BlackScorpionX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν κάποια στιγμή πρέπει να περνάμε και από την θεωρία στην πράξη... macbook pro 15,6'' παίζω wow σε full high ultra και ότι θέτε και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και όταν λέω παίζω εννοώ 25man raids (για όσους ξέρουν...) που διαρκούν και 4-5-6 ώρες... Το ότι ζεστένεται, είναι γεγονός αλλά δεν είναι πρόβλημα από όσο διαβαζώ στα forums. Α! Επίσης αν μπορείς να βρεις άλλο , όχι mac ,λαπτοπ που να τρέχει ταυτόχρονα wow σε full high, skype video call , msn , vent ,safari, i tunes, μtorrent να αλλάζεις applications -on-th-fly- όπως λέμε και να μην κολλάει ούτε για λίγο...τότε πάω πάσο! Αυτά. Κατά τα άλλα περιμένω να βάλω σε particion windows για να παίξω και 1-2 παλιά παιχνίδια που είχα πριν παρω μακ και δεν τρέχουν σε μακ. (Φιλοσοφία...τι λες τώρα. εγώ θέλω να παίζω και παιχνίδια και να κάνω τη δουλειά μου, θα με περιορίσει κανένας; Άσε που δε νομίζω ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές σε hardware πλεόν μεταξύ laptop που τρέχουν mac και windows και όποιος διαφωνεί παρακαλώ να ανεβάσει link) εδιτ: σε ό,τι αφορά τη θερμοκρασία, δεν διευκρίνισα και ήθελα να πω ότι ναι μεν ζεστένεται αλλά εγώ το έχω σε μία βάση στα πόδια μου. Από τη βάση δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος αλλά γενικά μέχρι στιγμής με πολύ σκληρή καθημερινή χρήση δεν έχει πάθει τίποτα (φτου φτου)
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν κάποια στιγμή πρέπει να περνάμε και από την θεωρία στην πράξη...macbook pro 15,6'' παίζω wow σε full high ultra O φιλος ενδιαφερεται για το pro evolution και επισης τον ενδιαφερει το macbook pro 13.3" με την 9400. Δυστυχως , δεν θα μπορει να το τρεξει σε φουλ αναλυση και details αν θελει να μην χανει καρε. Α! Επίσης αν μπορείς να βρεις άλλο , όχι mac ,λαπτοπ που να τρέχει ταυτόχρονα wow σε full high, skype video call , msn , vent ,safari, i tunes, μtorrent να αλλάζεις applications -on-th-fly- όπως λέμε και να μην κολλάει ούτε για λίγο...τότε πάω πάσο! Αυτο το κανουν λαπτοπ των 900 ευρω, δεν ειναι ιδιαιτερα απαιτητικα αυτα τα προγραμματα, με εξαιρεση λιγο το wow. (Φιλοσοφία...τι λες τώρα. εγώ θέλω να παίζω και παιχνίδια και να κάνω τη δουλειά μου, θα με περιορίσει κανένας; +1
juliahna12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πλύ για τις απαντήσεις. Ειδικά η επιλογή για μικρότερο μοντέλο 13' και αναβάθμιση απο πλευρά μου ειναι πολυ ενδιαφέρουσα και θα το ψάξω. Ειμαι υπευθυνος προγράμματος ενος ειδικού σχολείου και κρατώ πάρα πολλα δεδομενα στον υπολογιστή μου, όπως ημερολόγια συνεδριων, ομαδικών προγραμμάτων, ιστορικά παιδιών κλπ κλπ. Δηλ. πολλά και διάφορα και θα ήθελα ενα πιο μαζεμένο , μηχάνημα απο τα Windows, που πραγματικά να με βοηθάει να βάζω τα πράγματα σε μια τάξη, να μην έχω το άγχος οτι κατι μπορει να πάει στραβά και να χάσω τα δεδομένα και γενικά να με βοηθήσει να ειμαι πιο οργανωμένος εγώ στην δουλειά μου και ότι αυτο συνεπάγεται. Αυτος ακριβώς ειναι ο λόγος που κοιτάω για Mac. Στο σπίτι μου έχω ενα Χ360 και ενα λάπτοπ με ΑΤΙ 4570 (της κοπέλας μου πλεον - αλλα δεν εχει να κάνει). Η δουλειά μου όμως και το σπιτι που μένω 5 μέρες την εβδομάδα ειναι εκτός Αθήνας. Εκει λοιπόν δεν μπορώ να πάρω ουτε την παιχνιδι,ηχανή μου ούτε το λαπτοπ της κοπέλας μου. Θέλω ενα μηχανάκι να με βοηθήσει να κάνω την δουλειά μου πιο ευκολα και με λιγότερο άγχος αλλα που και που θα βαριέμαι, μονος μου θα ειμαι.. ε, θα θέλω να παίξω κανένα παιχνίδι.... Γι'αυτο ακριβώς σκέφτομαι άν θα μου τρεχει τα παιχνίδια. Όσον αφορά τα Win ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να τα βάλω ειναι οτι έχω ξεχασμένα κάποια Adventures (Grim Fantago, Monkey Island κλπ κλπ) και θα τρέχουν σίγουρα. Δεν νομίζω το Μακ να έχει πρόβλημα, ειναι παλιά. Αλλά απο οτι καταλαβαίνω όντως το Pro μάλλον θα σέρνεται....
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ , θα το προσπαθησω! Αλλα μπορουν κ πολλα αλλα παιδια που εχουν κανει undervolting και εχουν ασχοληθει αρκετα με το θεμα να βοηθησουν, μιας και πραγματι το coolbook ειναι λιγο στριφνο και οχι τοσο κατανοητο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.