Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 pizza+beer+τελικός champions league σε DVD. Θα εκτιμήσει. Με κοπέλα είπαμε θα βγει όχι με ...τον Μήτσο! Λοιπόν: Cine Kouzina Ψυρρή!
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Με κοπέλα είπαμε θα βγει όχι με ...τον Μήτσο! Δεν ξέρεις εσύ!
pournaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Με 50 ευρώ , μαγείρεψε της εσύ. Γιατί με τόσα + Κρασί , δύσκολα τα πράγματα. Κάντης μια Μπολονέζ με σαλάτα ρόκας+ντομάτα+παρμεζάνα , άνοιξε και ένα μοσχοφίλερο των περίφημων κτημάτων Χατζιμιχάλη ή ένα παραδοσιακό Νεμέα, άνοιξε δυο κεριά, στρώσε το δρόμο από την είσοδο μέχρι το τραπέζι με ροδοπέταλα εκλεκτών τριαντάφυλλων, βάλε και λίγο Μπάρι (ένας είναι ο Μπάρι) και θα σου βγει βαριά καμιά 50αριά. Και θα δείξεις πως ασχολήθηκες. Κοίτα μην της πεις μακαρόνια με κιμά. Σπαγγέτι Μπολονέζ θα της πεις. Όλα μετράνε. Ο μαστορας μιλησε. Respect.
Mvpgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Χαχαχα.. Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά! Η επιλογή του "μένω μέσα και μαγειρεύω" δεν υπάρχει γιατί γυρίσαμε από επαρχία πριν λίγες μέρες (φοιτητές) και πλέον μένουμε στα πατρικά μας. Θα δω τα υπόλοιπα, θα πάω και θα σας πω κι εγώ γνώμη. Αν έχετε και άλλες (γενικές) γαστριμαργικές (το σκότωσα;; προτάσεις, ρίχτε τις...
freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.yupi.gr/restaurants/c790/Tzitzikas_&_Mermhgkas.html Αμα είναι έτσι κι εγώ προτείνω να την πάει Τέλη. βάλε και λίγο Μπάρι (ένας είναι ο Μπάρι) Τα σπάει ο Μπάρι, κι εγώ αυτόν θα επέλεγα για μια βραδιά γεμάτη πάθος.
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Κατάρα θα πέσει σε σας και τους απογόνους σας ρεε (smiley)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.