StrEaMLiNe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, έχω αυτά τα δύο προγράμματα που αναφέρω στον τίτλο και θέλω να τα μάθω όσο καλύτερα μπορώ και έτσι θέλω να βρω κάποιους οδηγούς είτε επίσημους είτε ανεπίσημους, προτιμότερο θα ήταν να βρίσκονται στα ελληνικά αλλά αν δεν υπάρχουν τότε αποκλειστικά στα αγγλικά.Όποιος προτείνει κάποιον οδηγό αν μπορεί να παραθέσει και το μαγαζί οπού μπορώ να τον αγοράσω (μέσω Internet). (Αν άνοιξα το θέμα σε λάθος ενότητα, παρακαλώ να μεταφερθεί.)
giorgos147 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομίζω οτι με οδηγούς θα μάθεις πολλά. Τουλάχιστον εγώ δε κατάφερα πολλά. Έχω και το βιβλίο του Adobe Photoshop το οποίο είναι στα Ελληνικά, και δε το άνοιξα ποτέ. Αρχικά, θα σου μιλήσω μόνο για το PS, επειδή δεν ασχολούμαι με AP. Θα σου προτείνω να αρχίσεις από τα πολύ βασικά. Για παράδειγμα, τι είναι Layer(στρώση), πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ.λπ. Ύστερα, να σκεφθείς κάτι στο μυαλό σου και να προσπαθήσεις να το υλοποιήσεις-κάτι απλό φυσικά-. Όπου κολλάς, να πηγαίνεις και να ψάχνεις για βιντεάκια τα οποία θα σε βοηθήσουν(π.χ. στο YouTube), ή να ψάχνεις στο Google(π.χ. How to create a circle with Photoshop), και σιγά σιγά, θα αρχίσεις να μαθαίνεις. Δε νομίζω οτι αυτά μπορείς να τα μάθεις με διάβασμα. Τα βασικά, ίσως, ναι, τα "μετά" όμως, πιστεύω πως όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.