Προς το περιεχόμενο

Πως να καταστρέψω CD μόνιμα?

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολύωρο ξεσκαρτάρισμα των παλιών CD και DVD μου κατέληξα με μια στοίβα CD για πέταμα, ορισμένα όμως θέλω να τα καταστρέψω κι όλας. Πείτε με υποχόνδριο ή παράξενο, αλλά κυκλοφορούν υπερβολικά πολλοί weirdos για να πετάξω έτσι χύμα CD που γράφουν "Photos" επάνω. Καμιά καλή ιδεά? έχω δοκιμάσει να σπάσω CD και ήταν αρκετά δύσκολο. Καμιά λύση με χημικά υπάρχει? Πχ να τα λούσω με κανένα ακουαφόρτε :-)?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κούρκουλος...terminator...εικόνες πολλές, διάλεξε κάτι και θα είσαι μέσα.

Το πρώτο που σκέφτηκα τέλως πάντων, το οποίο δεν είναι σωστό για το περιβάλλον, είναι αυτό που κάνουμε και όταν γράφουμε τα cdάκια...κάψιμο!

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν βαριέμαι, βγαίνω στο κήπο και τα γδέρνω στους τοίχους -μέχρι και σε αδιάβαστα CD το κάνω, έτσι για να παιρνά η ώρα όταν βαριέμαι, με, και καλά, κύριο λόγο, να δω κατά πόσο δυνατό είναι το DvD reader μου :P- ή παίρνω ένα μαχαίρι και τα τρίβω μέχρι να φύγει αυτή η αντανακλαστική "κρούστα" :P

Δημοσ.
Εγώ πάντως όταν βαριέμαι, βγαίνω στο κήπο και τα γδέρνω στους τοίχους -μέχρι και σε αδιάβαστα CD το κάνω, έτσι για να παιρνά η ώρα όταν βαριέμαι, με, και καλά, κύριο λόγο, να δω κατά πόσο δυνατό είναι το DvD reader μου :P- ή παίρνω ένα μαχαίρι και τα τρίβω μέχρι να φύγει αυτή η αντανακλαστική "κρούστα" :P

! paranoid....αυτο και ειναι περιεργο!

Δημοσ.

Κάτι με φωτιά είναι καλή ιδέα αλλά θα χρειαστώ μάσκα :-) Ίσως στο χωριό μου στο ύπαιθρο σε κανενα βαρελάκι...

Όσο για το ψαλίδι, επίσης καλούτσικη ιδέα και φιλική προς το περιβάλλον, αλλά θα πάρει 100 ώρες μέχρι να τα κάνω πολλά κομμάτια, είναι κάμποσα. Κάτι πιό μαζικό?

Δημοσ.

Γράψε "Η ερωτική ζωή του Κώστα Μητσοτάκη" πάνω στο cd.

Αν δέν αυτοκαταστραφεί,θα αναλάβουν άλλοι να το κάνουν για σένα...

Πέρα απο την πλάκα,μια καλή ψαλιδιά/στράβωμα του cd είναι υπεραρκετά.

Δημοσ.
μια καλή ψαλιδιά/στράβωμα του cd είναι υπεραρκετά.

λες, ε? δεν ξέρω, δεν φοβάμαι και η CIA αλλά πολύ "πράμα" καταλήγει στα σκουπίδια και έχω αναπτύξει μανία καταδίωξης! :shock:

Δημοσ.

Αρκει μια καλη γρατζουνια με κατι αιχμηρο πανω απο το Cd να γδαρεις την ταινια που περιεχει τα data και εισε οκ,και δεν ειναι χρονοβορο,ποση ωρα θα σε παρουν 100-200 cd δεν ξερω και ποσα εχεις αλλα καπου εκει υπολογιζω απο το οτι λες πολλα,εγω παντως τα σπαω,φαση εχει αλλα πολλες φορες εκτοξευονται πολλα κομματια παντου :lol:

Δημοσ.
λες, ε? δεν ξέρω, δεν φοβάμαι και η CIA αλλά πολύ "πράμα" καταλήγει στα σκουπίδια και έχω αναπτύξει μανία καταδίωξης! :shock:

Δέν υπάρχει περίπτωση να διαβάσει οπτικό drive cd/dvd που κόπηκε στην μέση.Ακόμα και αν το κολλήσουν,(α)η συγκόλληση δέν υπάρχει περίπτωση να είναι ακριβής και (β) η ισορροπία του οπτικού δίσκου θα έχει επηρεαστεί ανεπανόρθωτα.Αν στην συνταγή προσθέσεις και μερικές χιλιάδες περιστροφές/sec θα καταλήξεις -πιθανότατα- σε ένα θρυμματισμένο cd/dvd μέσα στο drive

Δημοσ.
Δέν υπάρχει περίπτωση να διαβάσει οπτικό drive cd/dvd που κόπηκε στην μέση.Ακόμα και αν το κολλήσουν,(α)η συγκόλληση δέν υπάρχει περίπτωση να είναι ακριβής και (β) η ισορροπία του οπτικού δίσκου θα έχει επηρεαστεί ανεπανόρθωτα.Αν στην συνταγή προσθέσεις και μερικές χιλιάδες περιστροφές/sec θα καταλήξεις -πιθανότατα- σε ένα θρυμματισμένο cd/dvd μέσα στο drive

sweet. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...