atsddd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 εχω εδω και λιγες μερες το macbook pro και προσεξα σε δυο περιπτωσεις οτι το touch pad σταματαει να αποκρινεται.Σε τυχαια στιγή χωρις να συνδεσω η αποσυνδεσω κατι. αν συνδεσω mouse με usb λειτουργει κανονικα. Το λειτουργικο ειναι το snow leopard. Εχει η ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα και αν ναι γνωριςετε που οφειλεται???
kpartsi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 εχω εδω και λιγες μερες το macbook pro και προσεξα σε δυο περιπτωσεις οτι το touch pad σταματαει να αποκρινεται.Σε τυχαια στιγή χωρις να συνδεσω η αποσυνδεσω κατι. αν συνδεσω mouse με usb λειτουργει κανονικα. Το λειτουργικο ειναι το snow leopard.Εχει η ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα και αν ναι γνωριςετε που οφειλεται??? Μου θυμίζει τα προβλήματα νεότητας που είχε το trackpad όταν πρωτοβγήκε πέρυσι, που σταματούσε να αντοποκρίνεται για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανερχόταν να δουλεύει κανονικά. Προβλήματα που βέβαια λύθηκαν μετά από μερικές εβδομάδες με ένα software update από την Apple. Από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα στο trackpad ούτε σε Leopard, ούτε τον τελευταίο μήνα σε Snow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.