sistah Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δεν λες και ευχαριστω που θυμηθηκαν το Double ΙP Weekend.. 1
Manos112 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το είχα παρατήσει το παιχνίδι για αρκετό καιρό γιατί μου έβγαζε καρκίνο και μου χάλαγε την μέρα, ε τελικά το ξανα-άρχισα εδώ και 2 εβδομάδες το πήγα gold 5 απο silver 4 αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, τι συμβαίνει πια με αυτό το community? συνεχίζω να έχω αντιπάλους και συμπαίκτες ισάξιους με Bronze 5 με την διαφορά οτι έχουν 30 cs παραπάνω, με το παραμικρό κάνουν ragequit και εγώ είμαι υποχρεωμένος να παίξω το ήδη χαμένο game επειδή δεν κάνουν surrender τα κωλόπαιδα, ή και ακόμα χάνουν όλοι το lane τους μέσα σε 7 λεπτά... Ειλικρινά υπάρχει λόγος να παίζει κανείς ranked? το πήγα gold 4 με μπόλικο tryhard καθώς τα games μου τα έκαναν δύσκολα οι συμπαίκτες αλλα μετά έκανα 10 ήττες σερί. ΣΠΑΝΙΑ χάνω το lane μου, βοηθάω όσο μπορώ, stealάρω Barons έυκολα αλλά συνεχίζω να χάνω απο εύκολους αντιπάλους.... Το παιχνίδι είναι τόσο τέλειο αλλά δεν αντέχω αυτό το community το ανώριμο, community του 12χρονου παιδιού που μπαίνει και βγαίνει γιατί το καλεί η μαμά του για ύπνο. Είμαι στο τσακ να το παρατήσω μόνο και μόνο επειδή χάλασα το W/L...
Daemonos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Υπάρχει καμιά ομάδα gold να συμμετέχω? η κάποιος να ανέβουμε? στείλτε pm εδω.
MavroManitari Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το είχα παρατήσει το παιχνίδι για αρκετό καιρό γιατί μου έβγαζε καρκίνο και μου χάλαγε την μέρα, ε τελικά το ξανα-άρχισα εδώ και 2 εβδομάδες το πήγα gold 5 απο silver 4 αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, τι συμβαίνει πια με αυτό το community? συνεχίζω να έχω αντιπάλους και συμπαίκτες ισάξιους με Bronze 5 με την διαφορά οτι έχουν 30 cs παραπάνω, με το παραμικρό κάνουν ragequit και εγώ είμαι υποχρεωμένος να παίξω το ήδη χαμένο game επειδή δεν κάνουν surrender τα κωλόπαιδα, ή και ακόμα χάνουν όλοι το lane τους μέσα σε 7 λεπτά... Ειλικρινά υπάρχει λόγος να παίζει κανείς ranked? το πήγα gold 4 με μπόλικο tryhard καθώς τα games μου τα έκαναν δύσκολα οι συμπαίκτες αλλα μετά έκανα 10 ήττες σερί. ΣΠΑΝΙΑ χάνω το lane μου, βοηθάω όσο μπορώ, stealάρω Barons έυκολα αλλά συνεχίζω να χάνω απο εύκολους αντιπάλους.... Το παιχνίδι είναι τόσο τέλειο αλλά δεν αντέχω αυτό το community το ανώριμο, community του 12χρονου παιδιού που μπαίνει και βγαίνει γιατί το καλεί η μαμά του για ύπνο. Είμαι στο τσακ να το παρατήσω μόνο και μόνο επειδή χάλασα το W/L... Tο community του lol το κυβερνούν τα 15χρονα...Μετά τ 20 οι περισσότεροι πιάνουν δουλεία/γκόμενα/κάτι καλύτερο στην ζωή τους και μπαίνουν πότε πότε...
Daemonos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Υπάρχουμε μας εμείς που είμαστε στα 30 και παίζουμε για να χαλαρώσουμε. Ξέχνα το το ranked, το matchmaking του lol είναι για τα μπάζα!!!
Alchemist` Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το είχα παρατήσει το παιχνίδι για αρκετό καιρό γιατί μου έβγαζε καρκίνο και μου χάλαγε την μέρα, ε τελικά το ξανα-άρχισα εδώ και 2 εβδομάδες το πήγα gold 5 απο silver 4 αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, τι συμβαίνει πια με αυτό το community? συνεχίζω να έχω αντιπάλους και συμπαίκτες ισάξιους με Bronze 5 με την διαφορά οτι έχουν 30 cs παραπάνω, με το παραμικρό κάνουν ragequit και εγώ είμαι υποχρεωμένος να παίξω το ήδη χαμένο game επειδή δεν κάνουν surrender τα κωλόπαιδα, ή και ακόμα χάνουν όλοι το lane τους μέσα σε 7 λεπτά... Ειλικρινά υπάρχει λόγος να παίζει κανείς ranked? το πήγα gold 4 με μπόλικο tryhard καθώς τα games μου τα έκαναν δύσκολα οι συμπαίκτες αλλα μετά έκανα 10 ήττες σερί. ΣΠΑΝΙΑ χάνω το lane μου, βοηθάω όσο μπορώ, stealάρω Barons έυκολα αλλά συνεχίζω να χάνω απο εύκολους αντιπάλους.... Το παιχνίδι είναι τόσο τέλειο αλλά δεν αντέχω αυτό το community το ανώριμο, community του 12χρονου παιδιού που μπαίνει και βγαίνει γιατί το καλεί η μαμά του για ύπνο. Είμαι στο τσακ να το παρατήσω μόνο και μόνο επειδή χάλασα το W/L... Βρήκα το πρόβλημά σου φίλε... Πρέπει να παίζουμε άλλο παιχνίδι... Τσέκαρες το spelling? Στο www.leagueoflegends.com έκανες το account? Είχα ξεκινήσει να γράφω πολλά σαν απάντηση, αλλά τα έσβησα γιατί βαριέμαι να το αναλύσω το θέμα.. Πάντως, και το έχω ξαναπεί εδώ πέρα, τέτοια game, έχουν πια για μένα συχνότητα 1/15 ή 1/20. Σπάνια να τύχω σε σειρά 2-3 καρκινοπαιχνίδια. Κάπου φταίτε και εσείς για τον κόσμο με τον οποίο σας κάνει match-up .
