Προς το περιεχόμενο

Νέο PC, ακούω γνώμες :-)

eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδού οι επιλογές μου

http://www.plaisio.gr/basket.aspx?rctl=20&rctg=69977741

Με μόνη διαφορά ότι για μνήμες λέω να διαλέξω τις KINGSTON http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553904

Επίσης ΑΝ βρεθούν χρήματα, ο επεξεργαστής θα αντικατασταθεί από τον i7-860 και η κάρτα γραφικών από μία της σειράς 4890 (προτείνεται μου μία)

Τι λέτε? :-)

Δημοσ.

Λεμε να ανεβασεις καμια φωτο απο το να μας δινεις το λινκ με το καλαθι που δεν μπορουμε να δουμε τι εχεις επιλεξει:-)

Δημοσ.
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το pcακι που εφτιαξες αλλα εχω μια ενσταση στο τροφοδοτικο, καλυτερα αυτο

Οσο για την καρτα γραφικων θα σου προτεινα να περιμενεις μεχρι να κυκλοφορησουν οι καινουργιες 5χχχ (σε 1-2 εβδομαδες περιπου) και μετα αποφασιζεις..

Δημοσ.
Μια χαρα ειναι το pcακι που εφτιαξες αλλα εχω μια ενσταση στο τροφοδοτικο, καλυτερα αυτο

Βασικά ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί πολύ και για ταινίες, δεν θέλω να έχω πρόβλημα με τον θόρυβο. Είναι το πιο πάνω πιο αθόρυβο από αυτό που διάλεξα?

Δημοσ.

Δεν μπορω να εκφερω προσωπικη αποψη διοτι πολυ απλα δεν το εχω αλλα απ'οτι εχω ακουσει απο αρκετα παιδια εδω μεσα ειναι πολυ δυνατο για την κατηγορια του και ταυτοχρονως αθορυβο..

Δημοσ.

θα κλοκαρεις ? αν οχι παρε την πιο φτηνη μητρικη . το λεω αυτο γτ εχεις επιλεξει μετριες μνημες . κ με την διαφορα κ κατι ψηλα περνεις μια ati 5 series .

Δημοσ.

Βασικά δεν γνωρίζω και πολλά από κάρτες γραφικών... Είναι τόσο καλύτερη αυτή που μου προτείνεις? Γενικά οι ATI δεν θεωρούνται καλύτερες? Σε ποια στοιχεία πρέπει να δίνω βάρος?

Επίσης επειδή τον υπολογιστή τον προορίζω και για πολλές ταινίες, υπάρχει κάποια που να θεωρήται καλύτερη από πλευράς θορύβου ανεμιστήρα?

θα κλοκαρεις ? αν οχι παρε την πιο φτηνη μητρικη . το λεω αυτο γτ εχεις επιλεξει μετριες μνημες . κ με την διαφορα κ κατι ψηλα περνεις μια ati 5 series .
Τι έχουν οι μνήμες? Τι μου προτείνεται? Γενικά αν θέλω να βάλω 4GB, τι είναι καλήτερο 2 kit των 2 ή 4 των 1??? Για αυτό διάλεξα αυτές επειδή είναι από τις λίγες που βρήκα να είναι 2+2 GB, ώστε να μείνουν και 2 slots ελεύθερα για μελλοντική αναβάθμιση..

Άλλη μία απορία επίσης που έχω είναι αν βάλω ίδιες μνήμες σε 3 slots, οι 2 θα δουλεύουν σε dual channel ή μπα (μπα μάλλον ε)? Αν βάλω 4 νομίζω δουλεύουν κανονικά ανά 2 σε dual έτσι?

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι μνημες για normal χρηση απλα ρωτησα αν θα κλοκαρεις . γτ αν οχι δεν χρειαζεται τετοια μητρικη . οχι οτι ειναι κ η super-duper αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω. με μια πιο φτηνη την ιδια δουλεια κανεις κ θα σου μεινουν κ 40 περιπου ευρω . παρε 2χ2 gb κ για μελλοντικη αναβαθμηση κ για να δουλευει πιο ξεκουραστα το chipset σου .

Δημοσ.

Μνήμες αν αντί για αυτές πάρω αυτές αυτές αξίζουν τα 30 ευρώ παραπάνω? Ή αξίζουν μόνο για overclocking?

Για κάρτα γραφικών κανείς καμία πρόταση (γύρω στα 150-200)? Βασικά από παιχνίδια δεν παίζω πολλά, αλλά θέλω οπωσδήποτε να παίζει άνετα το diablo iii :o

Ευχαριστώ! :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:01 ----------

ΟΚ για την κάρτα γραφικών άνοιξα καινούργιο topic :-)

Για το τροφοδοτικό ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Ο υπολογιστής αν εκτός των παραπάνω (Intel Core i5 -750, Asus P7P55 D, Asus 4870, Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 2GB)) έχει και 4 σκληρούς, υπάρχει περίπτωση το Enermax EMD525AWT MODU82 PSU (525W) να μη αντέξει και να θέλω περισσότερα watt??? (Α θα έχω και μία κάρτα τηλεόρασης συνδεδεμένη)

Δημοσ.

οι 2ες μνημες ειναι πιο γρηγορες . αλλα αφου δεν παιζεις παιχνιδια κ δεν θα κλοκαρεις απο οτ φαινεται , παρε τις 1333 mhz κ την πιο φτηνη P55 μητρικη κ με την διαφορα παρε κατι αλλο .το τροφοδοτικο δεν ξερω αν θα αντεξει.

Δημοσ.
;αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Σύμφωνα με το πλαίσιο, η ακριβότερη έχει περισσότερες δυνατότητες για o.c., και έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά

# Hybrid Processor: TurboV EVO - Ultimate O.C. Processor

# Hybrid Phase: T.Probe - Next-gen Active Cooling Solution

# Hybird OS: Express Gate + Win7 Ready

# Extra: MemOK - Superior Compatibility

# 12+2 Extreme Phase

# Asus EPU Engine: κορυφαίο σύστημα εξοικονόμισης ενέργειας.

Το ότι δεν τα αναφέρει στην πρώτη δεν ξέρω αν συνεπάγεται και το ότι δεν τα έχει. To e-shop αναφέρει και κάτι μικρο διαφορές στις Εσωτερικές Συνδέσεις.

Απ΄ότι κατάλαβα πιστεύεις ότι δεν αξίζει η ακριβότερη ε?

Επίσης αν ξέρει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του στα watt του τροφοδοτικού...

Για το τροφοδοτικό ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Ο υπολογιστής αν εκτός των παραπάνω (Intel Core i5 -750, Asus P7P55 D, Asus 4870, Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 2GB)) έχει και 4 σκληρούς, υπάρχει περίπτωση το Enermax EMD525AWT MODU82 PSU (525W) να μη αντέξει και να θέλω περισσότερα watt??? (Α θα έχω και μία κάρτα τηλεόρασης συνδεδεμένη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...