Atallos1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια τι θα γινει με αυτα τα Honor Badges? 11-6-43-17 εχω και τιποτα ακομα, δεν εχω παρει καποιο απο τα Budges.. αλλοι πχ εχουν 20 (ενω εγω 43) και το εχουν παρει ηδη.. Δεν εχει καμια σημασια απλα για το γαμωτο, ξερει κανεις πως λειτουργει αυτο το συστημα? Ακριβως δεν νομιζω οτι ξερει κανεις , αλλα δεν υπαρχει στανταρ αριθμος Ειναι αναλογα με το ποσα παιχνιδια εχεις παιξει Μπορει να εχεις παιξει 150 παιχνιδια και να χρεαζεσαι πχ 50 honor Και να εχεις παιξει 20 και να χρειαζεσαι 10
Sotosgl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 οπα w8 τι ειναι τα honor badges? και στα πως τα περνεις? Μολις τελειωσει ενα Game και σε παει στην Stat Page δεξια που εχει τα 2 teams προσθεσαν ενα Thumbs Up (πρασινο χερακι) οταν το πατας εχεις τις επιλογες Friendly,Teamwork,Helpful επισης αν θες να κανεις και Horonable opponent εναν απο το αντιπαλο Team αν δεν τρολαρε αν δεν σπαμαρε easy μετα απο ενα game 2 ωρων,αν τον Gangares και σου ειπε gj κλπ. Ειναι μια προσπαθεια της Trion Riot (%$#@&%#&* Rift) να γινει πιο κοσμια η κοινoτητα και απο Trolls να γινουμε ολοι σαλιαριδες γλυφτες για να τσιμπησουμε Honor. Προς το παρον εβγαλαν κατι Stats που επιβεβαιωνουν οτι η κινηση αυτη επιασε αλλα το επιπεδο του κοσμου που παιζει ειναι πολυ χαμηλο ακομα. Btw αν παρακαλας για Honor το πιο πιθανο ειναι να σε κανουν Report και να στο μηδενισουν.
koularasss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ακριβως δεν νομιζω οτι ξερει κανεις , αλλα δεν υπαρχει στανταρ αριθμος Ειναι αναλογα με το ποσα παιχνιδια εχεις παιξει Μπορει να εχεις παιξει 150 παιχνιδια και να χρεαζεσαι πχ 50 honor Και να εχεις παιξει 20 και να χρειαζεσαι 10 εγω που εχω παιξει καπου 1400 games ποτε θα παρω??
Atallos1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Απο τοτε που αρχισε το Honor System , οχι απο την αρχη του κοσμου...
koularasss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 αααα ευτυχως (υπονοεις κατι οταν λες απο τοτε που αρχισε ο κοσμος? )
Tobajara Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι από τα άγραφα. Έχω 6 σερί ήττες με Cho / Irelia σε ranked με αξιοπρεπή σκορ (leavers / afk / feeders κλπ) και επειδή έπεσα σε συνεργάσιμη ομάδα είπα ας μην τη χαλάσω και πήρα Soraka. Σε Ranked. Την οποία είχα παίξει 2 - 3 φορές σε vs AI και δεν είχα καν ρούνους. Τελικό σκορ 1-0-16 και νίκη. Εντάξει, οι άλλοι ήταν άθλιοι, αλλά και πάλι είναι το αλλόκοττο της υπόθεσης - να σου φεύγει ο πάτος με τον καλύτερό σου χαρακτήρα και να παίρνεις νίκη με τον άκυρο.
mitsosbmx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια τι θα γινει με αυτα τα Honor Badges? 11-6-43-17 εχω και τιποτα ακομα, δεν εχω παρει καποιο απο τα Budges.. αλλοι πχ εχουν 20 (ενω εγω 43) και το εχουν παρει ηδη.. Δεν εχει καμια σημασια απλα για το γαμωτο, ξερει κανεις πως λειτουργει αυτο το συστημα? Στο φόρουμ διάβασα οτι παίζει ρόλο το honor/game σε κάποιο διάστημα(που πρέπει να διατηρείς για να διατηρείς και το badge).Επίσης premade honor μετράει λιγότερο.Αυτά.
Sotosgl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δεν συζητουσαμε για τον Joker καλυτερα.... Φρεσκο πραμα
SOADNICK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Επιτελους καλη free week (Βολι,Γκανγκπλανκ,Λεονα,Εζρεαλ) Μετα τον Καζιξ ξερει κανεις ποιον βγαζουν?
