gatokoritso Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 ωραια τα τσαγακια.τα τελευταια χρονια στα σουπερμαρκετ φερνουν μια μαρκα που εχει πολλα διαφορετικα (τσουκνιδα,δίκταμο κ.α.).διπλα λενε τι καλο κανει το καθε τσαι και αναλόγως περνω.βοηθανε αρκετα.. για τις ποιο χαλαρες μερες πρασινο τσαι η κανα περίεργο λιπτον ειναι οτι πρεπει.
The_Judas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Τον τελευταίο καιρό άρχισα να φτιάχνω δικά μου μείγματα. Παίρνω απλό τσαι του βουνού ή ακόμη και φακελάκια και τα συνδυάζω με διάφορα μπαχαρικά. Ειδικά το κάρδαμο και η κανέλα ταιριάζουν πάρα πολύ!
VitamineQ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 @judas όπως είχα γράψει σε ένα άλλο θέμα παλιότερα μιας και είπες οτι το κάρδαμο και η κανέλα ταιριάζουν : πήγαινε στο market της γειτονιάς και πάρε : 1 σακουλάκι κάρδαμο (8 κομμάτια ανα ποτήρι) 1 σακουλάκι κανέλα (μισό ξυλάκι ανα ποτήρι) 1 σακουλάκι μοσχοκάρυδο ( ένα όγδοο ανά ποτήρι) 1 σακουλάκι γαρύφαλλο ( 4 κομμάτια ανά ποτήρι) μέλι γάλα τζίντζερ (ginger) *** ... και μαύρο τσάι πετάς όλα τα υλικά σε ένα γουδοχέρι (εκτός από το μέλι το γάλα το τζίντζερ και το τσάι) και τα χτυπάς μέχρι να σπάσουν και να ανακατευθούν μεταξύ τους βάζεις το μείγμα σε ένα βαζάκι που κλίνει αεροστεγώς (έτσι θα έχεις μείγμα για να φτιάχνεις τσάι όποτε θες). βάζεις νεράκι να βράζει σε χαμηλή φωτιά, πετάς μέσα όλα τα μπαχαρικά και το τσάι, όταν αρχίζει να βράζει το νερό με ένα κουταλάκι βγάζεις τα κομμάτια του τζίντζερ, και όσο βράζει ρίχνεις το γάλα και το μέλι.
evabb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 ¨Εχεις φάει και πιει και το μισό βέλγιο απότι κατάλαβα όμως. φημες, σκευοριες και δολοπλοκιες, τα αρνουμαι ολα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς τσάγια από τα Starbucks?
The_Judas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 @judas όπως είχα γράψει σε ένα άλλο θέμα παλιότερα μιας και είπες οτι το κάρδαμο και η κανέλα ταιριάζουν : πήγαινε στο market της γειτονιάς και πάρε : 1 σακουλάκι κάρδαμο (8 κομμάτια ανα ποτήρι) 1 σακουλάκι κανέλα (μισό ξυλάκι ανα ποτήρι) 1 σακουλάκι μοσχοκάρυδο ( ένα όγδοο ανά ποτήρι) 1 σακουλάκι γαρύφαλλο ( 4 κομμάτια ανά ποτήρι) μέλι γάλα τζίντζερ (ginger) *** ... και μαύρο τσάι πετάς όλα τα υλικά σε ένα γουδοχέρι (εκτός από το μέλι το γάλα το τζίντζερ και το τσάι) και τα χτυπάς μέχρι να σπάσουν και να ανακατευθούν μεταξύ τους βάζεις το μείγμα σε ένα βαζάκι που κλίνει αεροστεγώς (έτσι θα έχεις μείγμα για να φτιάχνεις τσάι όποτε θες). βάζεις νεράκι να βράζει σε χαμηλή φωτιά, πετάς μέσα όλα τα μπαχαρικά και το τσάι, όταν αρχίζει να βράζει το νερό με ένα κουταλάκι βγάζεις τα κομμάτια του τζίντζερ, και όσο βράζει ρίχνεις το γάλα και το μέλι. Τα έχω όλα τα υλικά. Από κάρδαμο έχω αυτό-> Οταν λες 8 κομμάτια εννοείς από το εσωτερικό του ή ολόκληρα; Γιατί μου φαίνονται πολλά! Το τσαί σε τι μορφή; Αυτό; ή τσάι του βουνού;
Nate Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Έχω φακελάκια τσαγιού με δύο γεύσεις. Μήλο-κανέλα και βανίλια-καραμέλα. Πόση ώρα πρέπει να τα αφήσω μέσα στο νερό; ζάχαρη βάζω; αν ναι, πόση; γάλα να βάλω;
durutti Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Twinnings κορυφή. Είτε earl gray είτε τα αλλά. Lipton έχει τόση σχέση με τσάι όσο ο νεσκαφε με τον εσπρέσο... Τελευταία προσπαθω να το ρίξω στο χύμα τσάι αλλά δεν βρίσκω πολλά. Twinnings χύμα τα σούπερ άντε να έχουν 1 γεύση κ σε άλλα μαγαζιά έχουν με διάφορες γεύσεις φρούτων κλπ όπου δεν μου αρέσουν. Πείτε κανένα μαγαζί τριγύρω κέντρο Αθήνας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα