A7X. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Το ξεκίνησα προχτές και πραγματικα έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Μια ερώτηση... είναι λογικό ενώ είναι από τον θείο... να κατεβάζει κανονικά τα Patch ο launcher και να τα κάνει εγκατάσταση και να μην έχω πρόβλημα;;;
hurin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Το ξεκίνησα προχτές και πραγματικα έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Μια ερώτηση... είναι λογικό ενώ είναι από τον θείο... να κατεβάζει κανονικά τα Patch ο launcher και να τα κάνει εγκατάσταση και να μην έχω πρόβλημα;;; Παλικάρι, αν σου αρέσει αγόρασέ το, 20€ έχει. Δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου! 1
A7X. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Παλικάρι, αν σου αρέσει αγόρασέ το, 20€ έχει. Δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου! Μα αφού μου παίζει κανονικά και κάνει και τα updates... απλά μου κάνει εντύπωση που τα κάνει τα updates κανονικά και λεώ μήπως μου το κλειδώσουν κάποια στιγμή....
A7X. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Drm free είναι το παιχνίδι... Να υποθέσω πως αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα;
interkirilos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Να υποθέσω πως αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα; Ναι,η εταιρία έχει αποφασίσει να μην βάλει τίποτα για να αποτρέψει την πειρατεία.Επειδή λοιπόν είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι,από ένα μικρό studio,που έδωσε πάρα πολλά δωρεάν.ΠΡΈΠΕΙ να το αγοράσεις 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Συμφωνώ κι εγώ. Είναι από τις εταιρείες που πρέπει να υποστηρίζεις.
aslanG7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Συμφωνω και γω τα παιχνιδια που αξιζουν πρεπει να τα αγοραζουμε ετσι θα εχουμε και συνεχεια.
imitheos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 +1 Εννοείται πως αξίζει όλα τα λεφτά η CDPR. Και ειδικά με την τωρινή τιμή δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία να μην το αγοράσεις. Τα 2-3 Dual Layer DVD που θα αγοράσεις για να κάψεις την έκδοση του θείου και τα EE patches πιο ακριβά βγαίνουν που λέει ο λόγος 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Αν κάποιος δεν έχει σκοπό να αγοράσει τα παιχνίδια που παίζει τότε δεν νομίζω οτι θα το κάνει ποτέ. Αλλά και γω πιστεύω οτι η cdproject είναι μια εταιρεία που αξίζει να την υποστηρίξουμε! 1
JohnVani18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν καμία ώρα το τερμάτησα κι εγώ, πολύ ωραίο και κλάσεις ανώτερο σε σχέση με το πρώτο. Μου φάνηκε περίεργο πάντως που το κυριότερο κομμάτι είναι το 2ο κεφάλαιο και το 3ο κεφάλαιο και ο επίλογος τελειώνουν σε μία-δύο ώρες το πολύ. Σε γενικές γραμμές πάντως φοβερό και σίγουρα αξίζει για αγορά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μόλις το τερμάτισα, πολύ απότομο τέλος είχε ή μου φάνηκε ; 1
Tobajara Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τερμάτισες την απλή ή τη Version 2.0? Η δεύτερη είναι μια χαρά και στην κατεβάζει αυτόματα από το launcher, προσθέτει αρκετό περιεχόμενο στο τέλος.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Την Enhanced Edition τερμάτισα, άρα την version 2.0
hurin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μας είχαν υποσχεθεί DLC/expansion, ή θυμάμαι λάθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα