνεπώς ερωτώ: το office 2003 που έχω θα λειτουργεί κανονικά; υπάρχει κάποιο θέμα με τα παιχνίδια; photoshop χρησιμοποιώ ελάχιστα,αλλά παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα κατα τη λειτουργία του;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Το office 2003 λειτουργει κανονικα. Ποια εκδοση του photoshop θελεις να χρησιμοποιησεις? Δεν θυμαμαι απο ποια εκδοση ξεκινησε, αλλα οι δυο τελευταιες εχουν και 64bit σε περιπτωσεις που θελησεις να πας εκει.Τα 32bit παντως δουλευουν απροβληματιστα.

Δημοσ.
Φυσικά στα 64μπιτ,νομίζω πως δουλεύω με 2 φορές ταχύτερο λειτουργικό,στα πάντα.

Ε,όχι ακριβώς,αλλά πάει καλλίτερα. :mrgreen:

το office 2003 που έχω θα λειτουργεί κανονικά;

κανονικότατα όπως όλα τα 32bit προγράμματα(με ελάχιστες εξαιρέσεις σε προγράμματα που τρέχουν μαζί driver σε 32bit)

υπάρχει κάποιο θέμα με τα παιχνίδια

Πρέπει να είναι εξαιρετικά κακογραμμένο παιχνίδι για να βγάλει πρόβλημα.

photoshop χρησιμοποιώ ελάχιστα,αλλά παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα κατα τη λειτουργία του;

Μόνο με τα plugin,αν τρέχεις την 32bit έκδοση δεν έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Φυσικά στα 64μπιτ,νομίζω πως δουλεύω με 2 φορές ταχύτερο λειτουργικό,στα πάντα.

:confused: εγω γιατι δεν εχω καταλαβει καμια αδαφορα μεχρι τωρα.

απ οτι διαβασα σε μερικες εφαρμογες ειναι κακογραμενη η 64μπιτη εκδοση σας εχει τιχει κανα προβλημα με καποια εφαρμογη;

οι drivers δεν πρεπει να ειναι 64πμιτοι;

Δημοσ.

Προφανως το συγκεκριμενο ειναι αρκετα ειδικη περιπτωση και οντως ισχυει, αλλα γι αυτο χρησιμοποιησα τον ορο "πολυ γενικα" στην προταση μουwink.gif

Απλά για διευκρίνηση το είπα,για να το καταλάβει κανείς ποιο εύκολα.

απ οτι διαβασα σε μερικες εφαρμογες ειναι κακογραμενη η 64μπιτη εκδοση σας εχει τιχει κανα προβλημα με καποια εφαρμογη;

Οι drivers δεν είναι προγράμματα. :mrgreen:

Ναι πρέπει αν είναι 64bit αλλά δεν μπορείς να βάλεις και 32bit οπότε...

• Moderators
Δημοσ.

Απλά για διευκρίνηση το είπα,για να το καταλάβει κανείς ποιο εύκολα.

Agreedhappy.gif

Δημοσ.

Dιαφορά υπάρχει,μάλιστα σημαντική. Δε μπορώ να στις εντοπίσω,απλά για τη δουλειά που θέλω εγω (Autocad raster design) είδα το φώς μου.Γιαυτό και ψάχνω έξτρα μνήμη.

Drivers υπάρχουν 64μπιτοι.Ασε που με τα 7ρι,δε βάζεις κανένα driver,μόνο καμμιάς κάρτας γραφικών και τέλος.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Ησασταν περιεκτικότατοι.

Περί photoshop που ανέφερα,έχω την CS3,αλλά όπως ειπα,ουσιαστικά το χρησιμοποιώ για 2-3 εντολές και τίποτε άλλο.Οπότε ελπίζω να μην έχω προβλημα.(αλλαγή μεγέθους εικόνας,κροπαρισμα,προσθεση κειμενου,αλλαγή απο εγρχωμο σε ασπρομαυρο και τιποτε άλλο).

Εφόσον το Office δουλεύει και θα παίζουν και τα παιχνίδια,τότε όλα μια χαρά.

Για την έκδοση δε μου απαντήσατε.Η professional αρκεί; διότι το κόστος της Ultimate είναι αλλού για αλλού και δεν ειμαστε για τέτοια έξοδα.

Δημοσ.

ok απλος ειχα την εντυπωση οτι η drivers επρεπε να ειναι μονο 64μπιτοι.και τοτε αφου υποστιριζοντε πλιρος οι 32μπιτες εφαρμογες και σχεδον ολοι οι επεξεργαστες σημερα ειναι 64μπιτει γιατι βγενουν και 32μπιτα λητουργικα και ειναι και επικρατεστερα;

Δημοσ.

