Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το pc

s2117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κάνει κανονικά shut down και όταν κάποια στιγμή πήγα να το ξαναανοίξω δεν κάνει τίποτα όταν πατάω το κουμπί:mad:

Το δοκίμασα και σε άλλη πρίζα αλλά τίποτα,ούτε κάνει καμιά προσπάθεια ούτε κανάς θόρυβος ακούγεται:cry::cry: το μόνο σημείο ζωής είναι το αναμμένο λαμπάκι της μαδερμπορντ..έχετε καμιά ιδέα:fear::fear::rolleyes:??

Δημοσ.

Λογικά τροφοδοτικό σύντροφε ΑΕΚατζή.

Για τι Pc μιλάμε;

φανέρωσε το AEKplanet nick σου. Να ξέρω με ποιον έχω να κάνω.. :P

Δημοσ.

p4 στα 3.2,τα άλλα δε τα θυμάμαι,αν έχει σημασία,να τα κοιτάξω και να σου πω..Aλλά αν ήταν τροφοδοτικό,θα άναβε το λαμπάκι της μητρικής?

ο Στέλιος είμαι μονόπολυ:-)

Δημοσ.

Μπα, δεν έχει σχέση, συνήθως όταν τα psu "σκάνε", ένα led-άκι (του πούστη) καταφέρνουν να το τροφοδοτήσουν.

Εκτός και αν το συγκεκριμένο led είναι ένδειξη της μητρικής για κάποιο error, όπου και θα πρέπει να τσεκάρεις το manual της μητρικής σου.

Αν έπαιρνε μπρος, (γυρίζαν τα φουρφούρια κλπ.) και δεν boot-αρε θα ήταν πιο αισιόδοξη η κατάσταση.

Τώρα παραπέμεπει ή σε τροφοδοτικό ή στο χειρότερο σενάριο σε μητρική.

Αν έχεις κάπου (από κάποιον) ένα δεύτερο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις, δοκίμασε, να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω κάποιο να δοκιμάσω..Όταν πάντως ανοίγω το διακοπτάκι ακούγεται ένας τσιριχτός ήχος σαν παρατεταμένο μπιπ πολύ ελαφρά που σαν να γκαζώνει στην αρχή κ όταν κλείνω το διακόπτη να σταματάει φρενάροντας..αλλά το κουμπάκι του power από μπροστά είτε το πατάω είτε όχι,δε κάνει τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...