TwitterLover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα! Λοιπον εχω μια ερωτηση, μια φιλη μου μου ζητησε να παιξω LOL. Το θεμα ειναι πως εχω Mac (συγκεκριμενα ειμαι στο Mac OS X 10.8.2, ΜBP 4GB memory και 2.5 GHz Intel Core i5 αν παιζει καμια σημασια) και δεν υπαρχει καποιο official download. Κατι διαβασα για ενα iLOL αλλα δεν καταλαβα και πολλα! Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!
sistah Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα! Λοιπον εχω μια ερωτηση, μια φιλη μου μου ζητησε να παιξω LOL. Το θεμα ειναι πως εχω Mac (συγκεκριμενα ειμαι στο Mac OS X 10.8.2, ΜBP 4GB memory και 2.5 GHz Intel Core i5 αν παιζει καμια σημασια) και δεν υπαρχει καποιο official download. Κατι διαβασα για ενα iLOL αλλα δεν καταλαβα και πολλα! Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη! Το iLoL το εχω δοκιμασει, υπαρχουν καποια bugs γιατι ειναι σε beta φαση ακομα (και κανεις δεν ξερει αν θα βγει ποτε πιο stable εκδοση). Θυμαμαι ειχα καποια προβληματα με την αναλυση αλλα ηταν λεπτομεριες. Μπορεις να πας στο site του iLoL και να κατεβασεις το iLoL Mac Beta Client . Εαν δεν εχεις ξαναπαιξει LoL πρεπει να κανεις ενα account πρωτα και να επιλεξεις σε ποιον server θα παιζεις. Ο δευτερος και πιο μπακαλιστικος τροπος, ειναι το parallels αλλα δεν το προτεινω γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχεις ειτε χαμηλα fps ειτε κολληματα.
TwitterLover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Το iLoL το εχω δοκιμασει, υπαρχουν καποια bugs γιατι ειναι σε beta φαση ακομα (και κανεις δεν ξερει αν θα βγει ποτε πιο stable εκδοση). Θυμαμαι ειχα καποια προβληματα με την αναλυση αλλα ηταν λεπτομεριες. Μπορεις να πας στο site του iLoL και να κατεβασεις το iLoL Mac Beta Client . Εαν δεν εχεις ξαναπαιξει LoL πρεπει να κανεις ενα account πρωτα και να επιλεξεις σε ποιον server θα παιζεις. Ο δευτερος και πιο μπακαλιστικος τροπος, ειναι το parallels αλλα δεν το προτεινω γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχεις ειτε χαμηλα fps ειτε κολληματα. χμμ.. θα κανω το πρωτο. Θα φτιαξω ενα account και μετα download απο εκει. Απλα ειδε οτι στο site του iLOL εγραφε το υπαρχουν κατι θεματα με το Mountain Lion, νομιζω. Χρειαζεται να κανω και τπτ αλλο?
sistah Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Θα σε γελασω, στα hackintosh εχω Lion και μεχρι εκει εχω δοκιμασει. Στο λινκ που σου εδωσα λεει οτι ειναι incompatible με την 10.8.0 εκδοση, οποτε εσενα δεν σε πιανει. Να εχεις υπ'οψιν σου οτι επειδη ειναι ανεξαρτητο "project" δεν υπαρχει το αντιστοιχο support που θα ειχες απο την ιδια την εταιρια που εχει το LoL. Οποτε οτι προβληματα προκυψουν, θα πρεπει να τα λυσεις μονος σου και με την βοηθεια του forum του iLoL. Καθως κανεις το sign up στο LoL προσεξε το region, επελεξε κατι αναμεσα σε EU Nordic & East ή EU West.
TwitterLover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Θα σε γελασω, στα hackintosh εχω Lion και μεχρι εκει εχω δοκιμασει. Στο λινκ που σου εδωσα λεει οτι ειναι incompatible με την 10.8.0 εκδοση, οποτε εσενα δεν σε πιανει. Να εχεις υπ'οψιν σου οτι επειδη ειναι ανεξαρτητο "project" δεν υπαρχει το αντιστοιχο support που θα ειχες απο την ιδια την εταιρια που εχει το LoL. Οποτε οτι προβληματα προκυψουν, θα πρεπει να τα λυσεις μονος σου και με την βοηθεια του forum του iLoL. Καθως κανεις το sign up στο LoL προσεξε το region, επελεξε κατι αναμεσα σε EU Nordic & East ή EU West. Γραφτηκα και κατεβασα. Τωρα τελειωνει με κατι patches.
Rapsos13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, Έχω δημιουργήσει ένα Blog για το League of Legends με νέα, πληροφορίες, Leaks κτλ. Τα άρθρα προέρχονται από ιστοσελίδες του εξωτερικού και από το φόρουμ. Αν θέλετε ρίξτε του μια ματιά. http://leagueofgreece.tead.gr/ Κάθε παρατήρηση ευπρόσδεκτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις