Προς το περιεχόμενο

3dmark vantage για τις επιδοσεις του υπολογιστη...

apoxa2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Κατεβασα το συγκεκριμενο προγραμμα 3d mark vantage να τεσταρω τις επιδοσεις του υπολογιστη αλλα δεν μπορω με trial μου λεει.Μηπως ξερεις κανεις πως μπορω να κανω το Τεστ..?Ευχαριστω πολυ...!

Δημοσ.

Πας εδώ http://service.futuremark.com/3dmvantage-trial.action δίνεις το e-mail σου και σου στέλνει ένα κλειδί το οποίο θα σου επιτρέψει να το τρέξεις μόνο μια φορά, ενώ την ώρα που το τρέχεις πρέπει να έχεις σύνδεση στο internet.

Οι αλήτες, γίνανε μεγάλοι με την προτίμηση του κοινού που χρησιμοποιούσε το free πρόγραμμά τους και βγάζανε τα λεφτά τους από τις εταιρίες. Σε κάθε καινούρια έκδοση βάζαν όλο και περισσότερους περιορισμούς, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει free έκδοση σήμερα. Πρέπει να το αγοράσεις για να το τρέξεις και δεύτερη φορά, και τότε ακόμα δεν μπορείς να επιλέξεις τίποτα από τις δυνατότητές του.

Κλασσική περίπτωση προγράμματος που επιβάλλεται να κλέψεις και όχι να αγοράσεις :devil:

Δημοσ.

Eτρεξα τελικα το προγραμμα και μου εβγαλε gpu 10600...Μου φανηκε λιγο μικρο για την καρτα που εχω:rolleyes:.Μηπως χρειαζεται καμια ρυθμιση?Η καρτα γραφικων μου ειναι η gainward gtx 285 2048mb.Eυχαριστω!:-D

Δημοσ.
Eτρεξα τελικα το προγραμμα και μου εβγαλε gpu 10600...Μου φανηκε λιγο μικρο για την καρτα που εχω:rolleyes:.Μηπως χρειαζεται καμια ρυθμιση?Η καρτα γραφικων μου ειναι η gainward gtx 285 2048mb.Eυχαριστω!:-D

Κανονικο score ειναι.....

Δημοσ.

Σημερα μετα απο καποιες αλλαγες στο συστημα ψυξης αποφασισα να ξανατρεξω το εν λογω προγραμμα...Πρωτη φορα ετρεξα το test για τον επεξεργαστη και στο δευτερο μερος με τις συγκρουσεις των αεροπλανων μου εβγαζε warning up και κολουσε πολυ και στο τελος score 4000:mad: για τον intel e8500...Μηπως δεν ειναι συμβατο ακομα με τα windows 7 το 3d mark vantage?Αλλιως εχει προβλημα ο επεξεργαστης..?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:24 ----------

Eτρεξα απλα το occt to 3 και στο current value cpu δινει 2000mhz και διπλα λεει 3160 οσο κανονικα...Πως γινεται αυτο..?:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...