Melissa_virus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ψάχνω antivirus που να μπαίνει στον server και μέσω του server να εγκαθιστάτε στους clients. Επίσης μέσω του server να περνιούνται οι ενημερώσεις στους clients. Δηλαδή να μην κατεβάζει κάθε client ξεχωριστά, αλλά να κατεβαίνουν από τον server μια φορά και να τις κάνει πάσα. Ψάχνω να βρω κανένα πακέτο με άδειες για 12 clients συν 1ς ο server. Προ εξαμήνου είχα πάρει ένα Panda που έκανε αυτό το πράγμα αλλά ήταν 5 clients και 1 ο server. Καμιά ιδέα για κάτι αντίστοιχο για μεγάλο αριθμό pc? Ευχαριστώ
madsc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 SAV έρχεται σε 10άρα άδεια και κάνει εγκατάσταση updates από server => client σε managed στήσιμο. Με τα υπόλοιπα εταιρικά AV προτείνω να μην ασχοληθείς καν. Το AV να εγκαθίσταται στους clients από τί server; /sc
Melissa_virus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Χμ αυτό κάπως περιορίζει. Γιατί συνολικά είναι 12 τα pc και ένας ο server. Εκτός και αν είναι προσαρμόσιμο. Που ίσως και να είναι. Ένας απλός server θα είναι. File server. Τίποτα εξειδικευμένο με περίεργα λογισμικά και τέτοια. Το Panda γι' αυτό τον σκοπό, εντάξει μου φάνηκε μεν εύκολο στην εγκατάσταση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτελεσματικό.
Melven Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 για δες symantec endpoint protection.ετσι ονομαζεται πλεον η τελευταια εκδοση των antivirus της symantec. http://www.symantec.com/business/solutions/midsize/solutiondetail.jsp?solid=manage&solfid=mb_sol_manage_systems
nadware1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 για δες symantec endpoint protection.ετσι ονομαζεται πλεον η τελευταια εκδοση των antivirus της symantec. http://www.symantec.com/business/solutions/midsize/solutiondetail.jsp?solid=manage&solfid=mb_sol_manage_systems Συμφωνώ... Εγώ με προηγούμενη έκδοση (Symantec Corporate Edition) σε domain κάνω τη δουλειά μου εύκολα κ γρήγορα, εδώ κ 2 χρόνια. Συνάδερφος πάντως χρησιμοποιεί Μc-Afee, κ είναι εξίσου ικανοποιημένος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.