Manos112 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Βρήκα το πρόβλημά σου φίλε... Πρέπει να παίζουμε άλλο παιχνίδι... Τσέκαρες το spelling? Στο www.leagueoflegends.com έκανες το account? Είχα ξεκινήσει να γράφω πολλά σαν απάντηση, αλλά τα έσβησα γιατί βαριέμαι να το αναλύσω το θέμα.. Πάντως, και το έχω ξαναπεί εδώ πέρα, τέτοια game, έχουν πια για μένα συχνότητα 1/15 ή 1/20. Σπάνια να τύχω σε σειρά 2-3 καρκινοπαιχνίδια. Κάπου φταίτε και εσείς για τον κόσμο με τον οποίο σας κάνει match-up . Αναλόγως το πόσα παιχνίδια παίζεις, αν παίζεις 5 την εβδομάδα χαίρω πολύ...καταρχήν 8/10 games σε soloq το botlane μου χάνει το παιχνίδι...απο τα 11 λεπτά.
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αναλόγως το πόσα παιχνίδια παίζεις, αν παίζεις 5 την εβδομάδα χαίρω πολύ...καταρχήν 8/10 games σε soloq το botlane μου χάνει το παιχνίδι...απο τα 11 λεπτά. Που βρισκεις το παραλογο?
Manos112 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Που βρισκεις το παραλογο? Το οτι είναι τόσο συχνό να μην μπορεί κάποιος να νικήσει το lane του!
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Λογικο ειναι στο soloq , σε ολα τα elos 80% των games ειναι stomps . Κερδιζει αυτος που κανει λιγοτερα λαθη , οχι αυτος που ειναι πιο skilled Welcome to LoL
Alchemist` Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αναλόγως το πόσα παιχνίδια παίζεις, αν παίζεις 5 την εβδομάδα χαίρω πολύ...καταρχήν 8/10 games σε soloq το botlane μου χάνει το παιχνίδι...απο τα 11 λεπτά. Γιατί τι ακριβώς αλλάζει αν παίζω 5 games την εβδομάδα? Αυτούς που παίζουν πιο σπάνια σε άλλο queue τους έχει? Εκτός αυτού όμως, εγώ δηλαδή που παίζω main ADC πως διάολο έχω ρε φίλε θετικό win ratio και όχι 20%? Σε άλλο match making queue με βάζει εμένα ή είμαι η φωτεινή εξαίρεση?
Manos112 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γιατί τι ακριβώς αλλάζει αν παίζω 5 games την εβδομάδα? Αυτούς που παίζουν πιο σπάνια σε άλλο queue τους έχει? Εκτός αυτού όμως, εγώ δηλαδή που παίζω main ADC πως διάολο έχω ρε φίλε θετικό win ratio και όχι 20%? Σε άλλο match making queue με βάζει εμένα ή είμαι η φωτεινή εξαίρεση? Όσο λιγότερα games τόσο και πιο κοντά στο ποσοστό την τύχης είσαι...ξέρω άτομα που είναι platinum και δεν ξέρουν ούτε τα βασικά, carry τους κάνανε στα 8/12 games που παίζανε... Την τύχη μην την αφήνεις ποτέ στην απ'έξω, μεγάλο μέρος του παιχνιδιού βασίζεται στην τύχη και στο timing τουλάχιστον στα low elos...Γενικά πιστεύω για να ανέβει κάποιος πρέπει να κάνει carry άχρηστους και ΟΧΙ απλά να βιάσει του αντιπάλους, ειλικρινά πολύ σπάνια έχω πρόβλημα στο lane μου και αυτό μόνο αν με campaρει ο Jungler, το θεματάκι μου είναι το How to carry 1 v 5...
SakafliaC Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τελικά όλοι οι κουβαλητές βρίσκονται στο insomnia, αντιθέτως κανείς απ όσους καρκινιάζουν τα game δεν υπάρχει εδώ..<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 2
GiannisWalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 χαχα, μπορεί να γίνω κακός πάλι αλλά βαρέθηκα να βλέπω κόσμο να είναι άψογος και όλοι οι άλλοι να είναι failures και κτλ. Μπορεί να υπάρχουν ανάπηροι στο λολ, όλοι το βλέπουμε. Αλλά σε μια ομάδα 5 ατόμων δεν είναι και οι 4 ανάπηροι. οπότε μήπως να κάνουμε ένα record το παιχνίδι και να δούμε τι μακακίες κάναμε ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις