didakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 και εκει ερχομαι εγω και λεω:<< ο θειος το εφερε πληρως λειτουργικο out of the box και σας ριχνω hadokan μεχρι θανατου! :devil: Μα ο θείος απλα αφαίρεσε το char limitation που έχει και το GFWL layer. Δεν διόρθωσε τιποτα. Άν σου δουλεύει του θείου τότε σου δουλεύει και της capcom. :P:P:P
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 και εκει ερχομαι εγω και λεω:<< ο θειος το εφερε πληρως λειτουργικο out of the box και σας ριχνω hadokan μεχρι θανατου! :devil: Ποιος είναι αυτός ο Hadokan; Ιάπωνας ξάδερφος του Hakan; :P
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ποιος είναι αυτός ο Hadokan; Ιάπωνας ξάδερφος του Hakan; :P εμμμ... το hadokan ειναι super combo! Ποιος είναι αυτός ο Hadokan; Ιάπωνας ξάδερφος του Hakan; :P εμμμ... το hadokan ειναι super combo!
didakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 εμμμ... το hadokan ειναι super combo! εμμμ... το hadokan ειναι super combo! Έ ωρέ το super combo του Hakkan στο ΑΕ είναι. αμάν πια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Really? Man, humiliation, αλλά όπως προείπα: ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΗ ΑΥΤΗ Η CAPCOM! Eπίσης, δεν παίζω με Τούρκο χαρακτήρα, τί να κάνω;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αναρωτιέμαι αν είχαμε Έλληνα στο SF, με τί θα έμοιαζε, πώς θα τον έλεγαν και τί στυλ θα είχε.
outlaw star Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αναρωτιέμαι αν είχαμε Έλληνα στο SF, με τί θα έμοιαζε, πώς θα τον έλεγαν και τί στυλ θα είχε. θα ήταν χαρακτήρας ΜΑΤ και θα είχε κινήσεις παρόμοιες με του rolento( έτσι δε τον λέγανε?)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ναι, Rolento τον έλεγαν. Και από όνομα;
outlaw star Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ναι, Rolento τον έλεγαν. Και από όνομα; μα Mpampis φυσικά! είπαμε ελληνάρας με μπάκα μεγαλύτερη απο του Honda και εκείνου του άλλου γελοίου χαρακτήρα που τώρα μου διαφεύγει το όνομα(εκείνου που τα χει πάρει με το ken) και με χτυπήματα πιο δυνατά απο του Zangief!! θα έλεγα και για special moves που εχω στο μυαλό μου αλλά επειδή βλέπω να με διαγράφουν στο τέλος θα το σταματήσω εδώ ..ρε πας και έπρεπε να γίνω game developer τελικά?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Γιατί όχι; Α ρε να μην έχουμε Έλληνες MUGEN character creators να κάνουν Ελληνικό Street Fighter... Πάντως ΜΑΤ και μπάκα δεν πάει, εκτός αν είναι άλλος χαρακτήρας θα έλεγα.
outlaw star Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Γιατί όχι; Α ρε να μην έχουμε Έλληνες MUGEN character creators να κάνουν Ελληνικό Street Fighter... Πάντως ΜΑΤ και μπάκα δεν πάει, εκτός αν είναι άλλος χαρακτήρας θα έλεγα. lol μη νομίζεις έχω δει πολλούς ευτραφείς τέτοιους τώρα τελευταία(μιας και μένω κέντρο) άντε να τελειώνω με τις εξετάσεις (στα γεράματα) να πάω να το πάρω να ρίξω καμιά μπάτσα να σας στρώσω (βασικά έχω να παίξω sf απο εποχές alpha στο playstation 1...και λίγο στο psp...) βασικά θα το πάρω μόνο και μόνο for the thrilling of playing against the grand master..orokusaki...
OROKUSAKI Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 το pacth βγαινει τη δευτερα τελικα http://www.capcom-unity.com/lunch/blog/2011/07/06/arcade_edition_on_the_pc:_a_few_updates και το thread στο φορουμ της capcom που παραπονιουνται οι χρηστες εχει φτασει τις 20 σελιδες μεσα σε 1 μερα!! :confused: απο τ http://www.capcom-unity.com/street_fighter/go/thread/view/7411/27973929/SSFIV:AE_PC_Issues_-_One_thread_to_rule_them_all?pg=16 απο την αλλη αυτο ειναι καλο δειχνει ποσο πολλοι gamers αγορασαν παιχνιδι!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλή φάση το Patch. Thanks για το update Orokusaki. (ίσως δεν είσαι τόσο evil τελικά )
alex_000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 To ολο θέμα είναι ποιηση. Εχει σκασει απειρος κόσμος από consoles καθώς η ποιότητα Online του Pc είναι πολύ ανώτερη. Μπορείς να σώσεις ΟΛΑ τα replay που έχεις παιξει ποτε. Εχει στατιστικά και ratings για τα πάντα. Τα leaderbords δεν έχουν γίνει hack, κάθε μέρα όλο και περισσότερος κοσμος και το ωραίο είναι οτι δεν μπένουν πανασχετοι και τελείως νεοι. Θα πέσει κάψιμο το sk Ολα φοβερά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα