Andreas2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τήλιο! Ρε παιδιά χωρίς πλάκα.Εκτός του μαύρου τσαγιού που αν το κάνεις δυνατό έχει μια μεστή κ στυφή γεύση,από τα άλλα αν δε βάλετε ζάχαρη καταλαβαίνετε γεύση;Σα να χεις βράσει νερό είναι. υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κάνεις τσάι gong fu ας πούμε;;;
Freakster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τσάι μέντα. Φανατικός.Δεν μου λείπουν όμως και τα υπόλοιπα έτσι για την ποικιλία. Τον καφέ τον έκοψα !!!!! Μαζί και το τσιγάρο.!!!! μενταλ φορ μεντα
kosmasgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Oσοι πίνετε πράσινο δοκιμάστε ποικιλίες απο Κινα. Υπάρχει και σε μέντα Τα σπάνε
Toufas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 το τσαι απο την κολομβια/περου/βολιβια ειναι πολυ καλο αλλα θελει μιση ωρα βρασιμο.
Dark_Sage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 απο τις καλυτερες ποικιλιες που εχω πιει: στην Αγγλια, μαυρο τσάι απο καλλιεργεια των Ημαλαϊων.... το παρουσιαζε ως "the champagne of teas"
VitamineQ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Masala_chai οτι καλύτερο
dark_banishing Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν το είχα καθόλου συνήθεια, αλλά πέρυσι τον χειμώνα που ήρθα εδώ, εκεί κοντά στους -20 άρχισα να δοκιμάζω, και από τότε έγινε must. Μ αρέσει πάρα πολύ με μέλι και κανέλα. Από αυτά που έχω δοκιμάσει πιο πολύ μ αρέσει -> γλυκόριζα, ginger, κάρδαμο και κανέλα.
Andreas2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 το τσάι βασικά προέρχεται από το καμέλια σισένσις στην πραγματικότητα τα χαμομήλια και τα βότανα δεν είναι τσάγια
freedubus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Στο καράτε κίντ 2 τι τσάι έπιναν σε κάτι φλιτζανάκια σα δαχτυλήθρες;
zaleia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μ αρέσει πάρα πολύ με μέλι και κανέλα. και εμενα!!! το τσάι το αγοραζω στο σουπερ-μαρκετ Χεχεεχε, το καλοκαιρι δεν εχω συνηθεια ομως, αλλα τωρα που αρχιζει το κρυο...
Iron_man21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 earl grey ftw και τα μυαλα στα καγκελα +1 για earl grey .εδώ και 1 μήνα μόνο earl grey πίνω
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 το καλυτερο που εχω δoκιμασει ειναι οταν μου ειχαν κανει δωρο ενα bulgarian rose. To εχει στο notos
paschalia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέντα. Καθαρή και φρεσκομαζεμένη/αποξηραμένη. Μου άρεσε το μαύρο τσάϊ αλλά από όταν άρχισα να πίνω μέντα,δεν μπορώ να πιω τπτ άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα