pantanna Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας. εχω μια επιχειρηση και σε αυτην εχουμε εγκαταστησει ενα τοπικο δικτυο. προσφατα αγορασα ενα kp500 κινητο και καποιος μου ειπε οτι μπορω οταν ειμαι στην περιοχη εμβελειας του δικτυου να μπαινω απο το κινητο μου μεσω αυτου του δικτυου. εγω προσωπικα δεν εχω κανει ποτε εγκατασταση δικτυου και δεν γνωριζω πολλα απο αυτα. ομως θα ηθελα να ρωτησω αν οντως γινεται αυτο και τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο κινητο μου. εχω συνδεση vodafone ala carte στο κινητο. ευχαριστω
eski Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Tι θες να κανεις ακριβως με το κινητο σου? Θες να περιπλανιεσαι ασκοπα στο Internet? Θες να βλεπεις τον server του δικτυου σου? Θες να παρακολουθεις αυτους που δουλευουν? Θες να το ενσωματωσεις στο τηλ. κεντρο?
mariosCS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αν το δίκτυο είναι ασύρματο, και αν το κινητό σου έχει wi-fi , τότε μπορείς να μπαίνεις χωρίς πρόβλημα (εκτός περιπτώσεων που χρειάζεται κάποιο certificate κτλ). Δεν έχει σχέση τη εταιρία έχεις. Έχει να κάνει με το κινητό και όχι με την σύνδεση σου. Πιθανόν να μην χρειάζονται κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις εκτός από το να ανοίξεις το wi-fi στο κινητό σου και να επιλέξεις σύνδεση στο δίκτυο. Ενδεχομένως να χρειάζεται κάποιο κωδικό που θα πρέπει να ρωτήσεις να σου πουν ποιος είναι.
pantanna Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 eski Θες να περιπλανιεσαι ασκοπα στο Internet? και αυτοΘες να βλεπεις τον server του δικτυου σου? ναιΘες να παρακολουθεις αυτους που δουλευουν? ειδικα αυτο Θες να το ενσωματωσεις στο τηλ. κεντρο? οχι δεν εχω φτασει μεχρι εκει ακομη. mariocs νομιζω οτι δεν εχει. μπορω να το εχω σαν λογισμικο αυτο? μπορω να το κανω download και να το εγκαταστησω στο κινητο μου? αν ναι μπορειτε να μου προτεινετε κανενα αξιοπιστο λογισμικο? ευχαριστω
mariosCS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 mariocs νομιζω οτι δεν εχει. μπορω να το εχω σαν λογισμικο αυτο? μπορω να το κανω download και να το εγκαταστησω στο κινητο μου? αν ναι μπορειτε να μου προτεινετε κανενα αξιοπιστο λογισμικο? ευχαριστω wi-fI είναι με απλά λόγια η ασύρματη τεχνολογία πρόσβασης σε δίκτυο. Δεν είναι ένα software που μπορείς να εγκαταστήσεις. Ή το έχει το κινητό σου, ή όχι.. Απ' ότι είδα δεν το έχει το kp500. Προσωπικά δεν ξέρω κάποιον άλλο τρόπο να συνδεθείς σε ένα τοπικό δίκτυο από το κινητό σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.