Lefteris29 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω την LG 42" LH4000 και το manual λεει οτι εχει DVB-T ψηφιακο δεικτη. Η χρηση του? Ξερει κανεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:28 ---------- Διαβασα καπου τωρα οτι μπορω να πιασω αυτοματα π.χ τα ψηφιακα της ΕΡΤ αλλα δεν εχω πιασει κατι με την αναζητηση καναλιων.
psapikas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς να βλέπεις τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ http://www.ertdigital.gr/
million_voices Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 γενικως τα επιγεια ψηφιακα καναλια απο 2012 νομιζω ολα θα πρεπει να ειναι ψηφιακα λογικα αφου ο ψηφιακος δεκτης ειναι ενσωματωμενος στην τιβι δεν θα εχει ξεχωριστη εισοδο για την κεραια λογικα επισης θα πρεπει πρωτα να γυρισεις σε ψηφιακο δεκτη και μετα να κανεις αναζητηση
Lefteris29 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 γενικως τα επιγεια ψηφιακα καναλια απο 2012 νομιζω ολα θα πρεπει να ειναι ψηφιακα λογικα αφου ο ψηφιακος δεκτης ειναι ενσωματωμενος στην τιβι δεν θα εχει ξεχωριστη εισοδο για την κεραια λογικα επισης θα πρεπει πρωτα να γυρισεις σε ψηφιακο δεκτη και μετα να κανεις αναζητηση πως γινεται να γυρισεις σε ψηφιακο δεικτη? δεν εχω βρει κατι τετοιο μεσω του menu.
million_voices Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 εμενα μια Sony που εχω εχει κουμπια digital και analog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.