Προς το περιεχόμενο

Απορία για συνδεση mac με HD ready LCD TV


domal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιδια συνδεσα την hdready tv που εχω σπιτι με το macbook air , με καλωδιο mini dvi /dvi και με ανταπτορα καπακι dvi /hdmi

Ολα καλα , αμεσως το mac μου εδειξε τις διαθέσιμες αναλυσεις (οι οποιες εφταναν μεχρι 1920) οταν εβαλα την κλασικη αναλυση 1360/768 (hdready) μου εδειξε στην οθονη ο,τι ακριβως εβλεπα και στον mac (επελεξα mirror & overscan) αλλα η εικονα δεν εκτεινονταν σε ολο το μηκος της οθονης αλλα στα πλαγια ειχε ενα κενο περιπου 5 εκατοστα (και απο την μια και απο την αλλη πλευρα )

Μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως δεν κανω καλα ??

(Ας σημειωθει οτι το pc που ειχα συνδεδεμενο εδειχνε κανονικα σε ολη την εκταση της οθονης)

Η τηλεοραση μου ειναι philips 42" hd ready

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κατάφερες; Αυτο που πιστεύω είναι λογικά οτι η κάρτα γραφικών δε σηκώνει τόσες ίντσες και γι'αυτό σου περιορίζει την εικόνα σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος, ανεξάρτητα απο την ανάλυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάρτα γραφικών δε σηκώνει τόσες ίντσες
Τι εννοεις δεν σηκωνε? Επισης τι εννοεις ανεξαρτητα την αναλυση???..

 

Κατι δεν εχεις εμπεδωσει μαλλον.

 

Μπορουμε να εχουμε 150" με 1900*1200αναλυση, απλα θα εχει τεραστιο κοκκο. Η καρτα αφου σηκωνει αυτη την αναλυση δεν εχει σημασια ποσες " ειναι το πανελ

 

domal καλοριζικο το νεο setup, χαιρομαι που εμεινες ευχαριστημενος με το καλωδιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αρχικο προβλημα υπηρχε γιατι το ειχες βαλει σε mirror, δηλαδη η τηλεοραση εδειχνε ακριβως οτι εδειχνε το λαπτοπ σου και ειχε και την αναλυση του λαπτοπ σου..

 

Οι μαυρες μπαρες δεξια/αριστερα προεκυπταν γιατι οι τηλεορασεις ειναι πιο wide (16:9) απο τις οθονες υπολογιστων (16:10) , εχουν δηλαδη μεγαλυτερο πλατος.

Οποτε οταν του ελεγες mirror, δηλαδη να δειξει οτι ακριβως εδειχνε η οθονη του υπολογιστη, τοτε αυτο δεν μπορουσε να γεμισει την τηλεοραση που ειναι πιο πλατια..

 

 

Τωρα που δεν του ειπες mirror, αλλα να το δει σαν κανονικη 2η οθονη, η εικονα πιανει ολη την επιφανεια και εχει κ σωστη αναλυση!

 

 

Ελπιζω να εγινα κατανοητος! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...