Προς το περιεχόμενο

The Witcher 2: Assassins of Kings

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Thresh τα ποσοστά τα συμφωνήσαμε?!?

details :P

Εγώ πλέον δέχομαι και δραχμές :D

γιατί νομίζεις ότι θα μείνει η ισοτιμία στο 1 euro = 340.75 δρχ? ΗΑΗΑΗΑΑΗΑΗΑΗ

Δημοσ.

παιδια καλημερα εχω κοληση ασχημα με το witcher2 σε αυτό το κεφαλίσιο mystic river στη αρχή ρε γεμότο βρήκα το πρώτο κουτί στο ναυάγιο πήρα το κλειδί και το πήγα στο τύπο στην πόλη μου λέει να βρω και το δεύτερο αλλά μέχρι τότε τη κανουμε??????γυρναω όλοι την πόλη βγαίνω έκτος και δεν γίνεται τιποτα????μηπωσ κάποιος γνωρίζει μετά από το σημείο αυτό τη κανεις??????αντε καλό σouκου να έχουμε

Δημοσ.

δεν υπάρχει περίπτωση να το βρείς τώρα. Στο επόμενο κεφάλαιο όπως σου είπα και πριν θα το βρεις.

Δημοσ.

Μόλις το ξανατερμάτισα, αυτή τη φορά στο Iorveth path, ενώ επέλεξα διαφορετικές επιλογές στην όλη ιστορία.

Πάρα πολύ ωραίο να βλέπεις τις επιλογές σου να έχουν πραγματικό αποτέλεσμα στην ιστορία.

Είμαι σίγουρος ότι το Witcher 3 θα είναι ακόμα πιό ενδιαφέρον.

Τα Witcher 1 και 2 είναι μακράν στα καλύτερα και πιό αξιομνημόνευτα παιχνίδια που έχω παίξει ever.

Δημοσ.

Αμφιβάλλω, τώρα που "ψώνισαν" και άλλες κατεσκευαστικες μάλλον θα αλλάξουν λίγο σαν εταιρία αλλα ελπίζω προς το καλύτερο και σαν "EA" κτλ. Άλλωστε πολύ δουλειά έπεσε στην ΕΕ οποτε δύσκολα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις, αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει:

1. Στο site του Witcher 2 αναφέρει πως το update (από προηγούμενη έκδοση στην enhanced) γίνεται αυτόματα μέσω launcher. Σε ποιο στάδιο συμβαίνει αυτό, γιατί φτάνω πριν το new game και ακόμη δεν έχει εντοπίσει πως έχω την έκδοση 2.0

2. Το auto-detect στα settings, πόσο σωστά "διαβάζει" τις δυνατότητες του συστήματος; Να επιχειρήσω να ανέβω κλίμακα ή να δεχτώ αυτά που μου προτείνει; (θα το έβλεπα στην πράξη, αλλά επειδή περιμένω για το update δεν ξεκινάω για να το δω όσο το δυνατόν καλύτερα από την αρχή)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για το auto-update δεν γνωρίζω. Κατέβασα όλο το παιχνίδι από το GOG.

Για το autodetect settings, σίγουρα δεν είναι ακριβές. Εμένα με έβαλε medium settings.

Το έβαλα στο Ultra, εκτός από ubersampling και ποτέ δεν έπεσε κάτω από 60 fps.

Στα settings πειραματίσου λίγο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα πειραματιστώ, κι εμένα μου φαίνεται πολύ "αυστηρό" στο auto-detect.

Θα κατεβάσω τα .exe για manual update από v2.0 σε enhanced.

Και πάλι ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, το βρήκα πριν λίγο καιρό (έκδοση 2.0) στα €16,50 και σκέφτηκα να το πάρω.

Εντωμεταξύ, το manual update είναι σε 40 κομμάτια, πολύ θα ήθελα να λειτουργούσε το launcher update...

Δημοσ.

Xmmmm.

Ολόκληρο το παιχνίδι ( Enhanced Edition ) το έχει σε 10 κομμάτια. Έτσι το κατέβασα και ξεμπέρδεψα, παρ'όλο που έχω σε δισκάκι το version 1.

Αν έχεις gamepad και κατα προτίμηση XBOX360 controller, δοκίμασέ το, ίσως να σου αρέσει περισσότερο.

Στην αρχή ίσως σου φανεί πολύ δύσκολο το παιχνίδι, ακόμα και στο normal.

Θέλει πολύ dodge, block, βόμβες, παγίδες, φίλτρα και ότι άλλο χαρτί έχεις στη τσέπη σου.

Τέλος, όταν το τερματίσεις, θα έχεις δεί μόνο το 70% του παιχνιδιού.

Για το υπόλοιπο 30% θα πρέπει να το ξαναπαίξεις και να κάνεις διαφορετικές επιλογές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...