Προς το περιεχόμενο

The Witcher 2: Assassins of Kings

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ilos θα βγάλει σύντομα η ΑΤΙ hotfix αποκλειστικά για το παιχνίδι.

Όντως χρήσιμο το μοντ για μας τους μύωπες :D

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι κανει ακριβως αυτο?μεγαλωνει τα γραμματα?αν ειναι να το βαλω γιατι παιζω σε μια 32αρα κ καθομαι 3 μετρα μακρια :P

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι το neutral path/triss/ είναι το καλύτερο για το 2. Συνεχεια αντιμετωπίζω καινούργιους διαλογους μέχρι και στον δρόμο σου λένε σχετικά "You killed the Grand Master, good job" κτλ... άσε που με το που ξεκινάει το game βρίσκω ένα royal guard/hunter ο οποιος με πληρώνει για κάτι που σκότωσα στο 1...lol!!!

Crap, δεν τον βρήκα αυτόν. :P

Και είχα σκοτώσει τα πάντα από τα γνωστά τέρατα.

Δημοσ.

Παιδιά, το Unprotected.exe υπάρχει για την πατσαρισμένη έκδοση;

Γιατί έχω ήδη περασμένο το day 1 patch..

Εγώ αντικατέστησα στο πρώτο patch πάνω και δουλεύει πάντως...

Δημοσ.

Ρε σεις, τα frame drops δε παλεύονται. Εκεί που 'χω 30(μετά από κάμποσο πείραγμα στις επιλογές), πάει μπαμ στο 0 για ~2 δευτερόλεπτα κάθε τρεις και λίγο.. Έβαλα και το unprotected, όμως πάλι έχω(αν και μου φαίνεται λιγότερες φορές από ότι πριν). Μια 4770 έχω σε 1920x1080, τι να παλέψει κι αυτή. ;ρ

Δημοσ.

καλα ειναι epic fail το συστημα μαχης απλα δεν νιωθει..ειμαι στη μαχη με το χταποδοπραγμα και τη στιγμη που πιανομαι στο μπλοκαμι του και με πηγαινει περα δωθε στον αερα και πρεπει να λυσσομανισω στο δεξικλικ του ποντικου για να του φαω την ακρη του μποκαμιου απλα δεν πιανει εχω αλλαξει τα φωτα του ποντικου χωρις ανταποκριση :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

• Moderators
Δημοσ.

καλα ειναι epic fail το συστημα μαχης απλα δεν νιωθει..ειμαι στη μαχη με το χταποδοπραγμα και τη στιγμη που πιανομαι στο μπλοκαμι του και με πηγαινει περα δωθε στον αερα και πρεπει να λυσσομανισω στο δεξικλικ του ποντικου για να του φαω την ακρη του μποκαμιου απλα δεν πιανει εχω αλλαξει τα φωτα του ποντικου χωρις ανταποκριση :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Γατοκόριτσο:

Όταν είσαι στον αέρα, θέλει αριστερό κλικ συνέχεια.

Δημοσ.

Γατοκόριτσο:

κοβω 4 απο τα πλοκάμια του κολλώντας τα με το Yrden sign.Μετά τι διάολο κάνω;;; έχω πήξει.

Δημοσ.

κοβω 4 απο τα πλοκάμια του κολλώντας τα με το Yrden sign.Μετά τι διάολο κάνω;;; έχω πήξει.

Μόλις τα κόψεις, το boss τρελαίνεται και αρχίζει και γκρεμίζει την γύρω περιοχή (κυρίως μία μισογκρεμισμένη γέφυρα στ' αριστερά της οθόνης).

Θα πας και θα ανέβεις πάνω στα χαλάσματα και παίξει το video εξόντωσης του boss.

Μην ξεχάσεις να κάνεις loot στο πτώμα του. ;)

Αυτά που θα πάρεις Θα σου χρειαστούν για να κάνεις craft μία νέα πανοπλία (δεν ξέρω αν είμαι καλύτερη από αυτή που ήδη έχεις :-D).

Δημοσ.

Γατοκόριτσο:

αριστερο ηθελα να πω :P

που λες το παταω και τη στιγμη που παει να γεμισει η μπαρα κατεβαινω.δοκιμασα γρηγορα,αργα , ρυθμικα στους χτυπους της καρδιας και δεν πιανει..

πηγαινε μπροστα να βλεπεις τη μουρη του αυτο απο τα νευρα θα του θα σου κανει τρικλοποδια ολη την ωρα εκει ανεβαινεις στο μπλοκαμι που ελεγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...