negain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους. Εχω μια συνδεση adsl 2αρα και ειπα να στειλω το modem το παναρχαιο crypto f200 και να βαλω ενα router πηγα και πηρα ενα Netgear N300 που μου προτειναν αλλα δεν βγαζω ακρη αφου βαζω το vc based το 8 35 μετα μου ζηταει τα εξης : ip address ip subnet mask gateway ip adress Primary DNS secondary DNS ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ??? κατι αλλο το user kai to pass της forthnet δεν θα το βαλω πουθενα? ειμαι λιγο ασχετος... εως πολυ Ευχαριστω εκ των προτερων
DDoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μη δηλωσεις τιποτα εκει φιλε μου. Σωστα το βαζεις σε PPPOA/VC-MUX, σε εκεινη τη καρτελλα απλα πατα next να συνεχισει. Καλοριζικο κιολας, τα netgear ειναι πολυ καλα σε torrents διοτι εχουν πολυ καλο handling σε πολλα ταυτοχρονα connections. Δες και το manual
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 σιγα σιγα τα dslam γυρνανε σε adsl2+ οποτε μπορει να βαλει και pppoe/llc.στο wizard θα σε ρωταει και username password οπως και vpi 8 vci 35.β.προληπτικα επειδη βγαινουν πολλα firmware updates κανε firmware update sto netgear.
negain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 το προβλημα μου ειναι οτι δεν συνεχιζει την ''εγκατασταση'' ζηταει τα σχετικα με την ip που αναφερω επανω
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 μην κανεις την εγκατασταση με το cd αλλα μπες κατευθειαν μεσα στο μενου του ρουτερ με την ip τουθ .νομιζω τα netgear εχουν 192.168.2.1 kai απο εκει θα κανεις ρυθμισεις.στο manual Θα γραφει πως.sto tcp ip της καρτας δικτυου τα εχεις στο αυτοματο ολα.κλειστα firewall μην σε κοβει καπου.αυτο που λες στο ζζηταει οταν πας να κανεις εγκατασταση με το cd?επισης σεταρε το με ethernet και μετα γυρνατο με wireless αφου το κλειδωσεις αν αυτο σε βολευει.και firmware update με καλωδιο καντο οχι ασυρματα
negain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ναι οταν κανω εγκατασταη με το cd τα ζηταει.. με ethernet το παλευω
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ξεχνα το cd και μπες στην ip του ρουτερ.την γραφει και απο κατω απο τον ρουτερ και στο manual
DDoS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 απο web browser δε θα εχεις κανενα προβλημα. δςσε απο cmd thn entolh............. ipconfig και εκει που θα λεει πρεπιλεγμενη πυλη και θα εχει εναν αριθμο (π.χ 192.χχχ.χχχ.χχχ) αυτο θα γραψεις στο browser. Δες manual
negain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Τα καταφερα !!! Ευχαριστω ολους ηταν πολυ πιο ευκολο απο το router τελικα firmware update να κανω?? και αν κανω θα χαθουν οι ρυθμισεις?
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 γενικα μην χρησιμοποιεθις ποτε το cd γιατι γινεται πιο δυσκολο.στην μονη περιπτωση που εχω βαλει cd ειναι σε belkin repeatert σε cisco για να περασω το sdm και σε linksys expander
negain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Θελει ρυθμιση και για το αυρματο η ...
DDoS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Θελει ρυθμιση και για το αυρματο η ... Αν εννοεις για να συνδεθεις εσυ, απλα βαλτου ενα wpa2 pass και μολις το βρει αυτοματα η ασυρματη καρτα σου η το laptop σου απλα του κανεις εισαγωγη το pass εκει που στο ζηταει και συνδεεσαι. Αν εννοεις οτιδηποτε αλλο και δε το χρειαζεσαι, καντο disable
negain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Για να πιανει ασυρματα απο το laptop ... Διευκρινηση το εκανα εγκατασταση το ρουτερ απο το laptop ωστε να το δουλευω και ασυρματα και ενσυρματα γινεται ετσι δεν ειναι? Η σκεψη μου οταν το πηρα ηταν να το εχω με ethernt στο desktop και ασυρματα στο laptop αλλα το dsktop τα εφτυσε και αναγκαστικα γινονται ολα απο τον φορητο..
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 αν δεν παιξει με wpa2 δοκιμαζεις με wpa σκετο η με wpa+wpa2.epishw ναι μπορει ενα pc να παιξει ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα.απλα στο ασυρματο να υπαρχει κλειδωμα,.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.