Προς το περιεχόμενο

MBP 17 antiglare η glossy ?

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγώ πάντως θα πάρω με Mate οθόνη...!!! Οχι Glossy...!!!

Μπορεί να φαίνεται πιό όμορφο με το μαύρο φινίρισμα γύρω-γύρω της Glare οθόνης το laptop, αλλά το mate είναι άλλο πράγμα πιό σημαντικό για εμένα...!!!

Δημοσ.
προσφατα περασε απο ταχερια μου το πουλησα βεβαια ενα macbook air το ποιο καλο που βγαινει με solid stade drive και 2,13 cpu . Αυτο ειχε την matte οθονη και πραγματικα ητανε φανταστικο ! αλλα στο 17 το matte σε θεμα αισθητικης δεν μαρεσει καθολου ! θα μου πεις μετραει αυτο ? και ομως για μενα και μερικους αλους (τρελαμενους) μπορει να μετραει !

Σημειώνω καιγώ οτι όντως το μάυρο πλαίσιο μου αρέσει περισσότερο αποτι το ασημένιο που βάζουν στην anti-glare, στα παλιά ΜΒP ήταν τα πάντα ασημένια οπότε δν με χάλαγε κάτι. Παρ' όλα αυτά πάλι anti-glare θα επέλαγα αν έπαιρνα τώρα MBP για τους λόγους που ανέφερα νωρίτερα.. τώρα που μου τα θυμήσατε μου λείπει η matte οθονούλα μου :cry: (με βαριά καρδιά το πούλησα το καλό μου :-D)

Δημοσ.
Eγώ πάντως θα πάρω με Mate οθόνη...!!! Οχι Glossy...!!!

Μπορεί να φαίνεται πιό όμορφο με το μαύρο φινίρισμα γύρω-γύρω της Glare οθόνης το laptop, αλλά το mate είναι άλλο πράγμα πιό σημαντικό για εμένα...!!!

και για ποιο λες τελικα ? εννοω 17΄ η 15 '?

Δημοσ.
και για ποιο λες τελικα ? εννοω 17΄ η 15 '?

Πραγματικά δεν ξέρω...!!!

Τα 200 Euro παραπάνω όταν θα έρθει η ώρα για την αγορά δεν είναι τόσο θέμα για εμένα, με την λογική οτι "θα δώσω ένα σωρό λεφτά...στα 200 ευρώ παραπάνω κόλλησα?" χιχιχι :P

Το θέμα είναι λίγο στην φορητότητα. Πιστεύω οτι τα 15" είναι μια χαρά για να είναι και εύκολο στην μεταφορά. (δεν έχουμε και apple store να πάμε να δούμε απο κοντά ρε παιδί μου εδώ στην Ελλάδα)...

Απο την άλλη, θα φτάσω τόσο κοντά (απο άποψη τιμής) στο 17αρι...και δεν θα το τσιμπήσω?

Είναι και το γεγονός οτι δεν είχα ποτέ laptop computer για να κρίνω απο πρώτο χέρι το πόσο βαρύ είναι να το κουβαλάς απο δω και απο εκεί...!!!

Εμένα το μπέρδεμά μου είναι στο τι επιδόσεις κερδίζω με το κάθε MBP...!!!

Εγώ σαν PC User εχω συνηθίσει να τα βλέπω "αλλιώς" τα πράγματα...!!!

Ακούω συνεχώς για τις επιδόσεις των Mac οτι όλα δουλεύουν μια χαρά, οτι "δεν χρειάζεσαι δυνατότερο μηχάνημα" και οτι την κάνεις την δουλειά σου μια χαρά με αυτό...και δεν μπορώ να κρίνω...

Θα περιμένω όμως για αρχές 2010 πριν το πάρω για να πάρω την νέα έκδοση MPB που θα βγεί με ίσως νέους επεξεργαστές...!!!

Δημοσ.

εγω αυριο θα παραγγειλω κατι ! η απο document η απο Elite θεσσαλονικη οπου εκει μου ειπανε κατηγορηματικα για την matte οθονη οτι ειναι μακραν καλυτερη για επαγγελματικα πραγματα α ! και κατι αλλο που μου ειπε οτι η glossy δεν καλιμπραρετε οπως η matte ! ε ρεε διλημααααααααα ...

Δημοσ.
Ακούω συνεχώς για τις επιδόσεις των Mac οτι όλα δουλεύουν μια χαρά, οτι "δεν χρειάζεσαι δυνατότερο μηχάνημα" και οτι την κάνεις την δουλειά σου μια χαρά με αυτό...και δεν μπορώ να κρίνω...

Μην ξεχνάς και το σημαντικότερο, αρκετά προγράμματα είναι γραμμένα μόνο για Mac και από την μαμά Apple, βλέπε Final Cut Pro, Motion, Logic Studio, Aperture.

Δημοσ.
Μην ξεχνάς και το σημαντικότερο, αρκετά προγράμματα είναι γραμμένα μόνο για Mac και από την μαμά Apple, βλέπε Final Cut Pro, Motion, Logic Studio, Aperture.

Ε, ναι...και αυτό είναι κάτι σημαντικό ως προς τους Mac...!!! Άρα θα είμαι μια χαρά δηλαδή με το MBP...!!! Το ερώτημα όμως είναι με ποιο απ' όλα...?!!!

Δημοσ.

vag3d αν εννοείς 17 ή 15 θα σου πω 15 δαγκωτό. Τα ίδια με σένα έλεγα και γω και τώρα έχω 17. Αλλά κάθε φορά για να πάω από το πανεπιστήμιο σπίτι μου πρέπει να με πονέσει η πλάτη μου. Δεν λέω ωραία είναι η μεγάλη οθόνη αλλά δεν.... Απλά δεν....

Και τώρα καταλαβαίνω τα διάφορα που διάβαζα που έλεγαν όλοι πάρε ένα 13ρι και κότσαρε μια οθόνη από δίπλα και θα σε gg. Επόμενος στόχος 13ρι με monitor. Οτιδήποτε άλλο δεν παλεύεται.... Δεν είμαι καθόλου από τους τύπους που τρέχουν με τα λάπτοπ παντού αλλά μόνο για δουλειά στο πανεπιστήμιο. Αυτό το πήγαινε/έλα με σκοτώνει...

Όσο για τον τύπο της οθόνης,ενώ παρήγγειλα matte έγινε λάθος και μου έστειλαν glossy. Τα σπάει! Δεν είχα δει glossy από κοντά αλλά τώρα δεν την αλλάζω με τη καμιά.:-)

Δημοσ.

Είδα glossy σήμερα σε πραγματικές συνθήκες φωτισμού σε lecture room. Ένα θα πω! Μπλιαξ!!! Όποιος το θέλει για σπουδές και δουλειά anti-glare all the way! Όποιος το θέλει για games και ταινίες μόνο σε σκοτεινό δωμάτιο, τότε ας πάρει glossy να κάνει οικονομία και στα φώτα! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...