Για την έκδοση δε μου απαντήσατε.Η professional αρκεί; διότι το κόστος της Ultimate είναι αλλού για αλλού και δεν ειμαστε για τέτοια έξοδα.

Ε,δεν μπορούμε να ξέρουμε εμείς τι θέλεις εσύ από τα windows σου,πως να το κάνουμε;

Δες εδώ τι διαφορές υπάρχουν και κρίνε μόνος σου.

http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/products/compare

Δημοσ.

@mainboardER

A καπου μπερδευόμαστε.

Οι drivers=οδηγοι πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ 64μπιτοι. Αλλο οι οδηγοί,άλλο τα προγράμματα.

Πχ αν είχες μια συσκευή παλιά και ειχε μονο 32μπιτ οδηγούς,δε θα λειτουργούσε στα 64μπιτα.

Τα προγράμματα/εφαρμογές 32μπιτ λειτουργούν (η πλειάδα των) στα 64μπιτ. (γιαυτό οταν εγκατασταθούν δημιουργουν 2 φακέλους στα program files αν δεν απατωμαι,τον κανονικο και τον Χ86)

Οχι και επικρατέστερα...Οτι λαπτοπ κυκλοφορεί πχ με 4GB ram, έχει 64μπιτ εργοστασιακά.

Ε,δεν μπορούμε να ξέρουμε εμείς τι θέλεις εσύ από τα windows σου,πως να το κάνουμε;

Δες εδώ τι διαφορές υπάρχουν και κρίνε μόνος σου.

http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/products/compare

ultimate=τζαμπα λεφτα απ'οτι βλέπω.

Δημοσ.

ok απλος ειχα την εντυπωση οτι η drivers επρεπε να ειναι μονο 64μπιτοι.και τοτε αφου υποστιριζοντε πλιρος οι 32μπιτες εφαρμογες και σχεδον ολοι οι επεξεργαστες σημερα ειναι 64μπιτει γιατι βγενουν και 32μπιτα λητουργικα και ειναι και επικρατεστερα;

Για των ίδιο λόγο που οι περισσότεροι έχουν ακόμα XP,αν έχεις κάτι και δουλεύει καλά ,όπως όλοι σχεδόν μέχρι τώρα είχαν 32bit λειτουργικό,δεν το αλλάζεις εύκολα,ο,τι και να σου λένε.

Δημοσ.

ultimate=τζαμπα λεφτα απ'οτι βλέπω.

ποιος μηλισε για λευτα; :X

Για των ίδιο λόγο που οι περισσότεροι έχουν ακόμα XP,αν έχεις κάτι και δουλεύει καλά ,όπως όλοι σχεδόν μέχρι τώρα είχαν 32bit λειτουργικό,δεν το αλλάζεις εύκολα,ο,τι και να σου λένε.

θελω να πω πως αφου ιπαρχει πληρης συμβατοτητα με 64μπιτες εφαρμογες δεν θα επρεπε η microsoft αν συνεχιζει να βγαζει δυο εκδοσεις
Δημοσ.

ποιος μηλισε για λευτα; :X

θελω να πω πως αφου ιπαρχει πληρης συμβατοτητα με 64μπιτες εφαρμογες δεν θα επρεπε η microsoft αν συνεχιζει να βγαζει δυο εκδοσεις

Οταν εκτιμήσεις κάτι,κατ'εμέ πρεπει να το πληρώσεις. Κι εφόσον ο Η/Υ βγάζει και δουλειά,δε θέλω να ειμαι σε φάση "α κατέβασα μια ενημερωση Χ,κάτι επαθε,κλειδωσε και μπλα μπλα μπλα".

Σκάς 120-140ε πόσο έχει και κοιμάσαι ήσυχος.

Οπως πληρωσα τα ΧΡ για το γραφείο,έτσι θα ξαναπληρώσω τα 7.

Φυσικά ο καθείς όπως το βλέπει :rolleyes:

Δημοσ.

οπως ειπες και εσι οπως το βλεπει ο καθενας.εγω πχ δεν ειναι οτι τσιγκουνευομε η δεν εχω να τα δοσω αλλα δεν γουσταρω να πλιροσω ενα λητουργικo 10+ ετων που μονο αλαγες στο interface εχει να μου προσφερει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα. εχω τον athlon ii x4 640 στα 3ghz και 6gb ram. αν βαλω τα 64bit windows 7 ultimate θα δω διαφορα απο τα 32bit που εχω τωρα η δεν αξιζει? ευχαριστω!!

Δημοσ.

Με τα 32bit που χεις τώρα εκμεταλλεύεσαι περίπου τη μισή μνήμη σου. Οπότε αν μπορείς, βάλε τα 64bit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...