phenomenal12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αξιζει ακομα το lich bane για πρωτο item στον TF?? Τελευταια ξεκιναω με athene's/morellonomicon, τι λετε?
Atallos1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Πρωτο item σιγουρα οχι Το Athenes ποτε δεν μου αρεσε στον TF προσωπικα αλλα ειναι μια επιλογη . Morellos σιγουρα πρωτο αν εχεις healz απεναντι Απο εκει κ περα safe choice για δευτερο item ειναι το Zhonyas , μπορεις αναμεσα να κανεις το Sheen Next , Dcap/Void , Lich Bane
jimmakos7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 παιδια πουλαει κανεις acc west με αρκετους champs unranked ?
billsnake21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αξιζει ακομα το lich bane για πρωτο item στον TF?? Τελευταια ξεκιναω με athene's/morellonomicon, τι λετε? Σύμφωνα πάντα με τον Bjergsen πρώτο item morello ενώ αν έχεις πρόβλημα στο lane athene's..Τώρα ο καθένας βγάζει ότι θεωρεί καλύτερο :ρ
SOADNICK Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλησπερα, εστειλα χθες ticket στο support της RIOT για να μου δωσουν 8RP (γινεται, εχω διαβασει για πολλους που εχουν παρει) και μου εστειλαν αυτο: Τι ακριβως εννοουν με το υπογραμμισμενο? Να ζωγραφισω(?) κατι για το LoL και να τους το στειλω? Ή εγω καταλαβα κατι λαθος?
Tobajara Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αυτό ακριβώς εννοούν. Η Riot γενικά προωθεί αρκετά δημιουργίες χρηστών (fanart), με διαγωνισμούς, ανακοινώσεις κλπ, οπότε σου κάνει την ίδια πρόταση. Αν ζωγραφίσεις κάτι στο χέρι ή σε κάποιο πρόγραμμα στείλτους το - ή αν έχεις γνωστό γραφίστα - δε χάνεις τίποτα, άσε που θα το διασκεδάσεις κιόλας.
silmarien Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Κάνε μια πράσινη λάσπη και πες είναι ο Zac. Κάνε και μια μωβ για extra points.
sistah Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλησπερα, εστειλα χθες ticket στο support της RIOT για να μου δωσουν 8RP (γινεται, εχω διαβασει για πολλους που εχουν παρει) και μου εστειλαν αυτο: Screenshot_2.png Τι ακριβως εννοουν με το υπογραμμισμενο? Να ζωγραφισω(?) κατι για το LoL και να τους το στειλω? Ή εγω καταλαβα κατι λαθος? Zωγραφισε κατι που σ'αρεσει απο το LoL. Τα paint skills δεν μετρανε. Εχω στειλει 2 φορες ζωγραφια, μια για 14 RP και μια μπας και μου αλλαξουν ενα skin. Με ιδεες απο τα images της google, "ζωγραφισα" τον surprise party fiddledicks στο Paint. oh god why. Η Koi Nami ειναι ακομα χειροτερη οποτε αυτο το masterpiece ειναι αρκετο. Btw αγοραζεις κατι που μπορεις να το εχεις τζαμπα απλα παιζοντας?
SOADNICK Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Zωγραφισε κατι που σ'αρεσει απο το LoL. Τα paint skills δεν μετρανε. Εχω στειλει 2 φορες ζωγραφια, μια για 14 RP και μια μπας και μου αλλαξουν ενα skin. Με ιδεες απο τα images της google, "ζωγραφισα" τον surprise party fiddledicks στο Paint. oh god why. Η Koi Nami ειναι ακομα χειροτερη οποτε αυτο το masterpiece ειναι αρκετο. Btw αγοραζεις κατι που μπορεις να το εχεις τζαμπα απλα παιζοντας? Αχα, αρα πιανω χαρτι και μολυβι... Tbh για MS Paint(?) ζωγραφια δεν ειναι ασχημος ο fiddle Θελουμε και τη Nami Yep, γιατι τα IP πρεπει να τα σκασω για runes οσο ειναι σε sale. Επισης, εχω ακομα ενα refund, και τελος, τα skins δε με ψηνουν, το μονο που με ψιλονιαζει να παρω πλεον ειναι το Arclight του Varus αν ποτε μπει σε 50%...
sistah Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Btw , το rune sale τελειωνει σημερα οποτε καντε αγορες οσοι ειναι να παρετε καινουρια runes Μεσα στον Μαιο εχουν πει θα βαλουν τα 2 for 1 runepages also
Στεφανος123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Btw , το rune sale τελειωνει σημερα οποτε καντε αγορες οσοι ειναι να παρετε καινουρια runes Μεσα στον Μαιο εχουν πει θα βαλουν τα 2 for 1 runepages also Δεν βλεπω καποιο rune sale.Εσυ για τι πραγμα λες?
sistah Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Aπο την αρχη του μηνα τα runes ολα ειναι σε 30% sale κ ληγει σημερα 1
Στεφανος123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Aπο την αρχη του μηνα τα runes ολα ειναι σε 30% sale κ ληγει σημερα λελ δε το ξερα.ty
Andy Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 επρεπε να κανουν το ip boost καμια βδομαδα για να μαζεψει ο κοσμος Ip..ξερω πολλα ζηταω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις