Lagoudisio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια. Ειλικρινα εχω αγανακτηση με το πιτσι μου. Ολο προβληματα βγαζει. Λοιπον, να σας πω για το προβλημα που εχω εδω και καμποσο καιρο. Το πιτσι ξαφνικα παγωνει και θελει αναγκαστικα restart. Τον πρωτο καιρο ειχε standard προγραμμα. Ανοιγα το πιτσι, μετα απο λιγα λεπτα παγωνε. Restart, το ιδιο. Restart, το ιδιο. Restart και μετα δεν ξανακολαγε μεχρι να το κλεισω. Τωρα πια παγωνει οποτε να ναι. Μπορει να μην παγωσει(σπανια), μπορει και να παγωσει 7,8,9 φορες. Φανταστειτε τωρα να προσπαθω να γραψω ενα κειμενο και να παγωνει συνεχεια. Να κανω 7+ restarts και να ξαναγραφω απο την αρχη. Δεν μπορω αλλο. Ακομα και τωρα που σας γραφω παγωσε και εκανα restart. Εχω κανει format και δεν λυθηκε το προβλημα, αρα ειναι hardware. Σας παρακαλω, ας μου πει καποιος τι μπορει να φταιει. Επισης να σημειωσω οτι το προβλημα εμφανιστικε ξαφνικα, δεν νομιζω να πειραξα κατι και ο υπολογιστης δεν εχει καν κλεισει χρονο. Δηλαδη ελεος. QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) MSI P7N SLI (MS-7380) Gainward GeForce 9800 GT 4χ2 Crucial Ballistix BL25664AA80A.16FE5 = 8GB 2 Σκληροι WD (1x320 Windows,1x640)
phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμ Ballistix βλέπω, 4*2 μάλιστα, μπορεί να είναι πολλά πράγματα.. Από τσίμπημα τάσης στο NB, μέχρι ελαττωματικές μνήμες, αυξημένες θερμοκρασίες μέχρι ανεπαρκές τροφοδοτικό. Ξεκινάς με ένα memtest και μας λες τι θερμοκρασίες έχεις υπό φόρτο (αν τα καταφέρεις) και τι τροφοδοτικό έχεις.
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ότι λέει ο από πάνω. Συνήθως τέτοια freeze οφείλονται σε μνήμες, αν και έχω πετύχει και σκηνικό όπου αν έβαζες κινητό σε απόσταση <10cm από τους σκληρούς συνέβαινε ακριβώς το ίδιο... ;p
Lagoudisio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Λοιπον παιδια. Ακουστε. Πανω στα νευρα μου ανοιγω το πιτσι και καθησα και πιεσα καθε καλωδιο στο βισμα του. Μηπως και, λεω μηπως και εφτεγε αυτο. Ε, εδω και δυο μερες δεν εχει ξαναπαγωσει. Ειναι δυνατον να εφτεγε οντως καποιο καλωδιο?
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Διόλου παράξενο, ίσως κάποιο καλώδιο δεδομένων δίσκου να μην έκανε καλή επαφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.