kosegdit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι θα δεις διαφορές. Εγώ από την μετάβασή μου από 32bit σε 64bit, μπορώ να πω ότι το σύστημα τρέχει καλύτερα και πιό άνετα. Το καταλαβαίνεις κατά την χρήση του, δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς. Θα το καταλάβεις και μόνος σου. Όσο για τα προγράμματα που λες, να ξέρεις ότι σε windows 64bit μπορούν να τρέξουν τόσο 64bit προγράμματα, όσο και 32bit. Από κει και πέρα, όσα προγράμματα μπορείς να βρεις την 64bit έκδοσή τους, καλό είναι να το κάνεις. Θα τρέχουν και αυτά καλύτερα. edit: Να στο πω και αλλιώς. Δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα αν βάλεις τα 64Bit. Μόνο κερδισμένος θα βγεις.
Hamurabi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Oκ πειστικα,θα τα βαλω σιγουρα τα 64αρια! Το οτι 32bit προγραμματα τρεχουν κανονικα στα 64bit win7 ειναι σιγουρο; το επιβαβαινωνει και καποιος αλλος;
kosegdit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι μην ανησυχείς. Εγω προσωπικά δεν έχω συναντήσει ποτέ θέμα ασυμβατότητας. Τώρα αν χρησιμοποιείς κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα, μπορείς να το ψάξεις αν θα τρέχει ή όχι. Αλλά 99% δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Σκέψου ότι στον δίσκο σου δημιουργούνται 2 φάκελοι. Program Files Program Files (x86) Στον δεύτερο πάνε τα προγράμματα που εγκαθιστάς και είναι 32bit.
alexander1611 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 DualCore Intel Core 2 Duo E8400 Μνημες ram 4GB:2Χ Kingston 2G-UDIMM 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM θα βαλω τα windows 7 64-bit...αλλα δε ξερω ποια εκδοση...για gaming θελω πιο πολυ το pc...Home Premium-Professional-Ultimate???
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 θα βαλω τα windows 7 64-bit...αλλα δε ξερω ποια εκδοση...για gaming θελω πιο πολυ το pc...Home Premium-Professional-Ultimate??? Δεν έχει διαφορά
alexander1611 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ρωτησα σε ενα μαγαζι που συσχετιζεται με τετοια(μην πω ονομα κ κανω κ διαφημιση) κ μου ειπαν οτι εφοσον το θες για gaming κ θα ειναι πιο πολυ pc του "σπιτιου" βαλε home premium γτ οι αλλεσ εκδοσεις το βαραινουν λιγο πιο πολυ κ δεν υπαρχει λογος!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι δεν σκέφτεσαι να τα αγοράσεις, έτσι?
alexander1611 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 βασικα θα τα βρω απο εναν φιλο φοιτητη κ θα μου τα δωσει δωρεαν γιατι αυτος δε τα χρειαζεται...κ απλα εχω κολλησει σε ποια εκδοση να τα παρω...μαλλον στην home premium θα καταληξω...
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ρωτησα σε ενα μαγαζι που συσχετιζεται με τετοια(μην πω ονομα κ κανω κ διαφημιση) κ μου ειπαν οτι εφοσον το θες για gaming κ θα ειναι πιο πολυ pc του "σπιτιου" βαλε home premium γτ οι αλλεσ εκδοσεις το βαραινουν λιγο πιο πολυ κ δεν υπαρχει λογος! δεν βαραίνει ούτε αλαφραίνει τίποτα. Δες εδώ τι αλλάζει: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/products/compare
alexander1611 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 τα εχω κοιταξει ... κ πιστευω οτι τα home premium με καλυπτουν...απλα ηθελα κ μια καλυτερη γνωμη!!!σας ευχαριστω παιδια
21century Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Φίλοι, ένας ΦΙΛΟΣ έχει φορητο που είχε Νιστα και έβαλε win7 32bit ultimate αλλα δεν είναι γνήσια, τι να κάνει; Μετα απο φόρματ κι επειδη στο Vaio που έχει αν θέλει να ξαναγυρίσει στα Νιστα δεν μπορει αφου δεν έχει δισκάκι παρα μόνο το αυτοκόλλητο με το product key στο φορητο! Δεκτές συμβουλές και με pm. Τώρα δεν έχει ούτε δίκτυο να μπει!
jim_p Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Να συνδεθει ενσυρματα και να παει στη σελιδα της εταιριας του λαπτοπ να βρει drivers για 7...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Υπάρχει κάποιο gadget που να δείχνει headlines από ελληνικά sites?
geioannou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 σε συνεχεια του Link θελω να πω το εξης. Γνωριζω οτι τα 32 bit βλεπουν με περιορισμο την μνημη και οτι εαν θελει καποιος να δει παραπανω απο τα 3gb θα πρεπει να βαλει 64 bit. Ρωταω ομως, υπαρχει περιπτωση ο επεξεργαστης να ειναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για 64 bit ? και να αναφερω το προβλημα που συνανταω συγκεκριμενα σε παρενθεση για να μην βγω και off topic (εχω ενα φορητο στο οποιο εχω να κανω επανεγκατασταση λειτουργικου. το λειτουργικο που ειχε επανω ηταν 32 bit και VISTA. τωρα βαζω WIN 7 και 64 bit. Το λειτουργικο συκωνεται κανονικα, βλεπει τα 4gb RAM και παει και πολυ καλα απο ταχυτητες. Το προβλημα ειναι οτι οταν του κανω shutdown και μολις το ανοιγω ξανα, πολλες φορες κολαει μετα το BIOS και πριν ανεβει το λειτουργικο. Εκει με Ctrl Alt Del ξανα ανοιγει κανονικα. Αλλες φορες παει να ανεβει το λειτουργικο, βγανει δηλαδη το logo WIN και μετα κολαει. Σε αυτη την περιπτωση ζηταει το DVD εγκαταστασης για να ανεβει το λειτουργικο. Τραβαει απο το DVD οτι θελει, λεει οτι ολα πηγαν καλα και μετα το restart ολα καλα. Μολις ανεβει το λειτουργικο παιζει απροβληματιστα.) λεω ποιπον μπας και εχει να κανει με το λειτουργικο σε συνδιασμο με το επεξεργαστη κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα