freedubus Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ναι ρε. Και πάτς και τους ντράιβερς τους καινούργιους. Η μάνα μου το παίζει σε 4990 crossfire με όλα φούλ και με κοροιδεύει.
vocals_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 +1 Με τα λίγα που ξέρω, μαντεύω ότι θα φταίει καμιά βιντεογραφικοτετοιαρύθμιση στον launcher. BEBAIA, μπορεί να λέω και λαλακίες ε.
freedubus Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Με υποχρέωσες ρε. Πφ, κλασικό γουίτσερ. Όπως και με το 1, όλο προβλήματα, θα φάω κανένα μήνα αλλάζοντας gpu, drivers, settings, θα περιμένω να βγούν όολα τα patch, θα ψάξω το μισό ίντερνετ για το τι μπορεί να φταίει, και μετά θα καταφέρω να το παίξω. Αγαπάμε γουίτσερ.
vocals_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Για πείραξε λίγο την επιλογή texture memory size(χαμήλωσε τη δηλαδή). Αυτή πρέπει να κάνει το πρόβλημα. Πάντως λίγο πολύ και 'γω είχα, η ram παίζει ρόλο εκεί νομίζω.
activex Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 +1 στον vocals (η videomemory παίζει ρόλο βέβαια) το κάνει και σε εμένα πάντως, νταξ δε το λες και bug. Είναι και ο τρόπος που φορτώνει...αν το καλοσκεφτείς καλά καλά δεν έχει load.
freedubus Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Για πείραξε λίγο την επιλογή texture memory size(χαμήλωσε τη δηλαδή). Αυτή πρέπει να κάνει το πρόβλημα. Τη χαμήλωσα κι έγινε πολύ χειρότερα. Τώρα αργεί πάρα πολύ να εμφανιστεί το "καλό" texture.
activex Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 2 x 4850 512mb που σημαίνει ότι αξιοποιείς 512mb Εγώ με 1024 το έχω verylarge και μου το κάνει μόνο ανεπαίσθητα σε καμιά ταβέρνα. Δοκίμασε επίσης large και Med γιατι δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί έτσι όπως το λέμε. Μη σου πω verylarge γιατι και εγώ όταν το κατέβασα ήταν και σε εμένα χειρότερα. Y.Γ from the readme: -Texture memory size: sets the amount of graphics card memory allocated to textures. Larger values will decrease the amount of streaming that occurs in game and will make the game run more smoothly, but they can also cause the graphics card to run out of memory and even result in game crashes. Choose a reasonable value based on the amount of memory available on your graphics card. I have 1 GB dedicated VRAM (4 GB with RAM extension) and have set it to large. I have tried other settings but there doesn't seem to be much difference.
freedubus Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλά συγγνώμη, είναι δυνατόν όταν απενεργοποιώ το crossfire το παιχνίδι να τρέχει ΠΟΛΥ καλύτερα; Καλά εντάξει έβγαλα το crossfire και το παιχνίδι πάει σφαίρα ακόμα και στο high προς ultra και όλες αυτές οι μικρομαλακίες εξαφανίστηκαν. Δεν ξέρω αν έχει αρνητική επίδραση το crossfire στο παιχνίδι (ακόμα και με το hotfix) ή οτι το τροφοδοτικό μου είναι απλά ένα Corsair HX520W. Μήπως έχει ανεπαρκή τροφοδοσία δηλαδή. Αλλά και πάλι, σε άλλα παιχνίδια δεν βλέπω κολλήματα. Γουίτσερ λέμε. Σουρεαλισμός.
activex Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλά και η ΑΤΙ από fix σε fix μας έχει, αυτό με το cross είναι περισσότερο driver, δοκίμασε και το AMD Catalyst Application Profile - 11.5 CAP3 http://www.rage3d.com/cap/ Και γενικά ρίχνε καμιά ματιά εδώ : http://twitter.com/#!/catalystcreator περιμένουμε βελτιώσεις...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Επίσης δοκίμασε και αυτούς τους drivers, αν δεν τους έχεις ήδη. http://downloads.guru3d.com/download.php?det=2722 Edit ελεϊνού typo. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2011 από GhostRiderLSOV
guido Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ίσως λίγο offtopic αλλά να ρωτήσω κάτι επειδή πήρα για πρώτη φορά ΑΤΙ, για να καταλάβω πως πάει το πράγμα . τα profiles που λέτε π.χ η έκδοση CAP3 γιατί δεν υπάρχει στο official site στο κεντρικό section των downloads και βλέπω μονο την CAP2; είναι ακόμα κάτι σαν beta ξέρω γω; πάνω κάτω το ίδιο και με τους drivers . γιατί εμφανίζει την 11.5 και όχι την 11.5b ;
activex Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Χμ, επειδή είναι hotfix και όχι ακριβός για όλους, αν δε σε καίνε οι αλλαγές που συνήθως είναι για παιχνίδια, δε τα βάζεις. Γενικότερα τα hotfix ειναι και λίγο ατεστάριστα λόγο του έκτακτου, οπότε δε συγκαταλέγονται στα επίσημα. Ας πούμε για λόγους ασφάλειας και συνοχής
Coma_Black Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 το τερμάτισα μόλις πριν λίγα λεπτά.. απίστευτο game καιρό είχα να κολλήσω τόσο πολύ που να μην μπορώ να κλείσω το pc έχω την υποψία πως η Triss Merigold είναι η Yennefer επίσης με μπερδεύει και η συμπεριφορά της Sila, στο πρώτο boss φώναξε κιόλας "watch out darling" δεν ξέρω, είτε επειδή είναι πολυ σεξουλιάρης ο Gerald ή παίχτηκε κάτι με αυτούς τους δύο και δεν το ξέρουμε ακόμα λόγο αμνησίας. Το τέλος άφησε πολλά κενά άντε να δούμε πότε θα βγάλουν το επόμενο θα σκάσω.. Ξέρει κανείς αν τα βιβλία ακολουθούν το story των game?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα