Προς το περιεχόμενο

Ρομαντικό Δείπνο

Mvpgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνforumίτες,

Πλησιάζει η επέτιος με την σύντροφο και θα ήθελα να την βγάλω για ένα ωραίο δείπνο. Δεν ξέρω όμως που. Δεν συνιθίζω να τρώω έξω, πέρα από κάτι κουτούκια και ψησταριές, και αυτή τη φορά θα ήθελα κάτι πιο περιποιημένο απο τις ποικιλίες και τις μπύρες, χωρίς όμως να ξηλωθώ χοντρά.

Πριν μερικά χρόνια είχαμε πάει στο mi sueno στο κέντρο και μας άρεσε (ισπανική κουζίνα), αλλά το μαλλί πήγε στα 70-75Ε και δεν είμαι σίγουρος αν τα έχω αυτή την περίοδο. Ξέρετε κάτι στην αθήνα που να μπορεί να προσφέρει λίγο ρομαντισμό (δηλ. να μην γίνεται της πουτάνας από κόσμο και φασαρία) να έχει καλό φαί (του στυλ ιταλικό, ισπανικό ή και ελληνικό, όχι γαλλικά και γερμανικές μπυραρίες) και να μη μας πάει πάνω από 50-60Ε με ορεκτικό, κυρίως και κρασί;;;

Βοήθεια!:-)

Δημοσ.

Ένα κυριλομάγαζο αλλά φθηνό είναι το Ideal επί της Πανεπιστημίου -δεν εγγυώμαι τίποτα περί κόσμο όμως.

Εναλλακτικά, κάποια La Pasteria ίσως;

Δημοσ.

Με 50 ευρώ , μαγείρεψε της εσύ. Γιατί με τόσα + Κρασί , δύσκολα τα πράγματα. Κάντης μια Μπολονέζ με σαλάτα ρόκας+ντομάτα+παρμεζάνα , άνοιξε και ένα μοσχοφίλερο των περίφημων κτημάτων Χατζιμιχάλη ή ένα παραδοσιακό Νεμέα, άνοιξε δυο κεριά, στρώσε το δρόμο από την είσοδο μέχρι το τραπέζι με ροδοπέταλα εκλεκτών τριαντάφυλλων, βάλε και λίγο Μπάρι (ένας είναι ο Μπάρι) και θα σου βγει βαριά καμιά 50αριά. Και θα δείξεις πως ασχολήθηκες.

Κοίτα μην της πεις μακαρόνια με κιμά. Σπαγγέτι Μπολονέζ θα της πεις. Όλα μετράνε.

Δημοσ.

Αν και μ'αρέσει πολύ το καλό φαγητό και ψάχνομαι συνέχεια για νέα εστιατόρια,ως κοπέλα θα μου άρεσε πολύ για την επέτειο να μου μαγειρέψει ο σύντροφός μου..Και πιο φθηνά θα σου βγει και θα δείξεις ότι ασχολήθηκες προσωπικά..

• Moderators
Δημοσ.
Ένα κυριλομάγαζο αλλά φθηνό είναι το Ideal επί της Πανεπιστημίου -δεν εγγυώμαι τίποτα περί κόσμο όμως.

Εναλλακτικά, κάποια La Pasteria ίσως;

Το ideal ειναι οντως αρκετα καλο και πληροι τις προδιαγραφες που ενδιαφερουν τον φιλο. Ο κοσμος (καθε μερα που περναω) δεν ειναι υπερβολικος, σε νορμαλ πλαισια θα ελεγα (υποκειμενικο οκ).

Να προτεινω και το Il Doppio, στα εξαρχεια. Δεν ειναι ακριβως ρομαντικο εξ' ορισμου (βασικα ειναι ιδιαιτερο), αλλα ειναι αυθεντικο παραδοσιακο ιταλικο εστιατοριο, οποτε εχει εναν ρομαντισμο απο αυτην την οπτικη. Επισης νορμαλ τιμες και κοσμο.

Offtopic, με το αντικειμενικα σωστο σχολιο του Dakonblackblade "Κοίτα μην της πεις μακαρόνια με κιμά. Σπαγγέτι Μπολονέζ θα της πεις. Όλα μετράνε." παραλιγω να πεσω απο την καρεκλα. +1

Δημοσ.

Για ωραία ατμόσφαιρα, πολύ καλό φαγητό, ήσυχο μαγαζί και κάτι το διαφορετικό, προτείνω τη Βοημία, ένα εξαιρετικό Τσέχικο κοντά στη Λ. Αλεξάνδρας. Υπολόγισε περίπου 60 ευρώ για 2 κυρίως πιάτα, 2 ορεκτικά & κρασί.

www.bohmia.gr

Δημοσ.
Για ωραία ατμόσφαιρα, πολύ καλό φαγητό, ήσυχο μαγαζί και κάτι το διαφορετικό, προτείνω τη Βοημία, ένα εξαιρετικό Τσέχικο κοντά στη Λ. Αλεξάνδρας. Υπολόγισε περίπου 60 ευρώ για 2 κυρίως πιάτα, 2 ορεκτικά & κρασί.

www.bohmia.gr

+1!! και γω το προτείνω!!Και κάτι διαφορετικό, να το θυμάστε +ολας !

Εναλλακτικά, αν πιάνουν και λίγο τα χέρια σου το μαγείρεμα στο σπίτι έχει εγγυημένη επιτυχία.

Δημοσ.

http://www.yupi.gr/restaurants/c790/Tzitzikas_&_Mermhgkas.html

Ισως το καλυτερο φαγητο που εχω φαει στην Αθηνα οπου και αν εχω δοκιμασει (προσωπικα παντα) χωρις να ειναι ιδιαιτερα ακριβο. Εγω με 1 ατομο σαν και του λογου μου (φαγανες δηλαδη) που πραγματικα παιρναμε ορεκτικο, κρασι, κυριως πιατο, σαλατες, συνοδευτικο και γλυκο (συνηθως κερασμενο) ποτε δεν ξεπερασαμε τα 60 ευρω, συνολο και για τους 2.

Απο τους λιγους λογους που την "παλευω" στην Αθηνα οποτε κατεβαινω για δουλεια.

Δημοσ.

Αγάπη μου, αυτή βραδιά θα σου μείνει αξέχαστη στον Τζίτζικα και στον Μέρμυγκα, που θα σε πάω...

Κόβω το χέρι μου πως το γλυκό στάνταρ θα είναι κερασμένο... στη φάτσα του..!

Δημοσ.
Αγάπη μου, αυτή βραδιά θα σου μείνει αξέχαστη στον Τζίτζικα και στον Μέρμυγκα, που θα σε πάω...

Κόβω το χέρι μου πως το γλυκό στάνταρ θα είναι κερασμένο... στη φάτσα του..!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελα ρε συ, κακιες. Το μερος ειναι πολυ ωραιο και η ποιοτητα του φαγητου πραγματικα τρομερη. ΔΕΝ ειναι ταβερνα οπως λανθασμενα μπορει να νομιζεις. Ειναι gourme κουζινα και οχι "χασαποταβερνα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...