Προς το περιεχόμενο

Heroes Season IV

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μόλις κοίταξα και έχει αφαιρεθεί η αναφορά για '4th 'n' final season' οπότε μέχρι να δημοσιευθεί πάλι κάτι σχετικά αξιόπιστο μάλλον δεν είναι ο τελευταίος κύκλος

Δημοσ.
Δεν νομιζω να υπαρχει χειροτερη σειρα στην tv...

Υπάρχουν ... Υπάρχουν...

δες σχεδόν όλες τις φετινές στην δίκη μας ελληνική τηλεόραση...

Όσο για την σειρά... Καλύτερα να δω πλέον Πανια.... Μέχρι την δεύτερη ήταν καλή... Από κι και πέρα τσάμπα και το κατέβασμα...

Δημοσ.

ρε. δεν ειναι ασχημη..

απλα επηδη το εχουν κουρασει το θεμα. θα πρεπει οπωσδηποτε να την σταματησουν αυτη τη σεζον....

ειλικρηνα.... δεν παει αλλο....

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ την έχω βαρεθεί ειδικά τώρα που υπαρχουν άλλες τόσες αξιόλογες σειρές,αλλά το τελευταίο επεισοδειο που προσέλκυσε λίγο το ενδιαφέρον και λέω να της δώσω άλλη μια ευκαιρία

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

Μα αυτο το πραγμα δεν κανει συνεχεια το Heroes... Πετανε ενα επισοδειο στο τοσο με λιγο ενδιαφερον μπας και ψαρωσουν κανεναν.

Δεν το ειδα το επ btw (εχω να δω την σειρα κατι μηνες), απλα λεω λογικη Heroes.

Δημοσ.

ε αυτή τη στιγμή όλες οι σειρές τα ίδια κάνουν πετάνε πυροτεχνήματα για peak όποια κι αν δεις σου σπάει τα νεύρα

έξω από αυτό τα ίδια σενάρια αναμοχλευμένα είναι παντού αν προσέξεις

Δημοσ.

Η τελευταία σεζόν ήταν αρκετά ικανοποιητική. Άρχισαν να καλύπτουν αρκετά σεναριακά κενά του παρελθόντος.

Δημοσ.
Η τελευταία σεζόν ήταν αρκετά ικανοποιητική. Άρχισαν να καλύπτουν αρκετά σεναριακά κενά του παρελθόντος.

Οταν λες τελευταια εννοεις φετινη?

Δημοσ.

Επανηλθε στα παλια καλα στανταρντς! Το θεμα ειναι να μην το μαμησει τον Μαρτη παλι... Εγω παντος ακομα πιστευω οτ ιαυτα που εγιναν στις προηγουμενες σεζον, δηλαδη οτι ο συλαρ ειναι καλος και η κλερ και ο χιρο κακοι, ακομα το πιστευω. (νταξ, δν θυμαμε ανο χιρο ηταν κακος, παντος οι αλλοι διο ειχα αυτους τους ρολους. Αντε, Αντε να ερθει και η ωρα μας!!!

Δημοσ.

χαμηλα στανταρτσ μου φαινετε εχεις φιλε μου. Ειλικρινα δεν νομιζω οτι μπορουσε να γινει μεγαλυτερος βιασμος σε σειρα απο οτι ειχε γινει στο πριζον μπρεικ απο την 2 σεζον και μετα. Αλλα το heroes το εχει ξεπερασει. Κωμικοτραγικες καταστασεις μιλαμε, να λυπασαι τις ντοματες που πετας στην οθονη με αυτα που δειχνουν πλεον. Και ο τ-μπαγκ, η μαστερ καρναβαλιστης εδω, μιλαμε για τρελο overacting, κανει σαν να παιζει κανα δραμτικο ρολο στο θεατρο και κατανταει γραφικος. Ειδικα με εκνευριζει η προφορα του και το πως ψυθιριζει ολη την ωρα. Τελικα αν βγαλεις μια σεζον στο πριζον που εδινε ρεστα, οπου αλλου τον ειδα ηταν πολυ λιγος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...