leftis95 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 και αλλoi 200 μαζι με εμενα.Να δω ποτε θα το φτιαξουν.. Ουτε με reinstall σε αλλ σκληρο δουλευει.Τριχες κατσαρες,περιμενω fix .. Τσουρέκια μας τα κανες τα κάκαλα με το προβλημα σου. Το ειπες μια δυο τρεισ, μισάφι πια. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
klainmaingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πήρε κανείς άλλος invite για τον beta client η ήταν η τυχερή μου μέρα σήμερα;
egw_eimai_re Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 πόσο σκατοζωα πρέπει να ειναι μερικοί που παίζουν και lol άντε κανα Pokemon και πολύ τους είναι 15χρονα!!!!!!!!!!! 1573 νίκες ο άλλος 0/12/3 με xin Απο την άλλη έχουμε τους προ που βλέπουν τα guide και κάνουν ότι θέλουν in game εκτός τόπου και χρόνου. καλύτερα με 2 leavers και ggkia 5 εχω πάρει ετσι παρά 2 feeders ή ένας feeder και ένας stealer.
Tmark Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 1573 νίκες αλλά πόσες ήττες?? Πάνω από 2000 σίγουρα.. Για μένα κακώς η Riot δεν δείχνει και τις ήττες στο post match summary.
egw_eimai_re Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εμ εννοείτε αλλα και παλι 3000 games και δεν ξερει να παίζει; Οκ πες οτι ήταν κ 1η του φορα με xin τέτοιο score δεν κανεις. Δεν ηταν στο team μου btw. Ελεος ομως αυτά τα random games όταν ενα game ειναι easy κ το κάνουν hard εε εκει είναι που μου σπάει τα νεύρα. Σήμερα έκανα το 1ο μου leave ενας leaver akali γιατί ηταν τοπ 1v1 και χώθηκε και έφαγε πέος και λέει tnx for help οταν ήμασταν ολοι mid & bot και του λέω np ε ragequit. o αλλος με δεντρό 0/10 στο 25 ε αι να μη πω leavαρα.5/2/4 με tryda ήμουν.τα νεύρα μου...
Daemonos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Είναι μερικοί πάντος που είναι πολύ παράξενοι σε αυτό το παιχνίδι, βρίζουν και λένε μαλακίες αμα δεν σου βγεί το παιχνίδι και τέτοια. παιδιά χαλαρώστε λιγο ε? παιχνίδι είναι
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 1573 νίκες αλλά πόσες ήττες?? Πάνω από 2000 σίγουρα.. Για μένα κακώς η Riot δεν δείχνει και τις ήττες στο post match summary. Κάνεις λάθος. Αυτός που δεν έχει φίλους να παίζει, ούτε μπαίνει στον κόπο να ξεσκαρτάρει τα golden boys στο friendlist του, δεν πάει να πει πως θα γίνει blacklisted από το λαό λόγω ενός -300. Μπορεί τα skills και η LoL-ογική του να είναι σε πολύ καλό επίπεδο, και πολύ καλύτερο από αυτό ενός random Clannie. Τα μόνα πράγματα που βαθμολογούν ένα τυπάκι στο LoL είναι με σειρά τα εξής: 1) Current Experience. 2) Premade Ranked.
headbanger Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 πλέον είμαι NA κορίτσι για pc. ΚΑΙ γεωγραφικά. πμ γιατί θέλω να ανεβώ LVL το weekend.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 ΚΑΙ γεωγραφικά. Σε ζηλεύω. Υ.Γ: Κοίτα να δεις που προσπαθώ να πάω EU εγώ τώρα. Μου κάνουν πόλεμο οι δικοί μου, φάση "NA is more of a challenge" και τα συναφή.. Υ.Γ2: No LoL this Weekend for me. Σάββατο έχω γενέθλια, και όλο το Π/Σ/Κ το γιορτάζω. Υ.Γ3: ^Γιατί με παίρνει..
Pankar95 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον ηρθα παλι εδω να πω τον πονο μου^^. Μπορει να μου εξηγήσει καποιος πως μπορει ενας Malzahar να χανει το lane και να φινταρει, από εναν Yorick; Γιατι αυτο εγινε σε ενα solo normal που επαιξα. Ελεως δηλαδή ο Malza ειναι ο main μου και με αυτον εχω outlaneαρει Lux, Xerath αλλους Malzahar, Cassiopeia... και έρχεται ο αλλος με τον καλυτερο φαρμερ του παιχνιδιου και φινταρει mid εναν Yorick και στη συνεχεια ολη την αντιπαλη ομαδα.
Tmark Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Its all about skill, not champions είπε κάποτε κάποιος.
Impious Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Τον orick τν εχουν buffarei?Τον νεο morde τον βλεπω. το εφτιαξες το LOL?
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον ηρθα παλι εδω να πω τον πονο μου^^. Μπορει να μου εξηγήσει καποιος πως μπορει ενας Malzahar να χανει το lane και να φινταρει, από εναν Yorick; Γιατι αυτο εγινε σε ενα solo normal που επαιξα. Ελεως δηλαδή ο Malza ειναι ο main μου και με αυτον εχω outlaneαρει Lux, Xerath αλλους Malzahar, Cassiopeia... και έρχεται ο αλλος με τον καλυτερο φαρμερ του παιχνιδιου και φινταρει mid εναν Yorick και στη συνεχεια ολη την αντιπαλη ομαδα. Εύκολα τον έχει τον Malz ο Yorick. Ε στα μούτρα και τα παμε
zeniath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Αν θες 90% νίκες, βρες άλλους 3 να πηγαίνετε 4αδα έτσι ώστε θα είστε μεν συντονισμένοι με skype κλπ αλλά απέναντι δεν θα έχετε μια αντίστοιχη 5αδα συντονισμένη. είτε 2αδα με 3αδα, είτε 2 2αδες με ένα ραντομά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις